Odgledah prvo klip za Audi (iz Audi topica) pa ovo... hehe presmjesno
Kako steluju vrata i haubu, sve odokativno![]()
Pa ćepanicom.![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
Pa dobro i to je nesto, kod nas se quality control svodi na "$edi dobro e to"..
She is only here to annoy herself!
Vole ih Cesi opasno, masu sam ih vidio po Pragu, ali je li lutka, jes, ima li zvuk da se najezis, ima...
![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Vidim danas oglas, 1997 Golf III, top stanje, ful oprema, bez ulaganja, kao nov, fabrika bla bla bla...ajde reko da vidimo...
Nasli smo se kod Mexa. Auto je karamboliran +beskonacno puta, totalno crna stakla, 1.4 motor - pod uljem, trokira ko lud, lupa bregasta, kvake u kurcu, 7-8 kila kita, crne felme 13", muzika prejaka, siber curi, presao samo 139 000, mjenjac i lamela pri kraju, baraka nevidjena, i sto je najjace, po broju sasije, auto je proizveden 1994-e godine.
Ja: koliko je para?
On: 2000, kratko.
Ja: Ovo 2000?
On: Da.
Ja: Dajem 300, odmasadaodma.
On: ma boze sacuvaj....
Ja: Bok!
On: Znao sam da nisi ozbiljan kupac.
Ja: pa sto si dosao onda kad si znao?
On: pa bilo mi je dosadno, kisa ovo ono...
TAKUMI
hahaha kupujes tricu![]()
She is only here to annoy herself!
ako nije 1.4 najgori motor kod tih trojki ubi me...troshi vishe no 1.6 lol...
p.s. Nashi ljudi su ili pokvareni, ili vjeruju da imaju telepatske moci, x puta mi se desilo da neko tako ishvali neshto, cak i za golfa kad sam uzimao djelove neke, i dodjesh, ono rasprad stanje...lol....
-->*-TRIATLON PG!-*<--
koja je realna cijena za GIII 1.9tdi '97 GT oprema
jedan dan sam se raspravljao sa vlasnikom jedne , lik je cijeni 3600e i to josh veli povoljno je to extra![]()
![]()
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Realno 2300 - ako je apoteka.
TAKUMI
pazi ovo moj drug cijeni njegovu 3500 sledecih karakteristika
1.kilometara milion,vozena kao da je sluzbeno pun gas,ne radi klima,ne rade podizaci oba,ne radi antena,ne radi far jedan,plastika ispod motora nema.ulupine na sva vrata i iznad zadnjeg tocka peglanje nemoguce,3felme krive cetvrta raspar,unutrasnjost smece,amortizeri crkli i prednji i zadnji diskova nema,od servisa mijenjao ulje 2004 i jos milion drugih sitnica koje bi morali da se nekome napisu na papir jer bi ih buduci vlasnik trazio do 2014. zadnji put oprana prije nove godine.udarana krak vracan kilometar. odrzavana je tipa -slomi predni spojler muka mu je da ga stavi tacno pola godine.e pa zamisli kako je odrzavana inace
ALI
autu je remontovana turbina(sto je izgleda postalo plus u PG) odvrnuto gorivo ubija sa potrosnjom ali ide(ono tipa brza je od neke druge trojke). i vlasnik je odusevljen . e da stavljen je zadnji most od GTI (to valjda dobija na krajnjoj brzini jelte...)
realna cijena 500e
Last edited by acs; 20-04-10 at 00:18.
f6
mozda je unutra 1500 u kasu ahahah
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
I to ti je drug??![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
ma ja sam samo shvatio da je kod naseg naroda golf kao Vino, Sto je vishe stariji to je sve bolji i bolji
![]()
![]()
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
jbg. vlasnici su uglavnom u fazonu: ,,to je odličan auto, samo sipaš i voziš'' i upravo samo to i rade. Prije neki dan ja vozim teretno vozilo (Peugeot Expert), prazno (dakle, kruta osovina, nikakvo ležanje na putu), ispred mene Golf III. Lijeva krivina, ulazimo brzinom nešto manjom od 70 km/h, negdje pred kraj krivine postoji stepenik (diletacija na mostu nije dobro napravljena) i golf krene da zanosi, dok sam ja prošao kao na šinama. Da li to znači da Golf ima očajno leženje? Nipošto, to samo znači da je ovaj tipičan vlasnik Golfa ,,sipaj i vozi'' a to što su možda gume nikakve, ili amortizeri, ili ne daj bože čitav zadnji trap ...
Valjda će doći ono vrijeme kada neće moći svašta da prođe tehnički ...
Oce, ali mozda 2458 godine.
hhahahaahaha je li ovo ona masina preduzeca PUTEVI sto glodje asfalt
kakva li su pluca vozacu da mi je znat :joint:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks