Kako doci do karte za Napoli? Zna li se sto? Kako ce ici prodaja?
pa ako nije treniro danima prije utakmice nije ni čudo. a i to da vrlo važan igrač igra načet ozlijedom i bez treninga govori da su u jadranu ipak dosta ozbiljno pristupili ovoj utakmici
vaterpolski portal - www.dance.hr
Kako doci do karte za Napoli? Zna li se sto? Kako ce ici prodaja?
Release Yourself
Tonci Praci pravi spisak, pa se prijavi kod njega.
P r i m o r a c
jos se radi na tome budi strpliv...nisi sam....
sky imas neke informacije na fb vezano za napoili...mislim da ce biti vise do kraja dana....
jel odredjeno koja utakmica 1/2 finala se igra prva???
Nije, a ja se nadam da cemo igrat' drugu utakmicu i u plavim kapicama. I da ce nas opet svi potcijenit i da ce opet bit'...
![]()
P r i m o r a c
jest, određeno je odma na ždrijebu. primorac je sigurno bijeli, a ako sam dobro zapamtio i igramo 2. utakmicu
Nece se Milanovic u finalu nista pitat', gledace ga iz publike...
Ove godine ce neko bas, bas tesko iznenadit Recco i citavu tu organizaciju
Sto je najgore, dogodine ce Recco da bude jos jaci, ako su tacne ove price da su Ivovic i Zlokovic potpisali vec za njih.
Bez obzira, kad bi bilo posteno sudjenje oni bi bili itekako pobjedivi, makar zbog toga sto im 5 igraca ne igra vise od 8 utakmica do F4, dok su ostali (pogotovo ovogodisnji) ucesnici F4 itekako uigrane ekipe.
Vidjecemo kako ce se Partizan nosit' sa ovim:
http://sportal.rs/news.php?id=25636
Lani sam u Rijeci dobio info da je praksa zadnjih godina da sampion Evrope igra u bijelim kapicama, ne znam jel' to tacno?
P r i m o r a c
nesto sam skeptican u vezi tih vijesti o zlokovicu i ivovicu ili kome vec, koji su potpisali za recco. prvo, ako se ne varam, obojica imaju josh godinu ugovora [koji, doduse, moze biti raskinut, s ozbirom da im ne isplacuju plate], a i mislim da je nelegalno potpisati jedan ugovor dok ti josh traje drugi [tako je makar u vecini sportova].
a stvarno sumnjam da ce recco ispustiti titulu ove godine. svim srcem se nadam da ce primorac ili barem jug iznenadit [nikako partizan, to bi bilo josh gore od recca].
previse ih je zaboljela prosla, a svi znamo da ce, ako bude potrebe, i sudije malo pogurat
8 km od grada je bazen...moglo je bit i bolje![]()
cus sto....centar![]()
Prosle godine, u ovo isto vrijeme, jadran je objavio da se dogovorio sa trojicom povratnika, pa ne vidim sto sad ne bi bilo moguce obratno...
Sem toga, nije li jadran postavio Tucka za trenera, koji je u tom momentu imao vazeci (dugogodisnji) ugovor sa Sibenikom?
Kad su ugovori u pitanju sa jadranom se nikad ne zna!
P r i m o r a c
nije, ždrijebalo se na izvlačebju 1/4finalnih parova, pobjednik kojeg para će bit bijeli, a koji će bit tamni. i ždrijebalo se koja će utakmica bit 1. 1/2finale, a koja 2.
mislim da je to samo u nogometu regulirano, a i tamo možeš u zadnjih 6 mjeseci ugovora potpisat za novi klub. evo primjer iz rukometa. naša nova velika nada, a i sad već odličan igrač, domagoj duvnjak je imao je još cijele 2 godine ugovora sa zagrebom, pa je već potpiso za HSV ugovor na 3 godine koji bi stupio na snagu 2011. a onda su zaprijetili da će ga 2 godine držat u 2. momčadi, pa je HSV platio 1.1 mil eura odšteta da odma prijeđe.
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
zlokovic je s jadranom potpisao ugovor na 1 sezonu, a s pro reccom je potpisao pred-ugovor (to ti dodje kao pro-faktura), gdje kaze da ce nakon isteka ugovora u jadranu preci u italijanski klub. u slucaju da se to ne ispostuje, morao bi platiti obestecenje koje je naznaceno u ugovoru. a bez obzira sto igrac ima ugovor s nekim klubom, on ga moze uvijek prekinuti, s tim sto klub koji ga kupuje mora da plati obestecenje za igraca u visini iznosa koji je ostao do kraja ugovora. a isto tako svaki igrac moze u svakom trenutku da otkupi svoj ugovor i postane slobodan igrac na trzistu. ivovic je (ako se ja dobro sjecam) na pocetku prosle sezone produzio saradnju s jadranom na 2 godine, sto znaci da mu taj ugovor istice na kraju ove sezone.
<--- leuk
A ja sam gotovo siguran da su i Ivovic i Gojkovic potpisali na pocetku prosle sezone ugovore na 3 godine. A Jokic, Janovic i Zlokovic na 2.
Ovo su sve stvari koje sam citao u novinama. Znam da smo i odje komentarisali na pocetku sezone kako jadran ima 2 godine (ovu i narednu) citavu ekipu na okupu. Pa shodno tome je Bor0 i izjavljivao kako ce u te dvije godine jadran osvojiti Evropu.
P r i m o r a c
@Galiot
aj promijeni nick,jer su se 7/8 dana tako zvali ovi supporteri jad(r)ana,biće da su ih za toliko platili....
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks