View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Results 1 to 25 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by robespierre View Post
    Je li ti stvarno namjera bila da vrijeđaš nečiji fizički izgled i da s nekom meni neshvatljivom predrasudom tvrdiš kako neko iz, uslovno rečeno, ruralnih područja mora imati usko koščavo lice i biti muzara? Zašto neko iz siromašnijeg kraj CG nema pravo na snove i pravo da promjenom sredine pokuša da nađe bolji posao ili da na drugi način unapređuje sebe? Je li ti krivo sad zbog napisanog?

A što se tiče TV Vijesti, ja smatram da su puno doprinijeli medijskoj sceni CG i da su se izborili za svoje mjesto u jednoj ipak neravnopravnoj utakmici. I ja neke tv smatram zavisnim i pretjerano poziciono orijentisanim, ali ne bih volio da bilo koja od njih prestane sa radom ili da se one počnu ponašati na način koji bi u političkom smislu meni odgovarao jer tek tada ništa ne bi znali. Samo je pluralizam suprotnih interesa taj koji omogućava da mi (građani) imamo informacije koje us nam neophodne da bi donosili ispravne odluke.
    u potpunosti se slazem sa tobom.. Neophodno je da ovaj narod cuje i drugu stranu nase zbilje, koja nije nasminkana i udesena po kalupima vladajuce masinerije, ali nekima ovdje to smeta.. smeta do te mjere da automatski ljudi koji ucestvuju u tom nezahvalnom poslu moraju biti primitivci, seljaci, stocari.. inace, kada bi pricali u superlativu o vladajucoj garnituri odma' bi postali profesionalni, pametni, mladi i lijepi..
    Uostalom, stepen paranoje doticnog u vezi pomenute tv-kuce se najbolje ogleda u sledecoj mudrosti..
    Quote Originally Posted by El Re View Post
    TV Vijesti i vremensku prognozu za recimo lijep predstojeći dan, najavljuju obavezno dramatičnim tonom akcenat stavljajući da nas već za 2-3 dana čeka strašna kiša! Samo što ne kažu "ko preživi pričaće" ili "da nije DPS-a bila bi to tek rosica al' ovako..."
    :roll:
    Last edited by ovizionizi; 20-04-10 at 08:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)