ma imam osjecaj da nikad nijednog ne bih kupio....al cisto nema nekog prevelikog glupiranja, makar dizajnerskog, kao kod nekih,,,
ma imam osjecaj da nikad nijednog ne bih kupio....al cisto nema nekog prevelikog glupiranja, makar dizajnerskog, kao kod nekih,,,
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Leon je spolja vrlo uspješno riješen, pogotovo sa prednje strane. Još da su ga unutra fino sredili VW bi morao i njima packe da udara, ne samo Škodi.![]()
Dog, da Leon ima unutrasnjost kao Golf, ne znam ko bi (osim balkanskih seljaka) kupio Golfa.
TAKUMI
Volkswagenovo taksi vozilo budućnosti
Valjda se uplasili da im se Golf ne pretvori u taxi klasu :mrgreen: :lolblue:Volkswagen je u Hanoveru predstavio koncept Milano Taxi. Poenta je da se prikaže iskorišćenje prostora i ekološki podobne mogućnosti, uglavnom u sektoru javnog prevoza. Ovakvi gradski taksi automobili bi bili popularni u metropolama kao što su Njujork, Milano, Berlin, Tokio ili Moskva.
Kao osnova za ovo vozilo je iskorišćen Space Up! Blue koncept iz 2007. Obojen u zelenu i crnu boju, Milano podsjeća na slično ofarbana taksi vozila u Milanu i ima određene sličnosti sa starim kombijima VW Samba................
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Selo gume.
TAKUMI
Mozda bih vozio ovakav.
TAKUMI
ja bih prije nego ovaj novi A8 samo jer mi je odvratan
Fabia, V12 ili W12, mane prednosti?
V12 dva reda po 6 cilindra
W12 4 reda po 3 cilindra
W12 je siri ali kraci, moze da se stavi iza osovine. Laksi od V12, mirini i sve ali imaju zajeban sistem hladjenja.
TAKUMI
Evo da se i ja poslije dugo vremena ukljucim u svu pricu ,mada sam dosta i zaboravio kako se ovo radi......pozdrav fabiji
VW GTI no.1
Sad vozim Golf V GTI strasan je morace te me nauciti kako da postavim sliku da ga vidite!!! Sve sam zaboravio...
VW GTI no.1
Vieri, Alfa 4 ever, a vozis Gnoja? Ahahahahahah!
Sutra je okupljanje u 3 na kombinat, pa dovedi auto. Bice jos jedan isto.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Morate me posjetiti kako da stavim slike da vidite masinu.....
Vieri, ne mogu da vjerujem da si back!!
Pa sto nema vise 156-ice? Riknula?
TAKUMI
sto ucis coeka tezim putem da ide
ovako VIERI:
ako koristis mozillu, na svaku sliku (sa neta) desni klik i "Copy image location" (najbolje ti je da uploadujes sliku na http://www.tinypic.com ), a onda:
![]()
A sto ako ima pop up blocker?
TAKUMI
Ljudi ne koristim slike sa nata nego moje slike iz kompa pa me zanima kako da ih ubacim u post?
VW GTI no.1
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks