View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 47 of 105 FirstFirst ... 374344454647484950515797 ... LastLast
Results 1,151 to 1,175 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by remark View Post
    Ja mislim da ce SDP proci dobro jer ima mnogo ljudi koji ce ih lagano zaokruzit da se opravdaju pred samim sobom. PS. Oskare kakvo je stanje sa alumiinjumom, ne pratim u zadnje vrijeme.
    A zaštio bi se neko morao pravdati pred samim sobom? Ajmo otvoreno da razgovaramo. Da li neko nešto duguje opoziciji pa da se pravda što ih je iznevjerio?
    Mnogo ljudi u opoziciji je rob sopstvene slike o DPS-u kao o nekoj sotonizovanoj partiji koju (po glasačima opozicije) niko normalan nikako ne može glasat. Ajde da ostavimo emocije i naklonosti,..jeste li vi ljudi svjesni koliko ljudi ima i direktan interes od pobjede DPS-a? Čemu to zabijanje glave u pijesak?
    Pa ljudi glasaju za vlast jer od nje nešto očekuju a ne iz nekih visokih ciljeva. Isto tako, nekome sada u opoziciji nije dobro i želi podržati opoziciju jer se nada da će njemu postati dobro a ovima kojima je bilo dosad više neće.
    Samo se treba spuštiti na nivo konkretnog i manuti se filozofije o plemenitima i čestitima s jedne strane i zlima i pokvarenima s druge.
    Last edited by El Re; 17-04-10 at 21:28.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Kao stariji, trebali bi vec da znate da se savjeti ne dijele ukoliko nisu zatrazeni... Vaspitanje...
    Drugo, Vi ste samo nepotrebno nervozni pa Vam ne uzimam za zlo tu vasu agresivnost... Shvatam da nesto nije u redu... I nemojte se obazirati na moje komentare ukoliko traumatichno djeluju na Vas.

Hvala Lepo

p.s.Uzecu slobodu da Vas i dalje citam i uzivam u melodrami...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Kao stariji, trebali bi vec da znate da se savjeti ne dijele ukoliko nisu zatrazeni... Vaspitanje...
    Drugo, Vi ste samo nepotrebno nervozni pa Vam ne uzimam za zlo tu vasu agresivnost... Shvatam da nesto nije u redu... I nemojte se obazirati na moje komentare ukoliko traumatichno djeluju na Vas.

Hvala Lepo

p.s.Uzecu slobodu da Vas i dalje citam i uzivam u melodrami...
    Ajde sjaši više...

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Mir djeco
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Ova opozicija pod br. 1 nudi otklon od kriminala. Nije da vecini njih vjerujem da ce se stvarno i zalagati za to ali ako neko vec glasa zasto ne bi probao? Sta je to sto bi mogao izgubiti? Sta opozicija moze da upropasti sto vec nije nagrdjeno? Sve i da se svi slozno zalazu za neku zajednicu sa Srbijom ili bilo kim medjunarodna zajednica to sad ne bi dozvolila ni u kom slucaju tako da o tome ne treba ni razmisljati, a i opozicija to jako dobro zna.
    Ti si strani drzavljani i boli te patka pa mozes i pisati jeftine fraze i parole "otklon od kriminala, i kad bi htjeli nece dati medjunarodna zajednica...." Onima koji ovu drzavu dozivljaju kao svoju i nije bas svejedno da se spustaju na uze vojvoda i njihovo postenje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ova opozicija pod br. 1 nudi otklon od kriminala. Nije da vecini njih vjerujem da ce se stvarno i zalagati za to ali ako neko vec glasa zasto ne bi probao? Sta je to sto bi mogao izgubiti? Sta opozicija moze da upropasti sto vec nije nagrdjeno? Sve i da se svi slozno zalazu za neku zajednicu sa Srbijom ili bilo kim medjunarodna zajednica to sad ne bi dozvolila ni u kom slucaju tako da o tome ne treba ni razmisljati, a i opozicija to jako dobro zna.
    I Bjelorusija je nezavisna međutim njenu nezavisnost niko na šaru zemaljskom ne uzima ozbiljno. NSX, ti si pametan momak. Nemoj da ti objašnjavam očigledne stvari. Nije bitna ambalaža, bitno je šta je unutar. Kakav bi karakter te države bio vjeruj mi da je svakom suverenisti vrlo lako da zamisli.
    Ne zaboravi da smo mi imali federaciju u kojoj smo navodno bili 50% i deklarativno potpuno samostalni u odlučivanju, međutim nismo se pitali ni o čemu pa nesretnog Moma ni u Hag nisu htjeli jer je i njima bilo jasno da se CG u realnom životu nije pitala gotovo ništa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Ja mislim da ce SDP proci dobro jer ima mnogo ljudi koji ce ih lagano zaokruzit da se opravdaju pred samim sobom. PS. Oskare kakvo je stanje sa alumiinjumom, ne pratim u zadnje vrijeme.
    Moram ti reći da ćeš dobit šansu da glasaš SDP već na lokalnim izborima u PG, jer je cijena na LME prešla 2453 $, i da će doći do 3000 do ljeta. Ja neću računat negativne kursne razlike u odnosu dolar-euro (što dodaje ovoj cijeni još 10%), jer sam uvjeren da će i dolarska cijena doći do iznosa neophodnog za izlazak na birališta
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ostale su posledice...
    Sad se prelazi i na epske izvore...

"Da pogibe u boj ljuti konju zuti,
    No pogibe na vratima od pojate, moj dorate... "

Hvala Lepo

p.s. Inspirativno ovo glasanje.

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Vi fino stavite da je stranim državljanima zabranjeno komentarisanje i ja neću više Jeste da je taj strani državljanin platio CG malo više poreza no mnogi koji joj zastavu drže na kuće i na štale ali zašto bi to bilo i bitno

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    I Bjelorusija je nezavisna međutim njenu nezavisnost niko na šaru zemaljskom ne uzima ozbiljno. NSX, ti si pametan momak. Nemoj da ti objašnjavam očigledne stvari. Nije bitna ambalaža, bitno je šta je unutar. Kakav bi karakter te države bio vjeruj mi da je svakom suverenisti vrlo lako da zamisli.
    Ne zaboravi da smo mi imali federaciju u kojoj smo navodno bili 50% i deklarativno potpuno samostalni u odlučivanju, međutim nismo se pitali ni o čemu pa nesretnog Moma ni u Hag nisu htjeli jer je i njima bilo jasno da se CG u realnom životu nije pitala gotovo ništa.
    Lijepo je biti vlast, a ovi ako dodju(mada su za to gotovo nikakve sanse al eto) ce ici uz dlaku onima od kojih ce zavisiti, a od Srbije pogotovo u ovakvoj ekonomskoj situaciji skorije sigurno nece..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da bi nam dobro na forumu pala opcija "ignore" koja na nekim drugim forumima omogućava da se ne mogu pročitati postovi od osoba za koje odlučite da vas njihovo mišljenje ne zanima.
    Predlog moderatorima da razmisle o ovoj opciji, jer bi nam pojedinima dobro pala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Obicno vi iz SDP otkrivate toplu vodu Ta opcija postoji bog zna otkad

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Lijepo je biti vlast, a ovi ako dodju(mada su za to gotovo nikakve sanse al eto) ce ici uz dlaku onima od kojih ce zavisiti, a od Srbije pogotovo u ovakvoj ekonomskoj situaciji skorije sigurno nece..
    Nije njima bitno u kakvoj je situaciji Srbija. To je prosto stanje svijesti. Kada pada u Beogradu kiša oni otvore kišobran.
    Meni je to apsolutno legitimno ponašanje. Ali je i legitimno svako opiranje onih koji ne žele da se ta zaraza prosipa po Crnoj Gori.

Velika većina Crnogoraca prosto nikada neće glasati za one kojima je glava u Srbiji a završetak leđa u CG i može se opozicija služiti i ovim i onim kombinatorikama - džaba joj je.
    Da'l je neko sretan ili tužan što je to tako - najmanje je važno...

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

"Stanje svijesti" je u CG nazalos' ili na srecu vrlo promjenljiva kategorija. Neki su je promijenili i vise puta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

"Stanje svijesti" je u CG nazalos' ili na srecu vrlo promjenljiva kategorija. Neki su je promijenili i vise puta

Da nisu sada bi još uvijek DPS bio u cijelo a federacija vitka i čila...
    Neki dinosaurusi još misle da će Krajina ponovo biti srpska zemlja,da je Mladić heroj nad herojima a da je Murata ubio Miloš Obilić i još štošta...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Obicno vi iz SDP otkrivate toplu vodu Ta opcija postoji bog zna otkad

Ima, e pa odlično, nije je bilo kad sam se 2004 registrova na forum, pa sam se zato i distancira par godina.
    Sad mogu mirno da spavam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ima li kakvih vijesti iz podgoričkog LP-a? Zna li se đe su se đeli ti ljudi?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Boba Zekovića nema vise ni na netu a sta rade sa partijom djao zna. Kad Miko Zivković nesto unisti ne popravlja se lako

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

E ne znam... Al' ovo je zaista bruka obzirom da su izrasli iz nekad velikog i makar za CG prilike prilično principijelnog LSCG. Čekaju da se DPS i SDP dogovore kako će pa će oni neđe uskočit đe budu najmanje smetali...
    Ponižavajuće zaista...U toj partiji treba uvesti nešto kao stečaj. U toj njihovoj politici više nikakvog principa i smisla nema.
    Trebalo je biti zaista talentovan pa upropastiti ono što su uz samo malo napora mogli postati...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E ne znam... Al' ovo je zaista bruka obzirom da su izrasli iz nekad velikog i časnog LSCG. Čekaju da se DPS i SDP dogovore kako će pa će oni neđe uskočit đe budu najmanje smetali...
    Ponižavajuće zaista...U toj partiji treba uvesti nešto kao stečaj. U toj njihovoj politici više nikakvog principa i smisla nema.
    Trebalo je biti zaista talentovan pa upropastiti ono što su uz samo malo napora mogli postati...
    Volio bih zbog crnogorske priče da mogu sebe naćerat da mi ih je žao. Ali ne mogu...a ima bi 100 razloga zašto. Žao mi je onih ljudi poput Samedina Agovića ili Vere Miljanić za koje znam da su pošteni ljudi i prave crnogorske patriote, ali je šteta što su ostali tamo.
    Ista priča za LP važi i za GP...i njima bi najbolje bilo da i formalno prestanu da postoje, a ne da ih lovimo mi, DPS i PZP od grada do grada.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    i njima bi najbolje bilo da i formalno prestanu da postoje, a ne da ih lovimo mi, DPS i PZP od grada do grada.
    Posle ovog političkog rolerkostera sve i da ne budu htjeli - nestat će.
    Nema glasova ni iz BS?! I oni čame čekajući...
    Reci mi je li SDP zatvorio vrata za sve koalicije u Podgorici ili je samo otpala ideja o zajedničkom nastupu sa DPS-om?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...Je li nekom problem da razumije da postoji veliki dio naroda koji uz sve zamjerke ovoj vlasti nije spreman da glasa one koji žele da predstavljaju državu protiv čijeg postojanja su bili (i ostali) svim svojim srcem i dušom. Je'l ovo treba nekom nacrtati da bi shvatio?
    Smijesna je sva ta prica... rijesi se pitanje nezavisnosti, zakuca se u ustavu, opozicija izda zajednicku deklaraciju da to ne dovode u pitanje, sve ankete pokazuju da je vecina za nezavisnu CG i opet vlast svoju kampanju zasniva na prici da je CG klimava i slabasna i okruzena vucima koji bi da je rastrgnu spolja i razarana petom kolonom iznutra.

I ne samo sto pricaju tu pricu nego se jos nadju ljudi koji je progutaju. Koji su spremni da tolerisu i Sarica i Caneta i Brana i moldavku i Selzija i desetine slicnih skandala samo zato sto ih neko prepada babarogom ispod kreveta. Na kraju krajeva, takav stav je i izraz nekakvog sustinskog nedostatka patriotizma. Kakvi su to patrioti koji vjerujue da je ova drzava tako kilava da i pored svega u pocetku navedenog ne moze da izdrzi i opstane ako nije poduprta od strane ovakve nistarobe?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Smijesna je sva ta prica... rijesi se pitanje nezavisnosti, zakuca se u ustavu, opozicija izda zajednicku deklaraciju da to ne dovode u pitanje, sve ankete pokazuju da je vecina za nezavisnu CG i opet vlast svoju kampanju zasniva na prici da je CG klimava i slabasna i okruzena vucima koji bi da je rastrgnu spolja i razarana petom kolonom iznutra.

I ne samo sto pricaju tu pricu nego se jos nadju ljudi koji je progutaju. Koji su spremni da tolerisu i Sarica i Caneta i Brana i moldavku i Selzija i desetine slicnih skandala samo zato sto ih neko prepada babarogom ispod kreveta. Na kraju krajeva, takav stav je i izraz nekakvog sustinskog nedostatka patriotizma. Kakvi su to patrioti koji vjerujue da je ova drzava tako kilava da i pored svega u pocetku navedenog ne moze da izdrzi i opstane ako nije poduprta od strane ovakve nistarobe?
    Da je priča smiješna niko se nebi zakačio na nju. Problem je opoziciji što se malo ko smije tome...

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Da nisu sada bi još uvijek DPS bio u cijelo a federacija vitka i čila...
    Neki dinosaurusi još misle da će Krajina ponovo biti srpska zemlja,da je Mladić heroj nad herojima a da je Murata ubio Miloš Obilić i još štošta...
    Pa o tome i pricam, kad okolnosti naceraju svijest se mijenja da bi se vlast sacuvala, nije to ni ovima strano ne boj se

A dinosaurusi su izumiruca vrsta. Takvih sto se nadaju da ce Krajina biti srpska u tim partijama ima mnogo manje od onih kojima je obecano kakvo "idealno" radno mjesto ako se budu dobili izbori.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Posle ovog političkog rolerkostera sve i da ne budu htjeli - nestat će.
    Nema glasova ni iz BS?! I oni čame čekajući...
    Reci mi je li SDP zatvorio vrata za sve koalicije u Podgorici ili je samo otpala ideja o zajedničkom nastupu sa DPS-om?
    Za sve, pogotovo za BS i LP. I za jedne i za druge više nego jasno zašto. Par ljudi iz GP mogu će bit na našu listu ka nezavisni kandidati na listi SDP-a, kao i par intelektualaca koji nijesu članovi partije, ali će pružit podršku listi na taj način.
    BS ima šanse da napravi nešto u Rožaje i to je to. Ulazak u parlament u BP i Bar je za njih pun pogodak, a i tamo izlaze samostalno jer im je DPS na vrijeme rekao da smo se dogovorili oko koalicije, pa da pokušaju uzet dio naših glasova.
    Plav je za sad najveća nepoznanica, uz Berane, jer ni opoziciona lista u BA nije jedinstvena, zato što nijesu puštili DSS i SSR u nju, iako su imali do sad (zaslužene) odbornike tamo.

Page 47 of 105 FirstFirst ... 374344454647484950515797 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)