Nece Vas to stanje dugo drzati...
Hvala Lepo
Postovani Petre, znachi li to da Vi glasate za dvoje, a i troje ako nategnete uz malo srece?

Bahatost ja upravo vidjeh kod SDP-ovih predstavnika, koji teze nacionalsovinizmu, a kako ja za to nisam glasala na referendumu, onda mi ide na ganglije, i bahatost, i neutemeljena arogancija, a i taj nacionalsovinizam.
DPS ima mana, ali uz ostale i manu sto je razmazila i gajila SDP da se ovoliko umisle...
Lichno mi se potezi g. Lazovica nisu svidjali, ali sam zbog uvazavanja drugih u stranci zanemarivala njegovu stetnost dok je bio u masi i sa DPS-om. Ovako ce se pokazati individualno istaknutiji, pa mi je to vec suvisna kap iz case zajedno sa forumskim aktivistima chije mi se obracanje uopce ne dopada i smatram da time chine stetu SDP-u.
Manja je steta sto je neko parkirao na neprimjereno mjesto, nego ono sto ja smatram stetnije po CG ukupno, od ponasanja do aktivnosti.
Kako se slazemo da u DPS-u ima chlanova profitera kojima je ta stranka samo korisna ispostava za paravan zlog radjenja, a nikako interes CG a ni stranke (i ne zanima ih), tako ja vidim da sa ovim prebrojavanjem "ovaca" i SDP ima istu logiku, pa i sve ostale opozicione stranke. Interes je stvaranje sopstvene bradice... i ne vidim nikakvu razliku.
Poravnacemo kvalitete i mane svih politichkih "svetih krava".. ima dana..
Hvala Lepo
Bookmarks