Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Je li moguće da postoje isti ljudi sa nekoliko account-a ??? Što je ovo brate... Je li Equilibrium u stvari AnotherWorld? Ja ne bih rekao...
Moderatori, pobrišite duple nickove !!!
http://www.marca.com/2010/04/16/futb...271402738.html
Florentino Perez nastavlja svoju ustaljenu praksu ili samo jedna obična špekulacija?
Last edited by Markys; 16-04-10 at 13:52.
Za Kaku i Ronalda je dao 150 miliona i za Runija ce dati 100 miliona, sto je ukupno 250 miliona. Da je pridao jos 50 mogao je kupiti Mesija !
Evo pricaju da ce i Kapela Perez da dovede sledece sezone![]()
BrAo,prosvijetli me...Poenta price je da Eto vrijedi mnogo vise od 20 miliona i da je trampa Ibra-Eto skoro u rangu sa Kristijanovih 94 miliona.To je i Murinjo rekao kad je odradjen transfer,da ukupno vrijedi 100 miliona.Malo je precerao,ali Eto u formi iz Barse vrijedi najmanje 40 miliona
A sto se tice isticanja ugovora,Eto da je htio da ostane jos godinu,Barsa bi mu ponudila ugovor na 4 god,pa ga prodali za mnogo vise para
ponudila bi mu ugovor koji on ne bi potpisao. no, to je davno ispricana prica.
Florentino danas dzentlmenski rekao da ako barsa bude u finalu real ce uraditi sve da se barsa osjeca kao kod kuce nasto mu je laporta srdacno zahvalio.
Gvardiola je rekao da je ovo(espanjol) najteza utakmica do kraja, u to nema sumnje, i da je siguran da real do kraja nece izgubiti niti jedan mec.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
http://www.goal.com/en/news/1716/cha...r-real-madrids
da da ... SVAKA ČAST ZA REAL MADRID I PEREZA!
Uh, mnogo pominju ovo finale... od Guardiole do Laporte... polakote, bice gusto![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
A to je sve AKO prođu. Zna i malo dijete da će dvomeč sa Interom bit pretežak!
kad bi se gledala trenutna forma i tabela nocas bi barsa trebala da espanjolu da napuni mrezu ali s obzirom da je ovaj derbi specijalna utakmica svasta je moguce. nevjerovatno koliko su teske noge igracima barse pred ovaj mec - tezi su im ovi mecevi nego li oni protiv reala. ja sam rekao vec 10 puta - ako se ovo nocas dobije titula je tu.
Vazda su mečevi Barse i Espanjola puni negativne enrgije, i nenormalno velike želje da se dobije. Zadnja 3-4 meča su obilježile sudije (penal, crveni, ovo ono...). Dako to noćas bude čisto, a ako bi Barsa dobila, to bi bio najveći korak ka tituli. Ako ne dobije (a Real dobije Valensiju) biće nevjerovatan pritisak na Barsu onda, a Real kad juri nekoga na tabelu, to radi jako dobro. Tako da je noćas izuzetno važan meč.
Evo po drugi put napominjem ovaj podatak.Mesi je dao više golova nego čitav Espanjol ili kvantitativno ( 27>26).Ovo ne mora ništa da znači ali čini mi se da je Barselona favorit.
http://www.marca.com/marcador/futbol...da_33/esp_bar/
Kakva je ovo formacija ?
Maxwell u napad
Valdés; Alves, Piqué, Milito, Puyol; Busquests, Xavi, Touré; Messi, Pedro y Maxwell.
sto cini gvardiola sa satavima
anri, boja i ibra na klupu. hm,hm,hm...
kakva frka od utakmice, doduse, kao sto se i moglo ocekivati.najtezi protivnik. mogao bi gvardi da ubaci krkica ili mozda onoga mazga od ibre da nesto na snagu pokusa.
crveni za Alvesa! E sad ce biti zanimljivo da vidimo moze li barsa sto sa igracem manje protiv veoma dobrog espanjola!
WU TANG Nigga thats for something...
maxwell je najveca budaletina koja postoji
veceras su ga svaki put zaustavili....pasa nije pogodio
prema tome on je najveci transfer promasaj ovog ljeta
svaka cast espanjolu - znao sam da ce bit ovako teska utakmica.
vidjecemo sto ce bit sjutra i iduce kolo mada je jedina dobra stvar sto barsa ipak ima tu prednost. ako real ne kiksa u ova 2 kola mislim da do kraja sve dobija dok barsa ima ta 2 teska gostovanja. sve je otvoreno.
mislim da nijedan ekipa nije igrala ovakav presing kao esapnjol veceras
sve je otvoreno ali mozda i real kiksne negdje mozda cak sjutra protiv valensije koja oma strashne igrache i koja se ne libi da igra napadacki fudbal
mislim da je alves prestrogo iskljucen...
i sad ce pojedini da pricaju kako je real lagano dobio espanjola itd...ali za njih je mec protiv barse odlucujuci i oni ga igraju sa 1000% snage shto smo vidjeli i veceras
povedilla ne pricaj gluposti, maksev je dobar bek i sto je najbitnije strasno se uklopio u ekipu. tesko gostovanje, messi i cavi su zatvoreni i tako su i pobjedili tj remizirali.
onaj anri je smijesan igrac, bruka kako igra kao da je invalid bio cijeli zivot... ne bih ga ubacio vise... sudija je cini mi se malo prestrogo dao drugi zuti alvesu sto je i prelomilo utakmicu... da je blago naklonjen bio domacin govori i podakat da je svirao kraj 8 sekundi prije isteka sto je popizdilo mirnog gvardiolu, stvarno sramota kakav pritisak na barsu...
e sad, real prvo treba sjutra dobit i onda ima cemu da se nada, imaju mnogo bolji raspored a barsa jos drzi sve pod kontrolom mada moze lako da kiksa na jednu od dva gostovanja (sevilja, viljareal)
uglavnom, prvenstveno otvoreno sto je najbitnije, real moze biti sampion i ako je izgubio dva puta od barse...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks