Extra TV je provider koji samo prenosi signal drugih TV stanica, a ne TV emiter. Obrati se nekoj od lokalnih TV stanica.
Gosp. Sale, ewo primjecujem da me ne konstantujete pa da vam licno uputim pitanje..
Zar je moguće da niste obezbijedili svojim korisnicima da prate tako jedan vazan sportski dogadjaj kao sto je Moto Gp sampionat?
Extra TV je provider koji samo prenosi signal drugih TV stanica, a ne TV emiter. Obrati se nekoj od lokalnih TV stanica.
Last edited by Sale; 16-04-10 at 08:11.
Tv, PC, Mobile ??? Sale ???
Polako![]()
You must spread some Reputation around before giving it to Sale again.
Zasto Sale vazda izmisljas toplu vodu???
ma tacno tako, pa ako ti je provider nesposoban da ti obezbijedi neshto osnovno sto kao korisnik ocekujes, pa jos kad ti ovako sa uvazavanjem klijenata i odbrusi, ostaje ti da se pokrijes po usima ili da trazis boljeg provajdera..
Pa o to me ja upravo i govorim, zar vi kao provider niste sposobni da imate u ponudi program koji prenosi takav jedan sportski dogadjaj?
eee dje bi vam kraj bio da ste nedje vani..
Do sad sam bio zadovoljan potpuno,zadnjih 20 dana sam potuno nezadovoljan...
Zvao sam jedno 270 puta,proslijedili su zahtjev podrshci,momci zvali,zamijenili risiver,ali opet imam problem...
Dodje par sati,sve ok,onda nestane po pola dana...I tako zadnjih 20 dana...
Sale,mozhesh li shto uchinjet',kumim te kapom jer sam pred kraj zhivaca?
U cemu je problem?
Na displeju risivera ne pishe extra tv,a sat dodje pa nestane... I kad se upali tv,stoji samo prvi program i crvena lampica na risiveru,kao da je ugashen... Onda se upali,sat se pojavi i bude tachan,radi jedno 2 sata mozhda i onda opet crkne... Nemam problema sa naponom,adsl mi radi kako treba...Evo bash sam sad zvao,javio se momak i rekao da ce proslijediti zahtjev...
Emill mi reche da mi centrala ne shalje parametre,kome da se obratim? Vec 20 dana nisam tv gledao...
Jesi li platio racun?![]()
Nazhalost,jesam![]()
Da vidim oce li Sale shto uspjet',a ako ne,ne znam shto mi je raditi...
Ima li ikakve sanse da se vrati teletext na RTS, Nova TV, TV Kosava...?
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Tesko da ti Sale tu moze pomociA ni Tehnicka podrska. Ako nije do STB-a, probaj sa promjenom mjesta porta na ruteru (iz 1 u 2 ili obrnuto na Speedtouch ili stari Pirelli, ili na bilo koji drugi ako imas novi Pirelli), resetuj kompletnu opremu, pa vidji oce li biti nesto bolje. Mada, ako je vec poslat nalog monterima, valjda ti oni zamijene ruter i time se rijeshi prblm
![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Sale, ativiran mi je HBO paket ovaj mjesec, tek sam sad to provalio
Da li je moguće da se automatski aktiviralo jer sam prethodni mjesec popunio neku anketu?
@sasasasaa
Da, ako je bilo ankete, HBO imas od narednog mjeseca dok ga ne iskljucis.
@ribomax
Posalji broj na private da vidim o cemu se radi.
Paket mozes da setujes Menu > Extra TV paketi
Sale jel problem da mi odgovoris na sljedece pitanje: da li mozemo ocekivati uskoro kanale sportklub i sportklub+ kao dio ponude Extra tv?
Dokle vise sa sportskim kanalimaNe mogu da otkrivam planove oko kanala. Po obicaju bicete obavijesteni prije svih
![]()
Pa kako cujem to su trenutno jedini dostupni kanali za Extra tv. Foxovi i History su ekskluzivitet drugih kablovskih operatora na teritoriji CG a ovi strani, neprevedeni nijesu ni potrebni...
Evo jos jedno pitanje: kad cete poceti da emitujete arene u HD format, nedje na areninom sajtu je najavljeno da bi bas vi trebali uskoro to da uradite
@sale oli mi rec nesto vise u vezi pinga ? poludjeh ?
Sale,ne bi bilo lose da vasa idiotska kompanija uvede taj sportklub barem,ovo je grijeh,a ne zaboravite da nas oderete na kraj mjeseca,no odma sve stigne..
E da,i ne bi bilo lose da se snimljene emisije mogu prebacit na flash,rece mi vas covjek koji mi je mijenjao reciever da ste to vi blokirali,ocete li to pustat,ili i dalje nece bit prebacanja?
Last edited by __1-v-4-n__; 21-04-10 at 16:17.
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
Samo da se zahvalim Saletu na angazhovanju...
Problem je bio do risivera,doshao je chovjek i zamijenio ga,ali je stavio vec korishteni-stari risiver,koji je pravio problem isto kao moj...Onda je juche doshao momak,donio novi(crni) i zamijenio,sad radi sve ok...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks