View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 151 of 201 FirstFirst ... 51101141147148149150151152153154155161 ... LastLast
Results 3,751 to 3,775 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    549
    Thanked in
    336 Posts

kako vam ne dosadi jbt, svako malo istu pricu verglate.
    sto se ne okrenete almeriji gdje domacin vodi golom crusata. ja sad palim stream ako ga nadjem, real je najbolji za gledanje kad juri rezultat

edit: ha, 1-1 ronaldo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Real 2-1, tezak mec...
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Oće li mi ko reć, je li moguće da je ovo napisao neko ko kući ima kompjuter? Ovo je najveća nesitina i glupost izrečena iz teške psihičke situacije u kojoj se nalazi osoba koja ovo može i da pomisli... Ovo je ipak nešto sa čim se, nadam se, niko na forum ne bi složio...
    Ocigledno ne znas kako funkcionise savremeni biznis na tom nivou, kao ni to kako se sve ne biraju sredstva za postizanje ciljeva...

Po meni je to nesto sasvim logicno za pomisliti, narocito u svijetlu cinjenice da je u pitanju institucija ciji je predsjednik svojevremeno tesko iskritikovao Pereza zbog angazovanja Kake i trosenja 65 miliona eura, a na kraju TOG ISTOG prelaznog roka angazovao Ibrahimovica, za vrlo slican novac...
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    549
    Thanked in
    336 Posts

meni bilo zanimljivo i opustajuce, rezultat je trebao da bude nekih 5-3 recimo. almeria je bas fino igrala, mogla cak i da izjednaci, ali real je stvorio tonu sansi tako da je ipak zasluzio pobjedu.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Teška pobjeda, no eto. Iscukana je Almeria ipak, budimo ozbiljni.
    Neću se uključivati u ovu raspravu, jer dobro vidim kud vodi. Sad smo odjednom svi jako osjećajni i srčani, pa nam je Barselona svetinja zbog toga što pomaže Unicef sa 0,01% svog godišnjeg prihoda, a to koristi kao svoj najjači propagandni materijal (u svakom mogućem smislu), tako što NAS stalno napominje kako je ona orijentisana u nekim humanim pravcima, a ostali, zaboga, nisu.

Nebitno, htjedoh reći da je Kristijano Ronaldo otplaćen (već) u svojoj prvoj godini ugovora. Oficijalne prodavnice Real Madrida su prodale do sada već 1,2 miliona dresova sa njegovim prezimenom i brojem, a uzme li se da je cijena majice 85 eura, dolazimo do jasne računice od 102 miliona eura. Sjajna računica Pereza, šteta što se to nije odrazilo i na rezultate, no dobro.

Napomenimo da 50% ide Perezu, a 50% Ronaldu... tako da su obojica u ovoj godini inkasirali već po 51 milion eura, a još duge 4 (Ronaldovog ugovora) su pred nama. Dakle, više od polovine para za taj transfer Perez je već vratio.

Uzmimo u obzir da je doba globalne ekonomske krize. Nevjerovatan podatak.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Equilibrium View Post
    A za onih 3 titule prvaka Evrope, od 1998. pa do 2002.?Za 6 godina isto koliko i Barsa za 100 i kusur :o

Ili mozda za 2 titule u Primeri u poslednje 3 godine?

Zaboravljas...ili mozda ne?
    welcome back m8

Thanks Thanks Given 
    9,424
    Thanks Thanks Received 
    6,871
    Thanked in
    2,704 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Teška pobjeda, no eto. Iscukana je Almeria ipak, budimo ozbiljni.
    Neću se uključivati u ovu raspravu, jer dobro vidim kud vodi. Sad smo odjednom svi jako osjećajni i srčani, pa nam je Barselona svetinja zbog toga što pomaže Unicef sa 0,01% svog godišnjeg prihoda, a to koristi kao svoj najjači propagandni materijal (u svakom mogućem smislu), tako što NAS stalno napominje kako je ona orijentisana u nekim humanim pravcima, a ostali, zaboga, nisu.

Nebitno, htjedoh reći da je Kristijano Ronaldo otplaćen (već) u svojoj prvoj godini ugovora. Oficijalne prodavnice Real Madrida su prodale do sada već 1,2 miliona dresova sa njegovim prezimenom i brojem, a uzme li se da je cijena majice 85 eura, dolazimo do jasne računice od 102 miliona eura. Sjajna računica Pereza, šteta što se to nije odrazilo i na rezultate, no dobro.

Napomenimo da 50% ide Perezu, a 50% Ronaldu... tako da su obojica u ovoj godini inkasirali već po 51 milion eura, a još duge 4 (Ronaldovog ugovora) su pred nama. Dakle, više od polovine para za taj transfer Perez je već vratio.

Uzmimo u obzir da je doba globalne ekonomske krize. Nevjerovatan podatak.

znas li kako ce sad pare da se prave?
    mice se raul i daje se ronaldu dres sa brojem 7 i proda se jos milion dresova

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Znam, to je i meni prošlo kroz glavu, ali odmah.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    To bi stvarno najjaci posao bio. Svake godine mu das drugi broj, i zaradis 100 miliona
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    9,424
    Thanks Thanks Received 
    6,871
    Thanked in
    2,704 Posts

vjerujte mi to je taj rad, nece sad svake godine ali CR7 je zastitni njegov znak i to ce bit tako.
    Cim ga je doveo i dao onolike pare za njega znao sam da ce ga isplatit, nemojte mislit da je real u minus neki veliki vratice peres sve pare masina je to za mani.

Drugo je sto je izuzetno tesko vodit tim sa 10 zvijezda i sto nije lako pravit rezultate sa takvim timom.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Pa ista fora je bila i sa Ronaldom (debelim) kad je došao.
    Prvo je nosio 11, pa onda 9.
    Stara Perezova fora.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uh, uh... Alveš 32 miliona €, Ibrahimović 46 miliona € (+ Eto).
    A ako već navodiš kako Barsa troši pare đe ne treba, onda ne navodi Keitu i ostale igrače koji igraju odlično, nego fino navedi Kaseresa ili Hleba, za koje je Barsa izdvojila ukupno preko 30 miliona € a skoro pa ništa nisu uradili, najviše zbog toga što nijesu ni igrali
    Ako laze mama Wiki, lazem i ja.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Dani_Alves
    46M + Eto'o (procijenjen 20M) + 3-4M zbog ne dolaska Hleba na pozajmicu = oko 70M
    Inace, gledao sam igrace koji su sad u sastavu, Hleb i Caceres su pozajmljeni. A dobro si ih pomenuo, jer oni (14M i 16M, ako ne grijesim) su promasene investicije potpuno.
    Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    a ne brukaj se ovom pricom, sve sto si nabrojao je za tri sezone, i opet mnogo manje nego sto je Real potrosio za jednu, a titule da ne spominjem ?
    Nisam ja nista rekao kontra Barcinih rezultata i uspjeha, ali je cinjenica da i oni nisu bez greske, akd su transferi u pitanju.
    Quote Originally Posted by laciale View Post
    p.s nemoj samo navijac intera da prica o potrosneim parama i promasenim trofejima.
    Znaci, ako Moratti nije neki majstor za transfere, ja ne smijem da recem sto mislim? To je logika ovog tipa:
    Pa ista fora je bila i sa Ronaldom (debelim) kad je došao.
    Prvo je nosio 11, pa onda 9.
    Stara Perezova fora.
    Dok je ovaca, bice i sisanja. A Perez je tu kao frizer Zoran
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E da mi je znat ko je procijenio Etoa na 20 miliona samo.Jes da ove godine slabo igra,ali to je Eto,vazda u Top5 spiceva na svijetu.Pa Felipe Melo je prodat za 25 miliona

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

[quote=Vlado;1587087

Uzmimo u obzir da je doba globalne ekonomske krize. Nevjerovatan podatak.[/quote]

nema tu što nevjerovatno jer real ima armiju navijača širom svijeta, a ovo je podatak koliko pročitah u štampi samo za kupljene dresove u madridu! a đe im je još kina i ostala značajna tržišta..
    ali čini mi se da je ronaldo trebao biti doveden zbog trofeja, a ne zarade i ne smije da bude ovaj prihodovani novac utjeha pravom navijaču reala za izgubljenu sezonu.. jer je to onda biznis, a ne sport..

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Ocigledno ne znas kako funkcionise savremeni biznis na tom nivou, kao ni to kako se sve ne biraju sredstva za postizanje ciljeva...

dobro je kad ima neko da nas prosvijetli o metodologijama savremenog biznisa, novom svjet.poretku i sl..

Po meni je to nesto sasvim logicno za pomisliti, narocito u svijetlu cinjenice da je u pitanju institucija ciji je predsjednik svojevremeno tesko iskritikovao Pereza zbog angazovanja Kake i trosenja 65 miliona eura, a na kraju TOG ISTOG prelaznog roka angazovao Ibrahimovica, za vrlo slican novac...

ako bih ti na ovu konstataciju odgovorio, dobio bih ban vjerovatno..
    Last edited by kimi pg; 16-04-10 at 08:51.

Thanks Thanks Given 
    688
    Thanks Thanks Received 
    708
    Thanked in
    463 Posts

Messi(27) > Espanjol (26) u postignutim golovima

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Espanjol (24 bijesne noge) - Messi (2 noge). Ne treba se zajebavat sa gradskim rivalom, mogu neka cukanja da padnu

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Nino_pgg, trojkam, po 100-ti put ponavljamo ovdje da je etou isticao ugovori i da su morali da ga prodaju jer bi iduce sezone ostali bez etoa i bez centa eura. je li to problem da se ukapira?

ako je morati majstor transfera onda sam ja Bil Gejts. Sjeti se samo greska, vampete, sorondo, farinos, serdjo konseisaio,van der mejde, fadiga, dalma, manici, vivas, suazo, okan, koko, zuli, koloneze, umit, kanu, sukur, karini, simic, milaneze...uh ne znam vise. 500 miliioan eura je potrosio covjek za nista.
    nego zadnjih godina se opametio i poceo je dobro da trguje.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nino_pgg, trojkam, po 100-ti put ponavljamo ovdje da je etou isticao ugovori i da su morali da ga prodaju jer bi iduce sezone ostali bez etoa i bez centa eura. je li to problem da se ukapira?

ako je morati majstor transfera onda sam ja Bil Gejts. Sjeti se samo greska, vampete, sorondo, farinos, serdjo konseisaio,van der mejde, fadiga, dalma, manici, vivas, suazo, okan, koko, zuli, koloneze, umit, kanu, sukur, karini, simic, milaneze...uh ne znam vise. 500 miliioan eura je potrosio covjek za nista.
    nego zadnjih godina se opametio i poceo je dobro da trguje.
    Meni ne moras da objasanjavas da je Eto'u isticao ugovor, jer ja to znam, i zbog toga je procijenjen na 20M. Ja to nisam pominjao.
    Isto tako, ja znam da Moratti nije majstor, to sam i napisao. Covjek je dibidus, i nije se opametio sto se tice transfera, nego je dosao Facchetti na mjesto presjednika, a danas su Branca i Mourinho zaduzeni za pojacanja. Ne daj Boze da se Moratti i dalje pita oko toga...
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    E da mi je znat ko je procijenio Etoa na 20 miliona samo.Jes da ove godine slabo igra,ali to je Eto,vazda u Top5 spiceva na svijetu.Pa Felipe Melo je prodat za 25 miliona
    Mislim da je razlog tome bila samo 1 godina ugovora koja je ostala Eto-u sa Barsom.Inace, ja uvijek kazem (kao i Murinjo, uostalom ) - ako Ibrahimovic vrijedi 70 miliona, onda toliko vrijedi i Eto.Ni euro manja...
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    dobro je kad ima neko da nas prosvijetli o metodologijama savremenog biznisa, novom svjet.poretku i sl..
    Precjenjujes moju ulogu, ja sam tu iskljucivo da te naucim ponesto o sportu

ako bih ti na ovu konstataciju odgovorio, dobio bih ban vjerovatno..
    Tuzna fraza koja treba da posluzi kao alibi za tvoje nemanje odgovora na jednostavnu istinu i moj (i ne samo moj) sasvim logican zakljucak :-P
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

[quote=Equilibrium;1587682]Precjenjujes moju ulogu, ja sam tu iskljucivo da te naucim ponesto o sportu

sudeći po tvom znanju i logici, šteta bi ti bilo da se ograničiš samo na sport.. taj talenat moraju spoznati široke narodne mase... :yipiiii:
    Last edited by kimi pg; 16-04-10 at 12:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oće li mi ko reć, je li moguće da je ovo napisao neko ko kući ima kompjuter? Ovo je najveća nesitina i glupost izrečena iz teške psihičke situacije u kojoj se nalazi osoba koja ovo može i da pomisli... Ovo je ipak nešto sa čim se, nadam se, niko na forum ne bi složio...
    Hm...

Sad smo odjednom svi jako osjećajni i srčani, pa nam je Barselona svetinja zbog toga što pomaže Unicef sa 0,01% svog godišnjeg prihoda, a to koristi kao svoj najjači propagandni materijal (u svakom mogućem smislu), tako što NAS stalno napominje kako je ona orijentisana u nekim humanim pravcima, a ostali, zaboga, nisu.
    To je jednostavno LOGICAN zakljucak i ocigledna stvar.Vecina velikih klubova saradjuje sa humanitarnim organizacijama (pa i sa Unicefom), ali se to ne koristi da bi se ispirale usi javnosti na svakoj pres-konferenciji i podizao rejting kluba...
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Hm...

To je jednostavno LOGICAN zakljucak i ocigledna stvar.Vecina velikih klubova saradjuje sa humanitarnim organizacijama (pa i sa Unicefom), ali se to ne koristi da bi se ispirale usi javnosti na svakoj pres-konferenciji i podizao rejting kluba...
    AnotherWorld, je li sve u redu?
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

AnotherWorld, je li sve u redu?
    Mislio sam da je ovdje praksa i svrha citiranja necijeg posta u davanju odgovora/komentara na isti, a ne u prikazivanju linkova na naloge drugih forumasa :shock:

Jel' ti to intenzivno radis na razvijanju nacina za medjusobno upoznavanje clanova? Ili je u pitanju neki uvrnut smisao za humor, nerazumljiv nama, obicnim smtrnicima
    Il calcio sono io...

Page 151 of 201 FirstFirst ... 51101141147148149150151152153154155161 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)