Page 25 of 44 FirstFirst ... 1521222324252627282935 ... LastLast
Results 601 to 625 of 1082

Thread: Waterpollo Euroleague 09/10

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    jug dobio 10:9, ali iskreno spasili su se onom prvom utakmicom, jer su mogli vrlo lako da ispadnu (barceloneta ima nekoliko prilika da ode na +2 a onda bi bilo svasta). jug opet uspio sa 6:7 da preokrene na 9:7, onda barceloneta opet dosla na 9:9. da im nije bio iskljucen xavier garcia, pitanje je kako bi zavrsilo. buslje odlican, 4 gola.
    jug je odigro koliko je trebalo, a utakmica je bila očajna jer su je uništila ova dva suca binchi i spiegel. u životu nisam vidio lošije suđenje. mislim vidio sam kad suci navlače za jednu od ekipa, ali ovi su sudili protiv i jednih i drugih. dopuštali su klanje na 2 metra, a onda za krivi pogled na vanjskim pozicija sudili izbačaje.
    bilo je čini mi se točno 30 isključenja (s obostranim i dvostrukim i petercem), a ako je 5 bilo s lopom na 2 metra evo glave. i još 11 kontrafaulova, 2-3 puta je bio kontrafaul na kontrafaul

ne znam što si ti gledo od xaviera garcie, ali u u ovoj utakmici i u barceloni protiv juga nije pokazao ništa. i tamo i ođe je zabio samo po 1 gol i to oba iz peteraca. a trebo bi im bit glavni vanjski šuter i jedan od nositelja igre u napadu. totalno je podbacio što se pravim igračima ne bi smjelo događat u važnim utakmicama. kad sam ga gledo uživo u zagrebu nije zabio niti jednom, niti je išta drugo napravio.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i čestitke primorcu rutinski odrađena utakmica. bilo je dosta lijepih poteza, očito su one neke greške protiv juga bile samo loš dan, ali i jug je ozbiljni protivnik od jadrana.

vidimo se u napulju, po prikazanim igrama ove sezone vi ste blagi favoriti bez obzira što je jug slavio u 2 navrata. jedino ako je slučaj sa nama isti onaj kao što jugu nešto ne leži jadran. nadam se da će uživat u napulju uživo prateći utakmicu naša dva kluba za razliku što sam do sada samo 2 gledo na tv-u. i to samo one u euroligi 9:9 i 14:10, pa ne znam kako je to jug 2 puta dobio. što je to jug odigro, odnosno primorac nije.

jadran se nije pokazao kao dostojan protivnik primorcu pa i u subotu očekujem još jednu pobjedu kotorana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo i izvještaja iz gruža. link

i najzanimljivijih dijelova utakmice koje je su naki od dančara ulovili s tribina u obliku videa. nadamo se boljoj kvaliteti do ujutro kad youtube završi s procesuiranjem videa, ili ćemo opet morat stavljat kratke video u puno komada ako je problem u ovom programu s kojim smo to spajali u jedan klip. link

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo i dančarskog viđenja utakmice primorac - jadran. da se ne ponavljam iz teksta, samo ću reć da je pravi gušt gledat primorca ove godine. izvještaj
    i mislim da je razlika u igri između ove dvije ekipe i veća od ovih 24:15 goliko je ovaj dvomeč završio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    evo i dančarskog viđenja utakmice primorac - jadran. da se ne ponavljam iz teksta, samo ću reć da je pravi gušt gledat primorca ove godine. izvještaj
    i mislim da je razlika u igri između ove dvije ekipe i veća od ovih 24:15 goliko je ovaj dvomeč završio
    vjerovatno i jeste u ovoj sezoni, ali to nije realan rerzultat, a i posledica je stanja u ekipi. iskreno se nadam da se nisu pretjerano trudili sinoc jer su se cuvali za utakmicu u subotu, jer ako i u subotu bude ovakav debakl kao u ove 2 utakmice 1/4 finala, onda stvarno vise ne treba trositi rijeci. ali isto tako ne treba ni potcjenjivati jadran i govoriti o njemu kao o nekom drugoligaskom klubu, jer to je isto kao da kazem da jug nije dorastao protivnik jadranu jer ga evo vec 2 sezone nije dobio. i barca je prosle godine dobila real u madridu 6:2, pa vise niko ne prica o tome. nego glavu naprijed i ajmo ispravit neke stvari, ako je moguce.

a bebic u HR reprezentaciji (pored svih onih igraca) moze samo kapice dodavat jer je presmijesan igrac.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Moj post jednostavno moram pocet sa:

Nije to sinoc bila posebna lijepa utakmica. Pod utiskom navijaca su bile cini mi se ponajvise sudije, koje su nas onako domacinski gurale (tokom utakmice imali smo duplo vise situacija sa igracem vise, a to ne pamtim da smo protiv jadrana ikad imali), cak i napravile jednu nevjerovatnu gresku: Gojkovic je ispred svog gola potopio loptu i sudija je svirao - peterac! :shock:
    No, jadran je bio katastrofalan! Bez gotovo ijedne kontre (i bez pokusaja da se kontra napravi, da se iznudi iskljucenje, bilo sto...), u napadu su nesto muljali... Njihova nezgodna strana NE POSTOJI u napadu (nijedan gol), a i u odbrani su losi...
    Mi mozemo mnogo bolje. Kiss i Azevedo su lose usli u mec, ali su odbrane Radica drzale rezultat. Osjetilo se da fali Setka.
    Adam Stajmnec je definitivno bio igrac utakmice! Kakvi golovi!

Ne znam da li je sem vodece trojke (i njihovih supruga) bilo ijednog novljanina na bazen, ali znam da su igraci jadrana bili totalno ubijeni u pojam. Cak su nakon naseg(cini mi se) predzadnjeg gola, bez Tulginog zvizduka krenuli sa centra i dosli do naseg gola... Tulga ih je zbunjeno gledao, a onda im objasnio da im nije dao znak da krenu, te ih vratio na centar...
    Zlokoviceve 2 sraube su posle iznad gola, a onaj njegov sut sa 7m na 20 sek. do kraja napada... Ivovic nam je u 2 utakmice dao 8 golova (2 iz peteraca) uz sut iz igre 17/6, dakle nista posebno pohvalno...
    Tucak se moze pohvalit nasom podrskom od sinoc (''Tucak ostali'' )

Neke gluposti sa meca protiv Juga nismo ponovili, pa cak ni one takticke (da nam sa igracem vise na vanjskim i krilnim pozicijama budu sve rezerve).

Nadam se da cemo iskoristit ovaj momenat i pobijedit u novi...
    Budvu sam gledao na TV-u, nisu imali dobro sudjenje, rezultat je mogao bit pozitivan, iako je Recco pokazao klasu. Jednostavno ne znate koga da pokrivate, sve igracina do igracine.

Cestitka Jugu, Partizanu i Reccu na prolazu, vidimo se u Napoli.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Moj post jednostavno moram pocet sa:

Nije to sinoc bila posebna lijepa utakmica. Pod utiskom navijaca su bile cini mi se ponajvise sudije, koje su nas onako domacinski gurale (tokom utakmice imali smo duplo vise situacija sa igracem vise, a to ne pamtim da smo protiv jadrana ikad imali), cak i napravile jednu nevjerovatnu gresku: Gojkovic je ispred svog gola potopio loptu i sudija je svirao - peterac! :shock:
    No, jadran je bio katastrofalan! Bez gotovo ijedne kontre (i bez pokusaja da se kontra napravi, da se iznudi iskljucenje, bilo sto...), u napadu su nesto muljali... Njihova nezgodna strana NE POSTOJI u napadu (nijedan gol), a i u odbrani su losi...
    Mi mozemo mnogo bolje. Kiss i Azevedo su lose usli u mec, ali su odbrane Radica drzale rezultat. Osjetilo se da fali Setka.
    Adam Stajmnec je definitivno bio igrac utakmice! Kakvi golovi!

Ne znam da li je sem vodece trojke (i njihovih supruga) bilo ijednog novljanina na bazen, ali znam da su igraci jadrana bili totalno ubijeni u pojam. Cak su nakon naseg(cini mi se) predzadnjeg gola, bez Tulginog zvizduka krenuli sa centra i dosli do naseg gola... Tulga ih je zbunjeno gledao, a onda im objasnio da im nije dao znak da krenu, te ih vratio na centar...
    Zlokoviceve 2 sraube su posle iznad gola, a onaj njegov sut sa 7m na 20 sek. do kraja napada... Ivovic nam je u 2 utakmice dao 8 golova (2 iz peteraca) uz sut iz igre 17/6, dakle nista posebno pohvalno...
    Tucak se moze pohvalit nasom podrskom od sinoc (''Tucak ostali'' )

Neke gluposti sa meca protiv Juga nismo ponovili, pa cak ni one takticke (da nam sa igracem vise na vanjskim i krilnim pozicijama budu sve rezerve).

Nadam se da cemo iskoristit ovaj momenat i pobijedit u novi...
    Budvu sam gledao na TV-u, nisu imali dobro sudjenje, rezultat je mogao bit pozitivan, iako je Recco pokazao klasu. Jednostavno ne znate koga da pokrivate, sve igracina do igracine.

Cestitka Jugu, Partizanu i Reccu na prolazu, vidimo se u Napoli.
    kao sto sam ti i rekao, nista spektakularno od jadrana nisam ni ocekivao.

a sto se igraca vise tice, jadran nije 4-5 lopti ukupno na centra bacio, tako da i nije nekih elemenata za iskljucenje bilo. da, ivovic je potrosio mnogo lopti kad gledas statistiku, ali je jedini (barem u ovoj drugoj utakmici) pokazao koliko zeli taj prolaz na F4, a u odbrani je bio odlican (osim onog 1 kiksa sa stajnmecom sinoc), a ostali igraci nisu ni vrijedni spomena, osim scepa naravno.

kao sto sam vec rekao, nadam se da su se 'cuvali' za ovu utakmicu u subotu, jer ako se jos 1 ovakva igra pokaze, onda ce to stvarno biti uzas.

a sta ste to skandirali tucaku? ja sam cuo samo ono za mustura, da se vrati. :P
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Idemooooooooo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

kao sto sam ti i rekao, nista spektakularno od jadrana nisam ni ocekivao.

a sto se igraca vise tice, jadran nije 4-5 lopti ukupno na centra bacio, tako da i nije nekih elemenata za iskljucenje bilo. da, ivovic je potrosio mnogo lopti kad gledas statistiku, ali je jedini (barem u ovoj drugoj utakmici) pokazao koliko zeli taj prolaz na F4, a u odbrani je bio odlican (osim onog 1 kiksa sa stajnmecom sinoc), a ostali igraci nisu ni vrijedni spomena, osim scepa naravno.

kao sto sam vec rekao, nadam se da su se 'cuvali' za ovu utakmicu u subotu, jer ako se jos 1 ovakva igra pokaze, onda ce to stvarno biti uzas.

a sta ste to skandirali tucaku? ja sam cuo samo ono za mustura, da se vrati. :P
    Pa nisam ni ja ocekivao jos jednu LAGANU (bez precerivanja) pobjedu. Jer jadran blize od -2 nije dolazio...
    "Tucak ostani" se pjevalo, nekoliko puta.

Ne sporim da je Ivovic najbolji bek na svijetu i vec sam nekoliko puta navodio da mu Pavlovic npr. nista ne moze. Cak ni poziciju izborit'. A svi koji prate vaterpolo znaju sto to znaci.
    Janovic nikada u Ko ne odigra dobro i bio je poprilicno nervozansinoc...

I ne vidim kako su se to jadranasi ''cuvali'' za utakmicu u subotu, pa ovo je vec debelo nabijanje komplexa covjece!
    Sve 4 pobjede ove sezone, ukupno 5. zaredom, sve bitne utakmice u zadnje 2 godine smo vas dobili, direktno vas izbacivali iz svih takmicenja u zadnje 2 godine...sa kamatom vam vracamo onih 10-tak godina naseg posta u Institutu

@PERPER, fali ti slika jos jedne parole...kad je vide forumasi nesto ce im biti poznata...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cuvali se se u smislu da se nisu ni trudili nesto pretjerano, jer su znali da nemaju nikakvih sansi za prolaz, iako su najavljivali da idu da urade sportsko cudo. u pravu si, ovo vec prerasta u komplex, ali prve dvije utakmice ove godine (ona u budvi i u kotoru u JL) su bile poprilicno izjednacene i odlucivale su nijanse. ove 2 u EL su bile razbijanje potpuno, tu nema dileme. zato i kazem da se nadam da su se makar pripremili za utakmicu u subotu, jer ako i tu izgube, onda su definitivno izgubili sezonu (ovako imaju jos sansi da osvoje i JL i domace prvenstvo).

prosle godine ste nas izbacili iz EL (ali to nije ni priblizno ovogodisnjem izdanju) i iz domaceg kupa (doduse tu je najvise premus kriv, al ajde). mi smo bili ispred vas u JL i dobili vas u igalu u domacem prvenstvu, sto nam je bila i najvaznija utakmica da bi bili sigurni da cemo ga i osvojiti.

da, taj transparent je 'i tako je drzavni projekt pao u vodu'....
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jer jadran blize od -2 nije dolazio...
    Posle vođstva Primorca od 3-0, uslijedila su dva gola Jadrana i kontra za izjednačenje, čini mi se Ivovića, 1 na 1 sa Radićem koji mu je ovaj skoro ramenom odbranio... No to uopšte u toku prenosa nije bilo snimljeno

Sjajna atmosfera sinoć. Drago mi je da sam i ja pomalo bio dio svega toga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa nisam ni ja ocekivao jos jednu LAGANU (bez precerivanja)
    @PERPER, fali ti slika jos jedne parole...kad je vide forumasi nesto ce im biti poznata...
    Nemam je jos, al bice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovaj dvomec je pokazao koliko smo nadmocni,i u bazenu i na tribinama.NADMOCNI u pravom smislu te rijeci,i to ne malo nego mnogo.Sto god drugo da kazem o ovom dvomecu,bilo o igri ili o navijanju bilo bi suvisno.
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    Odlicno !!!
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Ovaj dvomec je pokazao koliko smo nadmocni,i u bazenu i na tribinama.NADMOCNI u pravom smislu te rijeci,i to ne malo nego mnogo.Sto god drugo da kazem o ovom dvomecu,bilo o igri ili o navijanju bilo bi suvisno.
    Nadmocni smo u odnosu na njih (zbog svih ogranicenosti njihove ekipe o kojima pisemo skoro pola godine). No, nadmocni u odnosu na ostale ucesnike F4 svakako da nismo. Jug nam je pokazao neke slabosti...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa i mislio sam na njih
    a sto se tice f4,niko normalan ne moze reci da smo nadmocni.Cak,mislim da je ovo najujednaceniji f4 zadnjih nekoliko godina.Manje-vise svi imaju podjednake sanse da uzmu titulu.Rekao bih da ipak mi i reko imamo malo vise sansi od juga i paritzana,ali to ne mora nista da znaci.Znamo koliko nam se sansi davalo prosle godina,i znamo kako se sve zavrsilo
    Nego,sad se valja okrenut mnogo vaznom mecu u subotu.Ako ih i tu dobijemo ne znam sta da kazem.I ovako imaju zestok komplex koji je iz dana sve veci i veci
    A navijanje sinoc...uh.Vise od pola istoka je bilo na nogama citav mec,podigli smo za par stupnjeva nivo od prosle godine,jasno se moze vidjeti.Bestije izrastaju u stvarno respektabilnu grupu.Mislim da definitivno nemamo konkurenta za titulu 'najvatrenijih vaterpolo navijaca'
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Blade Runner View Post
    Posle vođstva Primorca od 3-0, uslijedila su dva gola Jadrana i kontra za izjednačenje, čini mi se Ivovića, 1 na 1 sa Radićem koji mu je ovaj skoro ramenom odbranio... No to uopšte u toku prenosa nije bilo snimljeno

Sjajna atmosfera sinoć. Drago mi je da sam i ja pomalo bio dio svega toga

zloović je bio u kontri (prikazano je u reprizi jer nije uhvaćena kontra u izravnom prijenosu) i pogodio je radića u glavu.

pohvalio bi beštije, stvarno fantastična atmosfera i dobre šprdancije na račun pojedinaca, tucka su par puta prikazali na tv-u, nije znao što bi napravio.

bilo je i lopti na 2 metra za zlokovića, pa opalio je 3 puta šraubu. a omjer kontrafaulova je bio 7 pri - 0 jad (gledo sam do zadnje 3 minute). suci vrlo dobri, bar je tako izgledalo preko tv-a i u usporedbi s binachiem i spiegelom u gružu koji su unakazili utakmicu.

slažem se s cattarom da je malo vrlo dobrih i odličnih sudaca i da bi oni uvijek trebali sudit, kad god mogu.

a ovo da se jadranaši nisu trudili mi je malo traženje alibija za još jednu nemoć.

utakmica je bila prava propaganda vaterpola, i dekor, publika, navijanje isve u vezi toga, i igra u bazenu, jedino je šteta što slika rtcg-a u odnosu na onu htv-a izgleda kad da je snimano neđe 80-tih. mislim na kvalitetu slike, kadrovi su slični ili bolji nego od ovih naših. mislim da bi len (gdje oni troše te silne pare, sad im HVS mora dat 800.000 eura za kotizaciju za EP, a imaju i puno sponzora, naravno zbog plivanja ne vaterpola) trebo uložit u tehniku u suradnji sa savezima i klubovima i da svaki bazen ima bar po jednu podvodnu kameru i da je tv kuća dužna radit prijenose sa 4-5 kamera iznad vode gdje bi s puno uporenih snimki pravili vrhunski klipovi za promociju vaterpola.

malo sam zabrazdio, vidimo se u napulju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zloović je bio u kontri (prikazano je u reprizi jer nije uhvaćena kontra u izravnom prijenosu) i pogodio je radića u glavu.

bilo je i lopti na 2 metra za zlokovića, pa opalio je 3 puta šraubu. a omjer kontrafaulova je bio 7 pri - 0 jad (gledo sam do zadnje 3 minute). suci vrlo dobri, bar je tako izgledalo preko tv-a i u usporedbi s binachiem i spiegelom u gružu koji su unakazili utakmicu.

a ovo da se jadranaši nisu trudili mi je malo traženje alibija za još jednu nemoć.
    da zlokovic je bio u kontri, i ja sam to gledao kasnije na snimci.

nisam rekao da nije bilo lopti na 2m, ali eto, bile su te 3 sraube zlokovica (vukcevic je u prvoj cetvrtini imao 2 kontra faula, tako da mi se cini da si lose izbrojao ), ali kazem da materijala za iskljucenje nije bilo...vukcevic nije ni 1 loptu primio cini mi se, niti se borio za poziciju, osim to u prvoj 1/4.

apsolutno se nisu trudili, to se moglo vidjeti, a i sam ivovic je rekao da nemaju bas nikakve sanse i da se vise spremaju za utakmicu u subotu. nakon prve utkmice sam rekao da su nas razbili u pravom i svakom smislu te rijeci, ali sinoc je bila utakmica pro forme....da je jadran poveo 2:0, kao sto je mogao, mozda bi drukcije bilo, ali ovako, shvatili su da nema smisla umarati se. pa kad pogledas kako je vukcevic, pa cak i zlokovic igrao na centru, bukvalno su plutali samo, janovic 2 suta imao, itd itd...mozda su i oni sami shvatili da su nemocni, ko ce mu ga znat.

ali opet ponavljam, ako i u subotu ovako budu razguzeni, onda stvarno treba reci dovidjenja.

@Need2Rock

da, nadmocniji ste ove sezone.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Glavna kamera na kotorskom bazenu je previsoko + osvjetljenje nije najbolje + vlaga... ma i ovo sto dobijemo je super! Mene malo nervira kad postave one elektricne reklame uz ivicu bazena, jer se onda stvara odbljesak u vodi pa se sa visine (kad snima glavna kamera) ne vidi nikakav kontakt!
    Sporednu kameru bi trebali vise da koriste, bez obzira sto stoji u cosku na jugozapadu.

Onaj grk uvjek jede g. a Tulga mi je O.K., ono, kad nece da krade , ali se vidi da zna da sudi. On je siguran ucesnik F4, reklo bi se.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a Tulga mi je O.K., ono, kad nece da krade
    hahahaha, kljucna rijec...
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pa da...ne mogu da zaboravim finale od lani, kad je Kasasu priznao, a Petrovicu ne one sporne golove...
    Naravno, ja subjektivan, kao i vazda.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da zlokovic je bio u kontri, i ja sam to gledao kasnije na snimci.

nisam rekao da nije bilo lopti na 2m, ali eto, bile su te 3 sraube zlokovica (vukcevic je u prvoj cetvrtini imao 2 kontra faula, tako da mi se cini da si lose izbrojao ), ali kazem da materijala za iskljucenje nije bilo...vukcevic nije ni 1 loptu primio cini mi se, niti se borio za poziciju, osim to u prvoj 1/4.
    zaboravio sam napisat da mi nije bilo prijenosa prve 4 minute pa su ta 2 kontrafaula vjerojatno u tom periodu. isprike, i zaboravio sam da nisam gledo taj početak. i sami kraj (2-3 minute) nisam gledo jer je počeo prijenos iz gruža.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zaboravio sam napisat da mi nije bilo prijenosa prve 4 minute pa su ta 2 kontrafaula vjerojatno u tom periodu. isprike, i zaboravio sam da nisam gledo taj početak. i sami kraj (2-3 minute) nisam gledo jer je počeo prijenos iz gruža.
    kasnije i nije bilo nekih kontra faulova, ne mogu se sjetiti...ali znam da je vukcevic u prva 2 napada, 2 kontra faula napravio...to je bilo sve sto je uradio...
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Hvala na korekciji! Još jedan detalj koji upotpunjava njegovu očajnu partiju sinoć...

Page 25 of 44 FirstFirst ... 1521222324252627282935 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)