Prošle sezone sam propustio tekmu u KO, ali ove def. neću![]()
ma ne znam što se događa na primorca je sad koef 1.5 (izgleda da se svi klade na jadrana), ja ću lijepo na kotorane. em je sad već lijep koef, em ne vjerujem da neće odigrat ozbiljno pred punim domaćim bazenom protiv najvećih rivala. em jadranu malo treba da se totalno raspadne u igri. a ako zloković ne bude igro onda im je poraz zagarantiran.
a najviše od svega se nadam kvalitetnoj utakmici. mislim da će i u gružu bit kvalitetno. barceloneta ima najmanji zaostatak i mislim da će barem probat nešto napravit. jug je pokazao da je u dobroj formi i očekujem pobjedu, uz kvalitetan nastup
vaterpolski portal - www.dance.hr
Vijesti pisu da Zlokovic prethodnih dana nije trenirao, ali da ce uc' u bazen, pa ce medicinski tim odlucit hoce li zaigrat'.
Ako stvarno nije trenirao prethodnih dana onda sumnjam da ce zaigrat, jer onda ga mogu izgubit' i za subotu, sto je za jadran, ako danas ispadne, utakmica sezone (da se spasi sto se spasiti moze).
Mi moramo biti maximalno ozbiljni i naravno ic' na pobjedu.
I koliko me sjecanje drzi, kad god su Bestije pravile spektakl igraci u bazenu nisu blistali, nadam se da ce se nocas bit' drugacije.
Za nas nece igrat' Setka.
P r i m o r a c
Novljani,welcome to
![]()
Raise my hammer,take my aim
a ne mogu jer u 5 zavrsavam s poslom, tako da taman 20 min dok se dovezem do kuce, da uhvatim pocetak na tv-u. mrzim kad se ova EL igra radnim danima.![]()
<--- leuk
ovo ce biti dobro. moze li jadran josh vise da se obruka nego u prvoj tekmi?
ovi skandiraju 'ko ne skace taj je novljan' ?
i transparent koji je kao naslov iz zurnala ili tako nekog velikana sportskog novinarstva.
nemastovitost nema granica
Last edited by big giant head; 14-04-10 at 16:58.
evo smanjise na 3:2
primorac ponovo pokazuje ko je gazda....
AJMO CRNA GORO !!!
mislio sam da ce biti i ubjedljivije. mada u sustini, rutinska pobjeda primorca. nema se sta filozofirat, primorac je bolji, jadran ima kompleks. u pitanju se razliciti nivoi, to je to. primorac je vrhunska ekipa u svakom pogledu, jadran je daleko od toga.
ako se izuzmu nespretni pokusaji mastovitosti, navijanje odlicno.
Kako je teko rezultat po cetvrtinama, zna li neko ?
Who let the dogs out
primorac - jadran 10:6 (2:0, 3:2, 2:2, 3:2)
ovako, iako se mnogi nece sloziti samnom, cestitke jadranu na trudu. cestitke primorcu na drugom uzastopnom ulasku na F4. kao sto sam i rekao, nista specijalno od jadrana nisam ocekivao, ali nisam ni ocekivao da ce neki igraci toliko neprofesionalno odigrati, kao da ih boli k. onaj bebic je presmijesan igrac, ima reflekse kao mrtav konj. jokic ispod svake kritike, prvo je upropastio cisti zicer na pocetku, pa mu je s igracem vise 2 puta ispala lopta iako je bio u poziciji 1:1 s radicem, a poslije mi sutira nesto iz daljine, uzas. stvarno uzas zivi. da nije dao onaj gol ne bi ni znao da je janovic u bazenu, a dobar je gol dao revoltiran onim skandiranjem i prozivanjem (mislim da je nesto opsovao radica kad je dao gol, nije se bas jasno vidjelo). vukcevic takodje, jel on uopste igrao? vidjeo sam ga samo kako je odmahnuo glavom i sarkasticno se nasmijao na one solo akcije i driblinge janovica. primili smo masu jeftinih golova, zato i jesmo izgubili 4 razlike. a scepo je napokon poceo da brani, na oba gola draska brguljana je mogao bolje da reaguje, ali jbg. kamo srece da je branio u provj utakmici, mozda bi sad drugacije bilo. pored scepa, najbolji igrac kod jadrana je definitivno bio ivovic. iako ga svaki put prozivate i vrijedjate, pokazao je zasto je 1 od, ako ne i najbolji bek na svijetu. samo 1 gresku je imao (kad ga je stajnmec odgurnuo i dao onaj lagani gol, ali ni ivovic nije htio da skace na njega zbog iskljucenja). ni pavlovic, ni stajnmec mu nisu mogli nista, nije imao ni jedno iskljucenje, dao 4 gola i stvarno je odigrao odlicno - kao da je on jedini vjerovao da jadran moze nesto napraviti danas, a prvi put sam mu vidio na faci kao da ima zelju da ide iz kluba. nesto slicno kao gerrard u liverpulu.
zar je moguce da ste skandirali 'scepo majstore'?koja je poenta toga bila?
kao sto kaze BGH, ako izuzmemo ove izvakane fore, navijanje je bilo ok, mada mislim da je u ovoj utakmici malo veci naglasak bio na vrijedanje novljana nego inace, pogotovo janovica. u svakom slucaju, vidimo se opet u subotu.
barceloneta vodi 5:4, a valles fulao 2 zicera 1:1, tako da jug dobro i prolazi...
Last edited by Fidimose; 14-04-10 at 18:13.
<--- leuk
blah, xavier garcia iskljucen s pravom zamjene zbog prigovora.
kako covjek igra to je nenormalno...volio bi ga vidjeti u jadranu iduce godine.![]()
<--- leuk
partizan dobio 10:5. eger se drzao do 5:4, a onda raspad igre.
budva vodi 3:2 u prvoj cetvrtini.
<--- leuk
jug dobio 10:9, ali iskreno spasili su se onom prvom utakmicom, jer su mogli vrlo lako da ispadnu (barceloneta ima nekoliko prilika da ode na +2 a onda bi bilo svasta). jug opet uspio sa 6:7 da preokrene na 9:7, onda barceloneta opet dosla na 9:9. da im nije bio iskljucen xavier garcia, pitanje je kako bi zavrsilo. buslje odlican, 4 gola.
<--- leuk
a scepu je skandiranje bilo za ono vrhunsko dodavanje![]()
kako zavrsi budva?
izgubila 2...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
rezultat, ako nije problem?
izvinjavam se sto smaram, ostavio sam ih na 10:9 za recco [cini mi se], onda morao izac vani..
edit: saznao, 12:10
hvala u svakom slucaju![]()
pro recco dobio 12:10. budva se dobro drzala do 10:10, a onda je recco dao 2 gola u 2 napada, ali nije ih krasila neka specijalna igra.
i eto, napokon potvrdjeno, na F4 ce igrati:
Primorac - Jug
Partizan - Pro Recco
<--- leuk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks