^ Tek sad vidjeh ovo... Takodje
Veceras prvi put trgovah sa sasom.mne , i sve najbolje naravno![]()
Local, uradio chovjeku posao, platio sve po dogovoru, vrlo precizan u specifikaciji posla (za razliku od mnogih koji ne znaju sta im tacno treba), bez mnogo dodatnih zahtjeva naknadno. Preporuka za sve dizajnere/programere koji ce ubuduce saradjivati s njim.
The_sorrow - sve pozitivno, transakcija prosla kako je i dogovoreno. Vrlo tacan covjek.
Last edited by chatnick; 07-04-10 at 18:18.
one step at a time don’t be living on the line
i don’t need a friend i got morbid on the mind
^ Tek sad vidjeh ovo... Takodje
Veceras prvi put trgovah sa sasom.mne , i sve najbolje naravno![]()
Kreč, kolica i mešalica.
Cvxcomputers, vrlo korektan.
one step at a time don’t be living on the line
i don’t need a friend i got morbid on the mind
Samael. vrlo korektan kupac, samo me prepade pojavom - ogroman covjekAsanovic, jos bolji. Hvala!
chatnick. Korektan čoEk, fina saradnja s njim, tu je ida izadje u susret...
Mladjo. Kao što sam navikao, isto izadje u susret... Olakša transakciju, sve odgovorno bez komplikacija
Milos Darmanovic - Pohvale i mnogo korektna saradnja
P.S. Što znači izaći u susret... Pa npr... Nije svako iz PG... S ljudima se korektno/lako dogovori dje da se nadjemo, ako ne znam ulicu, biramo poznaatije mjestoo... Čak i sačekaju alo ako treba...
A npr... TrebaH s jednijem forumashem da trgujem nešto, samo mi reče: "Druže, adresa ti je ta i ta, pa ti dodji ako ćeš za to, ako nećeš ja ti nemam kad"... na kraju sam lutao 20 min kolima i nisam ni kupio to od njega![]()
Last edited by cvxcomputers; 16-04-10 at 17:58.
nisam mogao da cutim
Edison (on off service)
spojim ga s mojim ortakom da edison kupi monitor za lap top 14,1inch i dogovore se sve fino za danas posle posla... ja kazem ja cu vozit do bara (od pg-a) da mu odnesem taj ekran da nebih maltretirao ni jednog ni drugog. cuju se njih dvojica jos jednom i dogovore da cu ja biti u bar-u oko 4ipo, i sve ok ok... dodjem ja dolje oko 4:40h i zovem lika i on mi ladno javlja: ja sam kupio monitor maloprije dosao lik i dao mi ga... ja mislio da je nesporazum jer se sve dogovarao s mojim kolegom s posla, zovnem kolegu da se opet cuje s edisonom pa da mi javi... na kraju ispade da sam bzv mlatio do bara jer je lik vec kupio monitoro... znaci maximalno neozbiljno, mogao je fino reci imam drugog prodavca-ako mi se ne svidi cijena zovem te il slicno a ne da se ja motam do bara ko kakva budala radi kretena (blago receno)... nego lik(iako ce procitati ovo) je dobro prosao jer je kolega htio da se pokupi s drusvom sav servis da mu zapali. nego samo nek je zdravo, radim u jaku firmu racunarske opreme u pg mogao je da dobije sta god pozeli da je ovaj "posao" prosao dobro, nego... samo nek je zdra'o
da pohvalim ice-Ventura i njegovog najblizeg rodjakasvaka cast
Sparco_CG sve najbolje![]()
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
za sve one koji ne znaju
Bozidar_Sukovic je verbalni fajter ... !!!
CVXCOMPUTER,
MATIJA,
POP81,
svi ok i laki za dogovor.....![]()
OkrugliGospodin pravi gospodin![]()
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
The_Infinite - zvao za Pentium trojku - javio dan unaprijed kad ce doc ujutro, zvao tacno kad je rekao - dosao tacno u minut, pogledao kupio sve po dogovoru, sve super. preporuka.
Last edited by higher; 22-04-10 at 19:56.
ALAN FORD Kolor stripovi - ZIMA 2017 !!! - komplet 15e (na trafici 32,4e) - SMS/Viber 069 821 324
Kupio sam pre nedelju dana od lika ciji je nik GoranStjepcevic maticnu plocu P5N-T Deluxe. Primopredaju je obavio njegov brat na ulici u bloku5 . Posto sam bio zauzet, a i racunar mi je radio, zamjenu ploce sam htio obaviti danas. Skinem zastitu sa lezista za procesor kad slomljena dva pina na ploci i nekoliko je izkrivljeno.(Valjda ce mi se ispuniti zelja da se sretnemo.)
Last edited by maxsimys; 26-04-10 at 16:44.
Guliwer13...Korektan djetić mnogo! Ako kome što treba za/oko PSP-a ... He's the man >cool>
Bugi... ... jedan od rijetkijaH ljudi s kojima mogu poslovat bez mnogo razmisljanja, vazda posteno![]()
shto me nahvalishe ni krivog ni duzhnog
naravno, sve preporuke:
higher
Nooth1ng
Senna
ranzzo
vrlo korektni momci!
izvinjavam se ako sam koga zaboravio a sa kim sam poslovao u posljednje vrijeme.![]()
be the change you want to see in the world.
coyote, sve extra!!!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
ja evo tek sad udjoh odje da citam ovo da vidim sta se pricakutuzov veli da sam ga zajebao za neku plocu prije godinu dana, ja se brate iskreno toga ne sjecam no dobro, meni na obraz, oprastaj! a verbalni neka prozivke
![]()
Ja cu da pofalim samo brata mog marka no ga svi falite nema potrebe i sasu marinkovica i onog coeka sto je dosao za proc iz nk, zaboravih mu ime obraza mi! e zaboravih i braco je super momak za saradnju! sve regularno! pozdrav momci, koga sam zajebao nek se meni javi a ove sto samo prozivaju zamolio bi da to ne rade, eto cisto ono nije ljudski!
poz...
webmaster
Bole_j
brzi i efikasni...so respect!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Phénix respect too![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks