View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 37 of 105 FirstFirst ... 273334353637383940414787 ... LastLast
Results 901 to 925 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sve te procjene su po sistemu da se pune puske boji samo jedan, a prazne se boje dvojica, ali vidjecemo za par dana kako ce te koalicije izgledati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Escobar_BP View Post
    Za prosječnog Bošnjaka neglasanje za Rezoluciju o Srebrenici je veliki minus

Skupstinska rezolucija opredjelila prosjecnog bosnjackog glasaca? Salis li se to ili samo smisljas politicki korektan izgovor?

a plus ogroman broj ljudi njih i dalje doživljava kao SNP sa kraja '90-ih i do referenduma.
    Pobogu, kako ih takvi dozivljaji nisu sprijecili da 1998 napuste LSCG i predju pod okrilje DPS?
    Što se tiče koalicije LP-BS po sporazumu sa LP BS je imala dva zagarantovana mandata, što je i dobila, a LP ako se ne varama ostao bez mjesta.
    LP je dobila jedan mandat, a BS 2. Ja sam pitao koliko je Bosnjaka glasalo za tu koaliciju.
    A to je i bilo vrijeme nakon referenduma gdje se Milo i DPS dizao u nebesa, padala su velika obećanja, prosperitet sjevera i sl. Danas bi ta koalicija imala sigurno bolji rezultat.
    Milo je obecavao i 1998 i 2001 i 2002 i 2003, a bogami i 2009, pa opet sjever lici na pustos. I opet je dobijao ogroman dio bosnjackih glasova. Mislim da ces morati smisliti neki bolji argument
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Sigurno. Posebno da je okupila oko sebe još manjih stranaka i "nezavisnih" intelektualaca,...mada je ovo "nezavisni intelektualac" odavno postalo degutantno i izraubovano da se više nije sigurno ni na šta se to danas odnosi...
    Sve bi to imalo smisla uz adekvatnu pripremu i pod uslovom da okosnicu te koalicije čini neki autentičan i prepoznatljiv crnogorski subjekt, jer u protivnom to Crnogorci nebi glasali, sviđalo se to nekom ili ne...
    Recimo Žarko Rakčević ili neko iz stare postave Liberala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zbog ovoga bi LP-BS-PzP-DC-SDP ostvarili puno bolji rezultat.
    cekaj nisam u toku sa tim malim strankama... reci mi skim ide u koaliciji najjaca bosnjacko-muslimanska stranka u cg i u kojim opstinama?...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sve bi to imalo smisla uz adekvatnu pripremu i pod uslovom da okosnicu te koalicije čini neki autentičan i prepoznatljiv crnogorski subjekt, jer u protivnom to Crnogorci nebi glasali, sviđalo se to nekom ili ne...
    Kao sto je Milo Djukanovic?

Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Grenxa View Post
    muslimani-bosnjaci su izgbuljen narod, sprda se dps sa njima kako im se hoce... pogledajte albance kako su im okrenuli ledja, dps kad je albansko stanovnistvo u pitanju, tone sve dublje i dublje... ove godine ce jos gore proci, samo da se jos raspada DUA koja ih drzi u igri koliko toliko...
    Albanci su uz Albance. Kada je DPS uz Albance i Albanci odmah dođu uz DPS. Problem je tome što opozicija nikako da na ključnim mjestima stane uz Albance. Čak i Bardhi se drži na distanci jer oni koji ne priznaju Kosovo nijesu prijatelji Albanaca i tu se svaka balada između opozicije i Albanaca završi.
    Slušali su Albanci oktobra prošle godine kako su ih pristalice opozicije (na mitingu protiv priznanja nezavisnosti Kosova) nazivali. Kad su nasamo Srbi njih zovu "Šiptari" a Albanci Srbe "Škja". Još dugo, dugo tu ništa nići neće bilo DPS-a u okolini ili ne...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Gradjanin C: Gospodo... da vam ne smetam, odoh ja opet van CG, pa kad odlucite sto radit' zovite da pomognem.

Hvala Lepo
    Onda, vidimo se za 10-ak godina. Minimum.

_

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Zasto liberali? Zar niste (uslovno govoreci VI) raskrstili s njima 1998?
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Tako je...Žarko ne kao lider, ali da u nekom proširenom vrhu. Ja bih odabrao nekog starijeg, čije bi godine i iskustvo izazivale poštovanje a pritom nije bio kompromitovan ikakvom saradnjom s vlašću osim ukoliko se radilo o referendumu...Ima takvih ljudi i u zemlji i van nje...

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

@ Bonja the Zmaj

To neglasanje za Rezoluciju, znači da oni nemaju ništa protiv takvog zločina. Tako to doživljava prosječan građanin. Ima li taj SNP Bošnjaka, ili pripadnika neke druge manjine, u svom sastavu i trudi l ise čime da ih pridobije?

Naveo sam ti razlog lošeg rezultata LP-BS. I sam sam vjerovao da će sjever krenuti put razvoja, ali od toga nije bilo ništa. Što se tiče Bijelo Polja situacija nije crna, već realno siva. Ima desetak firmi koje solidno rade za naše prilike, plus budžetski korisnici. Ali vjeruj da bi sada ogroman broj Plavljana, Gusinjana, Rožajaca glasao za neku drugu opciju, ako se ponudi.
    A ljudi se uvijek plaše goreg.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Albanci su uz Albance. Kada je DPS uz Albance i Albanci odmah dođu uz DPS. Problem je tome što opozicija nikako da na ključnim mjestima stane uz Albance. Čak i Bardhi se drži na distanci jer oni koji ne priznaju Kosovo nijesu prijatelji Albanaca i tu se svaka balada između opozicije i Albanaca završi.
    Slušali su Albanci oktobra prošle godine kako su ih pristalice opozicije (na mitingu protiv priznanja nezavisnosti Kosova) nazivali. Kad su nasamo Srbi njih zovu "Šiptari" a Albanci Srbe "Škja". Još dugo, dugo tu ništa nići neće bilo DPS-a u okolini ili ne...
    apsolutno si u pravu...

sto mislis zasto dps ide u koaliciji za strankom dua i kakva su tvoja predvidjanja, imaju li sanse da dobiju u tuzima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    Razumijem tvoje pozicije, legitimno pravo da se ne slazes sa pravcem u kojem Crna Gora ide, a i, inace, veoma te uvazavam. Medjutim, sa tvrdnjom o ugrozenosti (prava) Srba u Crnoj Gori, ali i dekriminalizaciji drzave zamjenom vlasti ovakvom opozicijom, uopste se ne slazem.
    Da bih pokusao da ti objasnim zasto, ....
    Hvala Džej Si .. Uh, toliko si toga napisao, ima dosta istine, a poneđe se i ne slažem. Nemam sad vremena za duže obrazlaganje, ali ne vidim da bimo izašli sa bilo kakvim konsenzusom u narednih par sati.. Nema veze, važno je da pričamo.

Usput samo pogledaj post onog bjelopoljca i zamijeni Bošnjak sa Srbin, Beograd sa Sarajevo.. i tu ću se vjerovatno kasnije vratiti. Jer bilo je nekad tako sa nama..
    Nego poošto sam u žurbi samo da ostavim utisak sa današnje Skupštine. Bar ono što sam čuo popodne.

Mučenica iz HGO za frazama kako je ova Vlada na funkciji tek godinu dana i kako ova država mlada postoji tek 4 godine da im treba dati vremena...

I naravno veliki pozdrav za premijera uz predlog za poster za kampanju:

http://blog.b92.net/user_stuff/upload/297/8297.jpg
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

cekaj nisam u toku sa tim malim strankama... reci mi skim ide u koaliciji najjaca bosnjacko-muslimanska stranka u cg i u kojim opstinama?...
    Što se tiče BP neke minorne bošnjačke stranke su otišle u sastav opozicije (PzP-Nova-SNP-SNS). Za BS nijesam siguran, valjda treba ovih dana da se izjasne. Do sada su bili samostalna opozicija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

To neglasanje za Rezoluciju, znači da oni nemaju ništa protiv takvog zločina. Tako to doživljava prosječan građanin.

Iskreno, mislim da prosjecnog gradjanina ne doticu takve rezolucije, vec glasaju zbog mnogo prizemnijih stvari. Ako cemo vec oko rezolucije, ti znas za pricu oko bukovickih Bosnjaka, koji i dan danas dolaze placenim autobusima iz Sarajeva i Gorazda, da bi glasali za DPS, na cijem se celu u Pljevljima nalaze oni isti ljudi koji su ih iz Bukovice procerali 1990ih.

Ima li taj SNP Bošnjaka, ili pripadnika neke druge manjine, u svom sastavu i trudi l ise čime da ih pridobije?
    Ako je vec do nacionalne strukture, imaju ih. Da li to nesto znaci - ne nesto posebno.
    A da li se trude da pridobiju sve glasace, ukljucujuci i bosnjacke, mislim da ce ti biti jasno ako podjes na njihov sajt www.snp.co.me i ispratiti njihovu socio-ekonomsku pricu. Ali, nasim prosjecnim glasacima su te stvari nebitne, koliko god se upirali da dokazu suprotno.
    Naveo sam ti razlog lošeg rezultata LP-BS. I sam sam vjerovao da će sjever krenuti put razvoja, ali od toga nije bilo ništa. Što se tiče Bijelo Polja situacija nije crna, već realno siva. Ima desetak firmi koje solidno rade za naše prilike, plus budžetski korisnici. Ali vjeruj da bi sada ogroman broj Plavljana, Gusinjana, Rožajaca glasao za neku drugu opciju, ako se ponudi.
    A ljudi se uvijek plaše goreg.
    Rozaje je jedini grad u CG, u kojem DPS vrsi samostalno vlast (ispravka, ovo se odnosi na period do 2009). A tvoj odgovor i dalje ne razjasnjava moja pitanja:
    1. Zasto su bosnjacki glasaci napustili anti-ratni LSCG i prisli DPS, koji ih je satanizovao godinu/dvije prije toga (a upravo zbog toga ne bi glasali za SNP)
    2. Koliko je bosnjackih glasova poslo koaliciji LP-BS, a koliko SDPS

Sto se tice ekonomske situacije u BP, mozda je siva u poredjenju sa ostalim opstinama na sjeveru, ali znam kakvo je stanje u Jekonu, Lenki, Bijeloj radi i sl. nosiocima nekadasnje BP privrede. A stanje ce uvijek ici ka tom gorem, sve dok se ne kazne odgovorni za propadanje, a ne da se konstantno nagradjuju povjerenjem
    Last edited by Bonja the Zmaj; 13-04-10 at 23:36.
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

apsolutno si u pravu...

sto mislis zasto dps ide u koaliciji za strankom dua i kakva su tvoja predvidjanja, imaju li sanse da dobiju u tuzima...
    Iskren da budem- nemam pojma. Ima nešto specifično kod Albanaca. Oko toga za koga će glasati puno prevagu nose i neki razlozi koji nemaju direktne veze sa DPS-om. Zapravo za sve Albance je prihvatljivo da pod određenim uslovima stanu uz DPS i tu nijedna partija ne iskače. Međutim oko toga ko će za koga glasati često prevagnu motivi tipa koliko je Albanaca katolika (ili muslimana) u ovoj partiji a koliko ih je u onoj drugoj. Tu radi i rođačka povezanost, trenutna popularnost, pitanje saradnje sa Bošnjacima u Tuzima i Karabuškom polju što baš među inače prilično rezervisanim Albancima i nije neka preporuka, pitanje saradnje sa tuškim SNP-om, mogućnosti zaposlenja, stav ljudi iz dijaspore i hiljadu nekih sitnih razloga.
    Poznajem te ljude dobro. Često idem kod nekih od njih jer sam davno i službom bio vezan (i) za Malesiju, ali kažem niko ali apsolutno niko ne može da prognozira ponašanje Albanaca u Tuzima i Malesiji.
    Last edited by El Re; 13-04-10 at 23:43.

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Bošnjaci su se 1998. godine našli u vrlo gadnoj situaciji. Birali su između nesigurne budućnosti (ako pobijedi Momo) ili kakvog takvog nada u bolje sjutra (ako pobijedi Milo). A onda je došlo Kosovo, rat, bombardovanje, i ponovo ista situacija plus prvi nagovještaji referenduma, puna usta ljepšeg života. Taj LSCG tada nijesu napustali samo Bošnjaci, već i Crnogorci. Obje grupe se priključuju prvi masovno SDP-u, a drugi SDP-u i DPS-u.

Bijelo Polje je ima(lo) ogroman problem sa socijalističkim firmama. Svi znamo da su one prevashodno bile usmjerene na lokalno i republičko tržište (ja se tog vremena ne sjećam, ali znam kako je bilo). Veliki dio proizvoda Imaka (dio RD, koji je 1989. isključen iz RD, po nalogu iz Podgorice) je išao za Poljoopremu u Zagrebu, to je bio ubjedljivo najveći kupac, a manji dio je išao u Slovačku firmu LKT Trstena. Raspadom SFRJ izgubila se veza sa Zagrebom, Slovačkom, rat, sankcije... Firma propada, nema tržište, mašine zastarijevaju, sve što može da se ponese nose i radnici i rukovodeći kadrovi. Slična situacija je i sa Petoljetkom, dijelom Prve Petoletke iz, čini mi se, Trstenika.

Drugi i podjednako veliki problem su tekstilna i obućarska industrija. '90-ih godina gube tržište, plus se uvozi (švercuje) roba iz Turske, Mađarske, a ubrzo dolazi i doba Kine, tako da su te firme definitivno propale za sva vremena.
    Što se tiče Rade, tu je napravljena sigurno ogromna greška. Neki radnici kažu da je vlasnik (Veskobar) uvoznik Knjaz Miloša, i da tu ima lakšu i veću paru od proizvodnje Rade.
    A puno mi smeta kad mi konobar pored Rade donese neku uvoznu kisjelu.
    Što se tiče Lenke odlično znam da je većinski vlasnik kompanija Mikro imala ozboljne namjere da pokrene proizvodnju poljoprivredne mehanizacije u Lenkinim objektima. Međutim nastupila je kriza, pa su se i oni našli u nezgodnoj situaciji, ali od namjera nijesu odustali, to odlično znam.
    Da ne bude sve tako crno, na mjesto ovih socijalističkih fabrika, došle su Mesopromet Franca, Mikro, Gradišta Komerc, Krisma (jes da su ugasili mljekaru), Eko Meduza, MikroMont, ŠIK Lim i još podosta malih porodičnih firmi.
    Last edited by Escobar_BP; 13-04-10 at 23:55.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...
    Eh, ljubav za ljubav a sir za pare.

Interesi su mocan faktor i kad nema ljubavi. A vise zajednickih ciljeva i interesa danas imaju albanske partije i NOVA nego sto imaju te iste partije i DPS. Uostalom, cini mi se da pored Dinose niko vise ni gadljiv na tu pricu o saradnji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bardhi nije sigurno ośetljiv. i on je jedan mali nacionalista. u prijevodu... taman neka im ga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zbunjuješ me SKOJ... što je to NOVA? akronim nije je li ka' SKOJ, SAD, NSD (Nova srpska demokratija)? viče li im se ime vazda kad se piše?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Opozicija može da ugrozi DPS u Podgorici

14. april 2010.

Opozicija mora da ima jednog neprikosnovenog lidera a ne više jednakih. To je u biti svake ozbiljne kampanje: svi opozicioni lideri, sve opozicione strukture treba jasno i nedvosmisleno - srcem, ideologijom i porukom - da stanu iza jednog lidera, smatra Bešić.

Politički analitičar Miloš Bešić ocijenio je za Portal Analitika da zajednička opoziciona koalicija ima priliku da ugrozi DPS-a na lokalnim izborima u Podgorici.
    - Zajednički izlazak opozicije, bez obzira na šarenolik sastav, predstavlja jednu vrstu ozbiljne prijetnje vlasti DPS-a. Ukoliko bi opoziciona koalicija pokazala ozbiljnost, onda ima šansi da ugrozi vladajuću partiju. No, da li može da pobijedi na izborima ili ne - to je hipotetičko pitanje, jer zavisi od čitavog niza faktora, kaže Bešić. On je ocijenio da zajednička lista opozicije ima potencijala da izazove DPS, što nije bio slučaj posljednjih godina.
    Dr Bešić, koji je i profesor na podgoričkom Fakultetu političkih nauka, smatra da će predmet interesovanja pred 23. maj biti - izbori u Glavnom gradu.
    - Sasvim je izvjesno da su i ostali lokalni izbori značajni, ali sa stanovišta političke poruke i globalnog kretanja ishod izbora u Podgorici može imati dalekosežne političke posljedice sa stanovišta budućeg odnosa snaga, ističe Bešić.
    Opoziciji potreban lider za pobjedu: Ipak, po Bešiću, da bi opozicija imala kapaciteta da stvarno izazove DPS, potrebno je da se ispune još neke pretpostavke. Prvenstveno - postojanje neprikosnovenog lidera.
    - Jedna od pretpostavki uspješnog opozicionog nastupa je da opozicija mora da ima jednog, a ne više neprikosnovenog lidera. To je u biti svake ozbiljne kampanje: svi i opozicioni lideri, sve opozicione strukture treba jasno i nedvosmisleno - srcem, ideologijom i porukom - da stanu iza jednog lidera, ocjenjuje Bešić.
    Prema njegovim riječima, Srđan Milić je deklarativno lider opozicione koalicije jer je na čelu najjače opozicione stranke ali Bešić nije ubijeđen da koalicioni partneri SNP-a to u svakodnevnom životu prihvataju.

- Čini se da ga Mandić i Medojević ne doživljavaju i predstavljaju kao lidera. Kada je u pitanju lideršip nisam siguran da mogu do kraja da istraju na tom putu, ocjenjuje Bešić i napominje da drugi problem za opoziciju predstavlja činjenica da sada slijed lokalni izbori koji moraju imati - lokalnu priču.

- Uvjeren sam da će opozicija izbore predstaviti kao rušenje DPS-a, bez obzira na ostale aspekte čitave priče. Sa druge strane, DPS će maksimalno pokušati da izbore prikaže kao lokalnu priču gdje će nuditi lokalna rješenja i lokalna obećanja tipa – asfalt, voda i struja.
    Dr Bešić ne vjeruje da će DPS insistiranjem na identitetskim pitanjima pokušati da osvoji dodatnu naklonost birača.
    - Ne vjerujem u tolikoj mjeri, biće to samo onako, usput. Budimo objektivni, za insistiranje na identitetskim pitanjima vladajuća koalicija nema potrebe, smatra Bešić.

Teško protiv Mugoše:
    Analizirajući prednosti i manje obje suprotstavljene strane profesor Fakulteta političkih nauka tvrdi da će opozicija imati problema na tereneu. Prije svega, opoziciji će biti veoma teško da dokaže da je nosilac izborne liste DPS-a u Podgorici - Miomir Mugoša - nesposoban gradonačelnik.
    - Budimo objektivni: kampanju će da vodi gradonačelnik Mugoša. Gospodinu Mugoši se može spočitati što-šta; i ja sam kao intelektualac bio vrlo kritički nastrojen prema onom neprijatnom događaju sa novinarima Vijesti. Međutim, Mugoši ne možete spočitati da je nesposoban gradonačelnik, navodi Bešić, dodajući da će opozicija morati da nađe stvarnog takmaca, sposobnog da se suprotstavi tako jakoj političkoj ličnosti kao što je Miomir Mugoša.
    Predviđajući budući tok izborne kampanje, profesor Bešić smatra da će se kampanja voditi na dva analitička nivoa.
    - Koliko god opozicija bude insistirala na globalnim temama, DPS će kao odgovor protežirati lokalne teme, ocjenjuje Bešić, dodajući da je to strategija koja ima resurse i koja može da se uspješno suprostavi opoziciji. Bešić dodaje da će ekipa vladajuće koalicije predvođena Mugošom voditi kampanju od biračkog mjesta do biračkog mjesta od mjesne zajednice...Biće to, smatra Bešić, kampanja koja će nuditi konkretna rješenja građanima.

Zrelo da SDP ide samostalno: Ocjenjujući poziciju manje članice vladajuće koalicije na predstojećim izborima, dr Bešić ističe da je sazrelo vrijeme da SDP izađe samostalno na lokalne izbore u Podgorici.
    - Oni imaju dovoljno razloga da izađu samostalno. Kada su izlazili samostalno u Kotoru, na Cetinju i u drugim gradovima, imali su sasvim solidne rezultate. SDP nema ni jednog razloga da ne izađe samostalno, imajući u vidi i ukupnu komunikaciju DPS-a i SDP-a posljednjih godina, procjenjuje Bešić.
    On ističe da ne može reći da postoje neke krupnije nesuglasice u programskom smislu, ali da je vidljiva orijentacija SDP-a da se kritički odnosi prema DPS-u.
    - To se može vidjeti i na osnovu elektriciteta, povremenih tenzija i očigledno je da se to ne dopada jednom dijelu Demokratske partije socijalista. U DPS-u postoji mišljenje da je SDP jedna, uslovno rečeno, mala partija koja ima udio u vlasti veći nego što ga je radom na terenu ili političkim rejtingom zaslužila. Zato mislim da ima dovoljno prostora da SDP izađe sam, i mislim da je SDP sazreo za takav jedan potez, ocjenjuje Bešić, naglašavajući da je unutar SDP sazreo mlado partijsko vođstvo koje je vrlo aktivno u parlamentu i po skupštinskim odborima.
    - Oni su osvježili svoje kapacitete i imaju snage da izađu samostalno i naparave jedan solidan rezultat navodi Bešić, koji smatra da bi takav potez Krivokapićeve partije poboljšao ponudu na političkom tržištu.
    - Ukoliko bi DPS i SDP ipak izašli jedinstveno onda bi imali jednu podijeljenju političku scenu. Glasači koji podržavaju i vlast i opoziciju ne bi imali izbora. Smanjio bi se izbor za one koji traže alternativu, smatra Bešić, ističući da u slujaju samostalnih nastupa SDP-a i DPS-a ipak ne očekuje eventualnu prljavu kampanju i iznošenje ''prljavog veša'' između članica vladajuće koalicije.
    - U sučeljavanju DPS-a i ujedinjene opozicije, Đukanovićeva partija naprosto neće imati vremena da vodi kampanju protiv SDP i obrnuto.To su moja očekivanja, zaključuje Bešić za Portal Analitika.

Nenad Zečević

http://www.portalanalitika.me/politi...podgorici.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Besic je jednom izjavio da se vise nece pojavljivati u medijima, od tog dana pojavio se 20 puta...
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Dobar i cestit covjek provjereno.
    Nazalost sto je politicka avetinja.
    Gosovic je jedan od ubjedljivo najboljih pravnika medju politicarima.
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jučerašnja Milova izjava, data onako sa visine, kako on to zna, a puk voli, je pokazatelja da koalicija DPS-SDP može lako da izgubi Podgoricu ako se bude uzdala u svoju sinergiju.

Umjest toga, DPS će odraditi svoju kmpanju sigurog glasa, SDP će pokušati da privuče grupu koj se ovdje pokazuje pod "Neću izaći". Ciljna grupa SDP su nezadovoljni suverenisti koje je lakše prelomiti da daju glas jednoj "originalnoj" crnogoreskoj partiji, neko opoziciji sa previše ćirilice u svom sastavu.

Tako da je, bez obzira na premijerov nadmeni ton, cilj jasan, postizborna sinergija odborničkih mandata, umjesto predizborne sinergije glasača..
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema tu mnogo filozofije!
    DPSDP će pobjediti u glavnom gradu Podgorica a opozicija će pobjediti u samom gradu bez gradskih opština!
    To i mala djeca znaju.
    Jedino neko veliko čudo da se desi ali teško.
    Poslednji rezultat na predsjedničkim izborima gdje su opozicioni kandidati osvojili 51,4% a Vujanović 48,6% je dobar zamajac za opoziciju ali Tužani više glasaju Mugija kao šerifa Podgorice nego Vujanovića koji je za njih neprihvatljiviji zbog stavova o Crnogorcima i njihovim pravima na Kosovu!
    Ponovo će se sve odlučivati u Tuzima, i sve apsolutno sve ( kao i do sada) zavisiće od Albanaca.
    U stvari vidjećete sve po rezultatima...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

..ili još plastičnije ...u Tuzima se bira vlast u Podgorici!
    Libertas

Page 37 of 105 FirstFirst ... 273334353637383940414787 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)