Page 23 of 44 FirstFirst ... 1319202122232425262733 ... LastLast
Results 551 to 575 of 1082

Thread: Waterpollo Euroleague 09/10

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    I opet Jug domacin u revansu Nevjerovatno.
    predstavnik partizana aleksandar šoštar izvukao barcelonetu na poz br 1. (znači domaćin u paru), a onda im predstavnik pro recca dodijelio juga
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    predstavnik partizana aleksandar šoštar izvukao barcelonetu na poz br 1. (znači domaćin u paru), a onda im predstavnik pro recca dodijelio juga
    Baš me zanima ko je nas izvukao a koga naši

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    275
    Thanked in
    108 Posts

a gledah nedje na net kako je nas izvukao,bile dve loptice u kutiju i on uhvatio ovu nasu u ruku i kao mjesao sa ovom drugom,al nasu nije ispustao i nju izvukao

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Baš me zanima ko je nas izvukao a koga naši
    ja sam o tome čito što je piso ovaj naš novinar. ali je on poluretardiran :x pa je napravio lapsus u tekstu i napisao je da je druga izvučena kuglica bila ona od novljana pa kako su oni bili s jugom u grupi da je to po prije utvrđenim pravilima značilo da na to mjesto ide jug. vjerojatno je zamjenio novljane i kotorane (sram ga bilo ). tako da su kotorani onda automatski zauzeli drugo mjesto u drugom paru,
    bar je takva moja pretpostavka s obzirom što je ovaj krebil(Davor buconić piše za sportske novosti iz dubrovnika i radi na radiju dubrovnik) napisao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.waterpolo-world.net/o.red...1&auswahl=7388

Dobro je sto je veliki bazen, 3500 gladalaca moze da primi.
    U konkurenciji su jos bili Barcelona i Beograd. Pretpostavljam da nije dobio Beograd jer se kandidovao u ponedeljak kad su vidjeli protivnika ili zato sto je Srbiji dodijeljen Super Final svijetske lige.

Datum je 14-15 Maj.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bice karata za sve

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

službeni kapacitet scardone je 4 500 - može ih se i više nagurat

evo našo sam video ždrijeba http://www.len.eu/2009/video_draw_03.2010.php

ukratko, samo su prvoplasirane ekipe bile u zdijeli. prvo je šoštar izvukao barcelonetu koja je išla na domaćina u paru 1, a jadran automatski kao ekipa iz barcelonetine skupine je išla na mjesto domaćina u paru 4. onda je spalenzza izvuko primorac koji je kao prvi iz skupine išao na drugog jadrana, a jug automatski kao onaj koji je bio s primorcem u skupini je išao na barcelonetu. tako je izvučeno i za druga dva para.

znači u biti su se izvalačila domaćinstva i koja će se skupina križat s kojom

onda se izvalčio ko ide na koga u polufinalu, pa je izvučeno da ide recco/budva na partizan/eger - i to će bit prva utakmica u napulju i to je prvi par u bjelim, a drugi u tamnim kapicama.
    drugi par čine primorac/jadran (bjele kapice) - barceloneta/jug (tamne)
    Last edited by dida122; 13-03-10 at 00:54.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tako mi se ne ide u Napoli, svudje kriminal, droga, korupcija...i naravno SMECE. Totalan uzas od grada.
    No, sto se mora nije tesko, da prodjemo komshije pa cemo o F4 i o putu pricat.

Nikako jadrana nisam htio, ali izabrali su oni nas (svojim porazom od Barselonete), a ne mi njih.
    Ne mislim da bi nam Barseloneta bila lagan protivnik.

Sto se karata tice, koliko novljani nama daju karata (ukljucujuci i rukovodstvo i navijace) - toliko treba mi da damo njima. Ni kartu vise i ni kartu manje.
    Nikakve dogovore sa njima ne praviti, dokazali su nam 10x u zadnjih 15 godina da oni ne znaju dogovor ispostovat. Srecom, pa smo sad mi domacini u revansu...
    Ove godine bas nemamo srece sa zrijebanjima...Ako ponovimo uspjeh od lani, bice to na jedan fantastican nacin.
    Nego, taj arap, jel' to cakula ili je stvarno preuzeo brigu i o Primorcu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stvarno uzeo brigu po svim pricama...eo dobili su 2 plate prije 15 tak dana...jos ce sad valjda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo vratih se s godisnjeg napokon i imam sto vidjet, blah.

ono sto mene fascinira kod jadrana je da neke bolesno teske utakmice odigraju vrhunski, a neke koje rutinski treba da zavrse useru i sebi zakomplikuju zivot.

kad sam isao na godisnji, putovao sam s ekipom barcelonete za Bg i uhvatih se u neku pricu s njihovim golmanom, i ni oni sami ne vjeruju niti znaju kako su pobjedili u igalu, ali jbg, desilo se.

a kad je kraj odsviran, tacno sam znao da ce opet igrati jadran-primorac.

iskreno, zelio sam da se izbjegne primorac, sto zbog tezine utakmice, sto zbog cinjenice da sam htioda ove godine oba kluba budu na F4, ali jbg. ko god da prodje (kao sto je to vec neko rekao) ucinice to na spektakularan i veoma tezak nacin.

a CKB nije otkazala sponzorstvo jadranu, ugovor je istekao 01.01.2010. i jednostavno ga nisu produzili, ali ko zna zasto je to dobro. nadam se samo da se sad klub nece zvati jadran uniqa osiguranje.
    <--- leuk

big giant head Guest

a CKB nije otkazala sponzorstvo jadranu, ugovor je istekao 01.01.2010. i jednostavno ga nisu produzili, ali ko zna zasto je to dobro. nadam se samo da se sad klub nece zvati jadran uniqa osiguranje.
    da, to sam zaboravio da pomenem. prve vijesti su bile prilicno spektakularno zutonovinske, ali u sustini, samo nije produzen ugovor.
    a jadran je vec nasao nove sponzore [ili, prije nego sto se zaleti neki kotoranin - neko drugi ih je nasao za jadran ]. valjda komercijalna banka budva i jos neko, nisam zapamtio

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    da, to sam zaboravio da pomenem. prve vijesti su bile prilicno spektakularno zutonovinske, ali u sustini, samo nije produzen ugovor.
    a jadran je vec nasao nove sponzore [ili, prije nego sto se zaleti neki kotoranin - neko drugi ih je nasao za jadran ]. valjda komercijalna banka budva i jos neko, nisam zapamtio
    Ona sto je nedavno opljackana?

Za jadranove pare se nikad nisam brinuo, dok god je Stanko u Brodogradiliste, a Djuro u UO Morsko dobro + ono najvaznije - DPS kombinacije.

Ma dobro, jasno je bilo da je taj sponzorski ugovor jednostavno istekao, ali vidim da je i jednima i drugima odgovaralo da se jadran 2 mjeseca nakon isteka i dalje zvao Jadran CKB.

Ko bude imao veca muda ide dalje. Godinama smo gubili u novi jer bi muda ostavljali u Ko, sad kad se to promijenilo (zahvaljujuci iskljucivo Capru!) poceli smo da dominiramo nad jadranom bez obzira sto i u ove 3 zadnje godine konstantno ima bolju (jacu) ekipu od nas.
    Ekipe, tj. igraci se u dusu poznaju, nikakvih posebnih iznenadjenja nece' bit.
    Last edited by cattaro; 15-03-10 at 10:50.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eeee a sjecam se kad su pricali sto ce jadran sad da radi jaooo gazice sve, kad sam se sa svima svadjao zbog toga
    Last edited by Kotoranin; 15-03-10 at 17:31.

big giant head Guest

kako je tesko chitat tvoje postove... kad bi mogao nekako malo koherentnije, konciznije

mada, sta ima veze. pismenost je ionako precjenjena

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    kako je tesko chitat tvoje postove... kad bi mogao nekako malo koherentnije, konciznije

mada, sta ima veze. pismenost je ionako precjenjena
    Bez ironije molim te .....

Napisah da su svi pricali kako ce jadran da gazi ne znam sto ti tu ima cudno:roll:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vasas - Partizan 4-11 u interligi. Prva cetvrtina 7-1 za Partizan Uspjela provjera pred 1/4 finale...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Saopstenje Bestija

NVO ”Beštije” i uprava VK ”Primorac” pozivaju navijače Primorca i ljubitelje vaterpola iz Herceg Novog na revanš utakmicu četvrtfinala Evrolige Primorac – Jadran 14.04.2010. Uprkos ogorčenosti brojnih navijača iz Kotora odlukom uprave PVK ”Jadran” da na prethodnoj utakmici ne dozvoli prodaju karata Kotoranima odlučili smo se da NE UZVRATIMO istom mjerom i da u cilju promocije vaterpolo sporta, dobrosusjedstva i zdravog rivaliteta pustimo karte u slobodnu prodaju. Zahvaljujući našim prijateljima iz Herceg Novog Beštije su ipak uspjele doći do karata i voditi Primorac do pobjede u Igalu, a za revanš najavljujemo fantastičnu koreografiju i gromoglasno navijanje. Dobrodošli na novi vaterpolo spektakl u Kotoru.

(sajt Radio Kotora)

Ja se sa ovim ne slazem i svako neutralan ce ovo smatrati glumom.
    Da li bi dali ovo saopstenje da je prva utakmica izgubljena? Naravno da ne bi.
    Bestije sa ovim nista nece dobit'!

A da ce bit' spektakl - to je sigurno!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da da korektan nas potez !! Pa neka dodju a znam da nece

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja bi dosao, ali ne mogu zbog posla...

a ako nije tacno ovo sto pise, tuzite ih za klevetu, pogotovo za ovo 'nasi prijatelji iz HN-a'...:P

da, ja prvi ovo smatram glumom, zovete me/nas da bi nam skandirali neka gori HN i novljanske pi*ke, i obrnuto.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da,naravno da cemo pjevati sve to.Zato sto ako imas ikakvo osnovno znanje o ikakvom vidu organizovanog navijanja u bilo kom timskom sportu,znaces da se na repertoaru svih navijackih grupa nalaze slicne pjesme.Kad ja pjevam 'neka gori hn' naravno da ne mislim polivat benzinom skver.Te pjesme imaju funkciju zbunjivanja,podbadanja,dezorijentisanja protivnickih igraca,odnosno funkciju pomoci klubu za koji navijamo.Dakle,nista ni najmanje neobicno.
    A sto se tice poziva,on je bio potpuno iskren.Ja bih prvi volio da hn ima navijacku grupu,koja ce nam biti rival,koja ce dolazit na gostovanja u kotor,i provocirat nas na isti nacin na koji mi vas provociramo.
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

U Dan se pojavila info. da Zlokovic nece igrat...?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    U Dan se pojavila info. da Zlokovic nece igrat...?
    prvi put cujem. evo sad je tucak pricao na rtcg dnevniku i nije nista pomenuo za zlokovica. kaze da se uzda u snagu jadrana i da vjeruje da jadran moze napraviti sportsko cudo i pobjediti primorac u kotoru s vise od 5 razlike, i da s tim ciljem putuju u kotor. da li su to samo prazne rijeci ili su se stvarno naostrili, vidjecemo sutra.

naravno da cu navijati za to, ali ipak, budimo realni.

blah, utakmica u 17:30, ******....moram se polomit da dodjem doma na vrijeme da gledam.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dajte usuglasite se ako je jadran u punom sastavu možda odigram kontra hendikep na njih. bez zlokovića se neće to usudit.
    inače u našim kladarama su stavili 1.15 i na jug i primorac, a 7.0 na goste, ali vidim da je od jučer na primorac skočilo na 1.35, a na jadran palo na 3.9. hendikepe će stavit sutra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo i male najave sutrašnjih mečeva link.
    jug je kompletan, tek je joković malo bolestan ima povišenu temperaturu, ali će igrat

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

To za Zlokovica je napisao Sakotic, za Dan.
    Imamo info. da se novljani maximalno spremaju za sportsko cudo...
    Kad krene histerija sa tribina nekome ce noge da klecaju...:mrgreen:
    P r i m o r a c

Page 23 of 44 FirstFirst ... 1319202122232425262733 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)