nisam ja sad nesto sujevjeran al zaista zadnja 3 puta kad sam dobio nisam presavijao tiket jer sam bio u sirokom duksu sa velikim dzepom naprijed pa moze stat tiket da se ne presavijaod sad ga vise nikad ne presavijam
![]()
los dan za kladionicare...
jos 5 kola do kraja![]()
los dan svakako,
hvala za cestitke mada sam razocaran debelo, sto kaze masja jos pet kola sad treba da se uzmu pare
opusteno momci, jos tih 5-6 kola al onda ide svetsko!![]()
tu cemo djoku da dobijemo
Necemo..
Igracemo Srbija - Gana X2, pa kad dobijemo pare onda navijamo za vas..![]()
ajde ti nas nauci da dobijemo pare.
oce li to bit tako sto cemo igrat na srbiju svetskog prvaka plus pantelic najbolji strijelac?
p.s
naavno navijacemo za srbiju, drugo nadam se da mozete do 4finala mada tesko, trece neko ce se potuc pa ce opet stankovic da izjavi kako nemate himnu i zemlju i cetvrto a ovo zapamti ako pantelic da dva gola na svetsko prvenstvo ja te castim 5 dana na more, mozes da biras dje ces
zdravo mi bio pa da nam pomognes da zaradimo koji dinar odje
Pa ne mora pantelic, ja bih voleo radije da igra Mrdja umesto njega, mnogo brz igrac.
Kvota na Srbiju ce bit od 2.2 do 2.5 jer ce bit blagi favorit na osnovu ovih zadnjih 6-7 mjeseci.. Navijacu i ja za Srbiju, ali mi je bitnije da uzmem pare nego sta ce Srbija da uradi na SP..
Btw. Pantelic? Ne sprdajte se.. 1 gol on dati nece..
Pa druze, kvota je bila 4 iz cistog razloga sto je Srbija igrala sa onakvim sastavom.. Kakve to veze ima?
Last edited by Bokee; 12-04-10 at 02:14.
Odigrah u petak:
Omniworl de grafshap 2-2
cambuur den bosh 1-1
real barsa 2-2
sa pet eura za 167 eura i padoh poluvrijeme na de grafshap, a dobi na kraj 0:5 pih
Orebro-GAIS 1(1.75)
Nordsjiland-Koge 1(1.50)
Estudiantes-Rasing 1(1.70)
Svindon-Exter 1(1.45)
Raise my hammer,take my aim
danas pokušat
rubin 1-1
svindon 1-1
sparta p. 1-1
estudijantes 3+
boka j. 3+
argentinos j. 3+
Ne kupujte kasete japanske grupe TDK.
Nista se ne cuje.
ajde neka neko bude dobar pa mi da danas neke utakmice da odigram, nemam kvote pri sebi.![]()
Pojavila se neka knjiga u Hrvatskoj o kladionicama i kladjenju,pa ako koga zanima link da se skine,javite se na pm
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks