Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Vamos madrid!!!
i pocinjeeeeeeeeeee
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
trpajjj boranijuuuuuuuuuuuu
sjajni mesi, ali i odbrana je kriva, ali udvajaju C ronalda, ne znam kako postizu da su UVIJEK dvojica pored njega bas sjajan posao ,edit evo ga sad malo na drugoj strani...
vezni red realov u stilu intera, što više šumara i što više faulova, gagu se vidi zaduženje kad pogledate statistiku koliko je faulova napravio, a mesija gađa ko stigne.. ali to je jedini način da se zaustave majstori.. ovo real ne treba da radi, ipak je to institucija svjetskog fudbala..
Leo Leo Leo !!! Zar ima jos ljudi posle ovoga svega sto vjeruju da je "CR9" famozni bolji i kompletniji igrac od Mesija ? To je postalo malo smijesno... BARCA ! BARCA ! BARCA ! Lionel Messi - Dios
0:2 ````````
sto je ovo brate mili,ova barca je nevjerovatna koliko god da ih mrzim,oni zasluzuju![]()
bolji tim je pobijedio
hvala vam!!!
![]()
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Dje su sad shege navijaca Reala... unistila ih je Barca, pored 2 gola su imali jos 3 strasne sanse. Real jedino suteve sa distance i onu Van Der Varta, boze sto promasi onaj momak. Guti trebao ranije da pocne, Higuain se vidjeo nije, Ronaldo prosjecan, Arbeloa spor kao guzica, centralni bekovi sto ce kukavci, dok bi onog Serhija Ramosa trebalo zatvorit zbog startova. Eto tolko. Laku noc.
samo mi nije jasno kako ste mogli i da pomislite da igrate 1?! Pa da igraju sa 9oro ne bi smio da igram protiv njih,najbolji su ubjedljivo!
WU TANG Nigga thats for something...
Ronaldo:"Visi sam,jaci sam,ljepsi sam od Mesija"
da vidim sad sto ce da rece ovo cigance.
WU TANG Nigga thats for something...
cas fudbala smo drzali u madridu
kako igra xavi ono je ludilo
je li mi se ucinjelo da ja DANI ALVES zaustavio cr9 u drugom poluvremenu
Šta reći... pobijedili su nas sasvim zasluženo.
Još jednom klasična izgubljena utakmica Manuela Pelegrinija.
Marselo je upropastio gol šansu, i milion stvari još... nego, nema svrhe pisati.
Ćabi Alonso promašio možda i najbolju šansu na utakmici.
Ovaj Mesi se zestoko primakao Kristijanu Ronaldu . . .
Kao da se nedje cuje zvuk motorne sege . . .
Nema što bez da se još jednom skine kapa pred Barselonom.
'I dalje sam visi, jaci, ljepsi' - RonaldoNema Real sredinu, Guti je najveci majstor tamo. A i odbrana im je losa, Albiol i Garaj nisu klasa, Arbeloa me iznenadio kako je spor i kako ispada kao sivonja. Ramos je tu najbolji, ali je govedo bez glave. Pike ustopovao Ronalda, uh kakav duel snage i brzine. I da, veliki povratak Iniest nakon povrede, objasnio stvari igracima i navijacima Reala za pola sata.
"eo, eo, eo..."![]()
eo eo djo soj un coreo...
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks