Officel Voyage objavio reportažu o Crnoj Gori
http://www.cafemontenegro.com/index....43&news=113837
To je odavno u normalne drzave.U Sloveniju sad idu momci i imace popust 50% u odredjene objekte
Officel Voyage objavio reportažu o Crnoj Gori
http://www.cafemontenegro.com/index....43&news=113837
100 miliona ravno iznosi dug hotelijera,graditelja i kumara prema Budvanskoj opstini.
Prijestonica turizma,kukala ni majka.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Razocarana sam neprisustvom CG na svjetskom turistichkom sajmu u Lisabonu. Za zaplakati je kad se vide standovi Madjarske, Poljske, Rusije, Jordana, Rumunije... i da nije CRO da osvetla obraz nashem Jadranu (sve cestitke za uspjesno predstavljanje), pitala bih se sta je sa CG kao "Lux" destinacijom...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 10-04-10 at 18:00.
za nas znaju svi, i svi koji imaju para doci ce ne treba nam reklama, pffffffffffffffffffff ;p
molim i drugi put
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Pa to je jasno...Hrvata nema na tim kanalima(?), a i nikog drugog sem CG (mega je vr'
)
Jedan hotel sa 5 zvezdica (?), a ni jedan hotel u medjunarodnom booking lancu ...no dobro je, izuzetno..savrseno, lux, vrh, mega...
Hvala Lepo
p.s. Sto se vi ljutite? Ja znam da su najveci problem CG turizma samo turisti. Kvare vam red i mir.Ako CG odgovara stagnacija u svemu, nema ljutnje. Vama u CG dobro, ostalima odlichno.
Nemojte da neko skrene paznju na nesto, inace haos.
![]()
Danas sam isla u Novi, ispred mene englez neki, stariji covjek, mozda oko 65 godina. U Kumbor iskoci policajac ispred njega iz zasjede, dobro covjeka srce nije ocistilo. Predivna slika za ponijeti odavde.
jos ljepsa je prodaja sve djedovine i imovine kojekakvim debilima zarad stana i malo para u dzep unistavanje svake obalske i priobalske dinoce zgradurinama , extra je, i onda isti sto su prodali i jedva cekali pare i spiskali ih naravno odma, jer nemaju pojma kako sa tolikim parama, da znaju zaradili bi ih bez toga, se najvise bune
a majo
http://www.booking.com/country/me.en...;origin=disamb
Postovani sparko, nisam o tome govorila. Nema to veze sa internet sajtovima ovog tipa, nego ne pripadaju ni jednom booking lancu hotela. Nema...
Hvala Lepo
a booking lanac hotela je ? za nas neupucene ?
Vi se salite.
Hvala Lepo
skroz sam ozbiljan, zivo me zanima
Ja ne smijem nista reci jer sve licno shvatate. Vise volim prosperitetne pomake, i skromno, ali sa svijetom, a konzervativci se eto "patriotski" zadovoljavaju stagnacijom.
Neko misli da je dovoljno napraviti svoj sajt hotela, ili prijaviti svoj hotel na internetu na nekoj od online agencija i da je to to. Ako je tako, onda, u redu.
Sto da talasamo... Dosta mi je kritike za HE Moraca, pa me ugnjavise kao da sabotiram nesto kao da citav projekat zavisi od mene.
Od sad cu samo da pisem kako je sve krasno, divno, extra, lux, mega i vr'...
Hvala Lepo
Al nisi vec primjetila da odje ne smijes pricat nista negativno i kriticki prema Crnoj Gori. Ni protiv nevjerovatnih rupa u turizmu, ni protiv kriminala, ni protiv politike. Na koju god negativnu stvar da skrenes paznju, odmah si neprijatelj i neko ko nam zeli zlo.
Prihvatljivo je jedino da kazes da ce neki investitor ulozit ogromne pare i da je izabrao CG zato sto je to jedna zemlja gdje ce vrhunski i visokobudzetni turizam da cvijeta. Nije vazno sto se ni to nece nikad desit. A ako platimo milione i Madonna napravi koncert (jer smo joj platili milione), onda je to valjda potvrda tog elitnog turizma. I vecini ne treba nista vise od toga.
Release Yourself
Majo mi još čekamo da nam objasniš kako to nema CG u međunarodnom booking lancu...
Onda ja drugacije vidim ko je za CG i ko je protiv.
Bilo koja razlozna kritika, bez pretjerivanja i neracionalne megalomanije predstavlja korist drustvu i CG.
Glupo je da se pomisli da smo mi "kriticari" nekih zaostalosti - neprijatelji drzavi. Jedan dio drzavljana CG, kao i ja zivimo van CG, bez ikakvog interesa od CG, i imamo najchistije emocije prema patriji sve sa najboljim zeljama za civilizovane pomake na bolje.
I ja bih voljela US politichki sistem u CG, mir i zivljenje zivota kao u Portugalu, red kao u DE i Swiss, radan narod kao u mnogim drzavama svijeta, socijalnu sigurnost kao u Norveskoj i Svedskoj, kulturnu bastinu Egipta i Rima, tehnichka i nauchna dostignuca Japana i US, rudno bogastvo Sibira i Afrike, demokratiju Holandije.. itd itd... Ali ..
Samo malo kritike za moguce pomake koji ne kostaju nista a chine veliki korak u gradjanskom zivljenju i postovanju prema ljudima i prirodi, pa i u drzavnom smislu CG.
Rasipnistvo bez detaljne analize povratka ulozenog kapitala je odlika primitivnih i siromasnih, nema veze sa "elitom".. S jedne strane ima efekta na lokalnu populaciju u regionu, ali "elitno" je nesto sasvim drugacije od onog sto je na ponudi u CG...
Racionalno sagledati sve prednosti i eliminisati mane, bez rasipnistva i to malo sto je na raspolaganju. Ako je neko patriota sa porukom da je turizam u CG elitni, ili da CG prirode nema nigdje na svijet, taj je zanimljiv slucaj....
Svaka drzava vodi politiku jedinke i ne iznenadjuje me, jer bilo gdje da se ode, svi ti narodi misle da su jedini na svijet. To jeste tako svuda i CG ne moze biti drugacija u tom smislu, ali malo skromnosti samo zbog zelje i htjenja da CG bude sto bolja za sve u CG, pa ce biti takva primamljiva i za goste.
Zao mi je da PG nema razvijeniji turizam, a ima izuzetne osnove za oslonac CG turizma... Lichno vidim PG kao jedini za buducnost dobro isplativ centar CG turizma, a more - planine, to je sekundarni znachaj... Vid turizma koji je socijalistichki obzirom na ono sto je u ponudi...
Realno...ali nije moj problem, pa da ne smetam.
Sve je divno, krasno itd..Vr'
Hvala Lepo
Sve si ispravno napisala. Tako ti je to kod nas, ako kazes stvari kako stoje realno a nisu pozitivne nego kriticke, onda si neprijatelj i zlonamjeran si. Umjesto da je obrnuto, jer onima koji vole ovu zemlju vise smetaju sve te stvari.
Takav ti je nas provincijalni narod. Dovoljno je da Brad Pitt prespava i narod misli da smo centar svijeta i da smo za****li MonteCarlo i St.Tropez. Dovoljno je da ministar kaze da smo mi elitna destinacija i za narod mi to jesmo i tacka. Zato su na vlast ovi sto su na vlast... znaju narod. Znaju koliko malo treba nekih glupih obecanja i praznih prica da narod zaboravi prave probleme i pocne da prica o nekim projektima koji ce nam donjet bolji zivot.
Release Yourself
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
a vidiš moja slika je sasvim suprotna. nikad toliko defetizma, negativnosti i pljuvanja bez argumentacije nijesam još sreo u životu... ma što da je u pitanju... most, tunel, parking, trg, fontana, stubići, parkovi, drveće, kultura, tradicija, grad, trotoar, ulica, energija, jezik, biznis, sex, itd... provincija mrzi samu sebe i svaki napredak. srećom mnogo je pukotina u toj provincijalnosti pa polako ali sigurno stvara se mnozina koja zna kritikovati s poštovanjem i primiti kritiku s tolerancijom...
no po meni nije problem u kritici već u nedostatku optimizma i kod kritičara i kod branilaca. i jedni i drugi ne vjeruju u bolje śutra. inače bi se kritikovalo s mjerom i branilo bez toliko foliranja. ja ipak nešto mislim da će i vrijeme Vikinga proći. zavazda.
@Rave92 ..Ocigledno da ne "vidite" da je to odgovor g. Sky...
Izgleda da se i ochigledno mora postovati radi nekih trivijalnih pitanja "prolaznika". G. Sky je svatio da je njemu isao moj odgovor i prokomentarisao je, a zasto ste se Vi pronasli da izigravate "razvodnika" mog citata... e to ne znam.
Hvala Lepo
p.s. Evo i sada sam morala da ispravljam jer bi pravolinijski bilo shvaceno da je moj post upucen prethodnom "komentatoru" na temi.![]()
Last edited by Maja; 10-04-10 at 21:25.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks