Ovo sto je sad na 1.19, tj. ovo zadnje poskupljenje je ful kradja, jer barrel je i bio i sad je na 85 nego sto ces...
da a sad je 1,19..ako ode opet na 140 stavice ga na 2 eura, da zaokruze![]()
She is only here to annoy herself!
Ovo sto je sad na 1.19, tj. ovo zadnje poskupljenje je ful kradja, jer barrel je i bio i sad je na 85 nego sto ces...
TAKUMI
Sta moze da vam se desi u zemlji Srbiji kad ostavite auto u ovlascenom auto servisu !!! Auto ostavljen na popravku klime, pa su izasli malo da ga "testiraju" ... jedno 200km/h ... i malo da provozaju slucajne prolaznike... sve u svemu pola sata voznje i predjena 42km - prekrsaje nisam mogao ni da izbrojim ... Ono sto nisu znali je da KAMERA sve snima i da se sve prati i GPS-om ... a bilo je i svedoka. Sve se desava 11.06.2009. godine !!!
I am so post-rock I shit sad birds.
http://manemoj.com/link_enc.php?id=25725
ne djeluje lose![]()
Pa dobro je, ja mislim da je najskuplje u CG bio 1.34....
Vidjite sto ja "nadjoh" danas
![]()
Vidjeh ga ja prje jedno 10 dana, ali iz daljine, stvarno je mali ali prelijepo izgleda![]()
Groblje. Izgleda kao Skoda 105L koja je starija od ovog Nissana za nekih 20 godina.
TAKUMI
ja danas vidjeh kod Trenda, neki mercedes bijeli.. pa sigurno je godiste ispod 1930.. sva kola zastaju po 15-ak sekundi pored njega.. stvarno ljepota za vidjet
svaka cast vlasniku
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
7. sanjo_poklisar: 10 Apr 2010. | 13:56
pa normalno da je unisten izgled ali se to moralo uradit zbog aerodinamikeprije bih kupio koenigsegg ili tako neki normalni auto pa neka je i sporiji,nije sve u brzini... ali ovaj venom GT ce da bude predobar a ja to znam jer mi je brat u italiju
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Automobil „audi 80“(BP AN 501) koji je vozio Bjelopoljac Radovan Kosović (22) izgorio je u požaru koji je izbio sinoć oko 19 časova u Industrijskoj ulici, u naselju Nedakusi na magistralnom putu Bijelo Polje –Prijepolje. Vozač je rekao policiji da se vatra odjednom pojavila i „progutala auto” za nepunih 10 minuta iako su vatrogasci odmah po dojavi stigli na lice mjesta.
Vještak auto-elektrike Husko Burdžović, koji je zajedno sa službenicima policije obavio uviđaj, kazao je „Vijestima“da su prema prvim pokazateljima požar vjerovatno uzrokovale neispravne elektroinstalacije na vozilu. Naveo je da je prava sreća da nije eksplodirala plinska boca, jer bi u suprotnom došlo do neželjenih posljedica.
Ovaj Husko i nije neki vjestak.
TAKUMI
dCi motori u Benz.
Masala!
TAKUMI
Ovo je gorica c...onamo iza montenegro-airlinesa...svaki dan ga gledam,banja je![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Ima znak Bentley-a izmedju obrtomjera i brzinomjera na instrument tabli ali ga ne mogu naci na internetu - mada sam trazio svega par minuta![]()
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Interijer mu je kao da je rađen za 2010 godinu, prelijep. Ima čak i cd player i digitalnu klimu kolko ja vidim.
Inace naslednik ovoga auta je Nissan Micra![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks