Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
barsa je oslabljena itekako neigranjem ibrahimovica.bar se nadam da ce krkic dobiti sansu. sto se reala tice ocekujem kristijanovu nevjerovatnu partiju i sjajan fudbal veceras.
Ne igra ni Ibra.. davao je neke vazne golove u poslednje vrijeme. Mada Barsa ima Krkica, Pedra i Anrija za ta 2 mjesta uz Mesija. Mozda cak i Iniesta pocne kao lijevo krilo, a sredina bude cvrsca sa Busketsom, Tureom i Cavijem.
Barselona 2
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
Ocekuje se dobra utakmica...Neka bolji pobjedi...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
po meni ne igranjem Ibre barca nece izgubiti nesto mnogo, on nije igrac za velike meceve a ni za barcu... al u svakom slucaju mislim da ce barca nocas slaviti titulu na Bernabeuzamislite ovu godinu, barca u prilici da 2 svoja trofeja proslavi na stadionu najveceg rivala
![]()
zaista ne volim barsu, ali mislim da ce laganice dobiti nocas znajuci u kakvoj formi igraju....
i naravno dosta golova, moze se probat 7+...
AJMO CRNA GORO !!!
Mesijeva sjenka nad Madridom . . .
mislim da real pobjedjuje vecerasi da nece bit bas 7+
u svakom slucaju,bice dobar fudbal nadam se![]()
moze li se probat 7+ ili bar 3+ prvo poluvrijeme?
probacemo a tih 5 eura da jebe oca.
bice sigurno strasan mec. injesta uz mesija i pedra - treba gavrdioli majo "jaca" sredina i zato igraju i buskets i keita.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Bog ce veceras igrat u dresu barse
![]()
Lose mislis - jer Barsa NIKAKO , ali NIKAKO ne moze biti u situaciji da proslavi eventualno osvajanje titule u Primeri VECERAS na Bernabeu.Ovaj mec moze biti (ali isto tako i ne mora) od velikog znacaja u daljoj trci za titulu, ali...Zna se sta znaci "PROSLAVITI titulu na necijem stadionu"![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
ko godnije bitno
![]()
salu na stranu, nocjas se radujem atomskom fudbalu, vidjecemo sto ce bit
naravno za real navijam![]()
da vas upozorim na vrijeme, posto necu namjerno topic da zakljucavam, ako bude kakvih *****ranja i sl, nemojte se cudit okle banovi i sl![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
poslije ponoci ce bit frke na ovi forum-vec vidim. odoh ja da se pripremam za mec.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks