Page 198 of 284 FirstFirst ... 98148188194195196197198199200201202208248 ... LastLast
Results 4,926 to 4,950 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by povedilla View Post
    ja mislim da nema univerzalnijeg topica na forumu...

ali ovaj anotherworld ubija....toliko je surovo realan

nadam se da se neces uvrijediti
    I ti se slazes sa njim da Barsa gola ne bi dala da Messi nije igrao?! Dobro, ako je zaista tako, povlacim se, meni tako izgledalo nije ...

Thanks Thanks Given 
    9,470
    Thanks Thanks Received 
    6,899
    Thanked in
    2,715 Posts

nista ljudi micem se sa svih tema o fudbalo jer cim neko pocne da pise nesto sto ovaj drugi ne zeli da cuje pocinje prica o patnji i slicno.
    mogu samo rec da klub koji je najvise patio ove sezone je isti taj real jer ako ulozite toliko novaca a izbaci vas nekakva pticurina iz kupa i jedan realno osrednji tim za evropske okvire u LS ostaje vam samo da se pocesete i pripremite za sledecu sezonu.
    BTW navijam za real nocas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bih samo da kazem jos dvije.....

Ja srcem volim United! Poslije ove pirove pobjede sam toliko bio tuzan, da mi je prepucavanje kakvo vidim ovdje zaista nezamislivo. Osjecaj nemoci koji sam imao kad je Robben dao gol, osjecaj da te veceri cudo jednostavno nece doci je bio zaista tuzan. Ne krivim nikoga, ni AF-a, ni malog Silvu, ni sudiju... ono sto mi zaista smeta, ipak, je ovo pravilo gola na strani. Mozda bi bilo bolje ono pravilo iz engleskog kupa, da se makar igraju produzeci ako je ukupni rezultat izjednacen, pa neka se gol na strani broji poslije 120 minuta.. ne znam... ali generalno, nemam primjedbu. Fudbalska igra je najljepsa od svih, koliko zbog Messijevih carolija, toliko zbog ovako herojskih povrataka. Na moju veliku zalost, ovog puta mi nijesmo ti sa ludom srecom i velikim srcem. Bajern je imao i jedno i drugo, iako tvrdim da oni nemaju ni k nase klase i kvaliteta.

Thanks Thanks Given 
    9,470
    Thanks Thanks Received 
    6,899
    Thanked in
    2,715 Posts

ja sam strastven navijac junajteda i imam svojih krivaca ali to nije bitno.
    postojace i mancester i real jos dugo godina tako da se ne treba opterecivat previse, mada iskreno ja sam izludio.
    Pravilo gola u gostima je definitivno na mjestu i posten je vid kompezacije, ako imamo u vidu da svako ima iste sanse nisam cuo da se iko od top timova ljutio.
    Ceraju te ljudi na taj nacin da igras fudbal.
    prije ovog pravila se desavalo da npr ti mene klepis 5-0 a ja tebe 1-0 i dodjemo i igramo treci mec.
    na osnocu cega svega ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    nista ljudi micem se sa svih tema o fudbalo jer cim neko pocne da pise nesto sto ovaj drugi ne zeli da cuje pocinje prica o patnji i slicno.
    mogu samo rec da klub koji je najvise patio ove sezone je isti taj real jer ako ulozite toliko novaca a izbaci vas nekakva pticurina iz kupa i jedan realno osrednji tim za evropske okvire u LS ostaje vam samo da se pocesete i pripremite za sledecu sezonu.
    BTW navijam za real nocas
    stari, mojne da se svadjamo

postojace i mancester i real jos dugo godina tako da se ne treba opterecivat previse, mada iskreno ja sam izludio.
    Pravilo gola u gostima je definitivno na mjestu i posten je vid kompezacije, ako imamo u vidu da svako ima iste sanse nisam cuo da se iko od top timova ljutio.
    prije ovog pravila se desavalo da npr ti mene klepis 5-0 a ja tebe 1-0 i dodjemo i igramo treci mec.
    na osnocu cega svega t
    i
    taj rad kumasine

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ja ne znam o kojoj se klasi i kvalitetu Mančester Junajteda priča ove godine.
    Jedina klasa i kvalitet jeste taj Vejn Runi.
    Ostali - neka srednja žalost.
    Eto, skinuo bih kapu toj odbrani, koja stvarno fino igra... a ovi ostali cirkusanti tipa Nani, Valensija, Gibson itd. su presmiješni.
    Naravno, veliko poštovanje za Nevila, Skolsa i Gigsa. To su ljudi koji su mnogo zadužili ne samo Mančester, nego i fudbal u Evropi uopšte.
    Ali njihovo vrijeme je prošlo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neka te ljudi, stuzice mi se!

pustite ta prepucavanja i malo se zabrinite jer od sledece godine Juventus ima sve da gazi, kao nekad.
    FORZA JUVE !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

na osnocu cega svega ti
    Ne idem ja tako daleko. Evo sto ja mislim: Tim A dobije prvi mec sa 1-0. Tim B dobije drugi mec sa 2-1. Po positivnom pravu, dalje ide ekipa A. Moj prijedlog je da se poslije 90 minuta igraju jos 30, a da tek tada prednost ima ekipa koja je dala vise golova na strani.

Pitanje je - zasto? Evo zasto. Prvi mec se zavrsava 0-0, u drugom gost daje gol u 80. minutu, i od jednom domacin mora da daje 2. Meni je to nepravedno, meni 1 gol tu ima preveliku tezinu. Kad bi se igrali produzeci, domacin treba samo da izjednaci, i ostaje u zivotu....

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Što se tiče pravila gola u gostima - totalna glupost.
    Produžeci - još veća glupost.
    Penali - najveća glupost.

Ako bi skor bio neriješen, neka se igra treća utakmica. To je jedino pravedno.
    Samo je teško izvodljivo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hm.... ne bih da ulazim u dubinu tvojih analiza, ali samo mi reci po cemu su produzeci toliko glupi? A ja sam spreman da objasnim zbog cega je treca utakmica ono bas zestoka glupost!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Što se tiče pravila gola u gostima - totalna glupost.
    Produžeci - još veća glupost.
    Penali - najveća glupost.

Ako bi skor bio neriješen, neka se igra treća utakmica. To je jedino pravedno.
    Samo je teško izvodljivo.
    prerano se vratio nocas doma

Thanks Thanks Given 
    9,470
    Thanks Thanks Received 
    6,899
    Thanked in
    2,715 Posts

pa glupi su iz razloga sto je onda jedan tim bio gost 90min a drugi tim je gost 120min. znam ja da se to dogadja i sada kada je indentican rezultat u dva meca ali mnogo bi se to cesce desavalo i timovi bi od 75min cekali produzetak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

na osnocu cega svega ti
    Jedno je kad je takva situacija, i tu je pravilo OK, al po meni nesto bi trebalo promijeniti kad je ukupan rezultat izjednacen, kao bayern i sa fiorom i sa unitedom ukupno 4:4...

Thanks Thanks Given 
    9,776
    Thanks Thanks Received 
    6,100
    Thanked in
    2,323 Posts

Pravilo gola u gostima mora postojati... Zbog tog pravila se vishe napada... Ako se potrudite da bar na par minuta ukljuchite mozak shvaticete zashto je to tako...

Zamislite situaciju, da mesi u prvoj utakmici protiv intera da gol u gostima na pochetku... Sa tim vashim pravilom dje se ne gleda gol u gostima murinjova taktika bi bila da se brane narednih 160 minuta i napadnu zadnjih 20... Dok ovako bi odmah morao malo da se otvori...

Gol u gostima vazda otvori izuzetno zanimljive duele... Pravila su ista za sve i ne vidim da iko mozhe biti oshtecen zbog njih...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne znam o kojoj se klasi i kvalitetu Mančester Junajteda priča ove godine.
    Jedina klasa i kvalitet jeste taj Vejn Runi.
    Ostali - neka srednja žalost.
    Eto, skinuo bih kapu toj odbrani, koja stvarno fino igra... a ovi ostali cirkusanti tipa Nani, Valensija, Gibson itd. su presmiješni.
    Naravno, veliko poštovanje za Nevila, Skolsa i Gigsa. To su ljudi koji su mnogo zadužili ne samo Mančester, nego i fudbal u Evropi uopšte.
    Ali njihovo vrijeme je prošlo.
    Ajde fino odgledaj 1 mec manchestera i probaj biti potpuno neutralan, obrati paznju na njih 2 i zastidi se kako mozes rec da su cirkusanti, ili jos bolje, sad cu ti nac fin snimak Nanijevog 1. gola protiv bayerna da ispratis tu njihovu akciju i da vidis kako ti momci zaista igraju...
    Last edited by Alkatraz_hn; 10-04-10 at 00:41.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by American Dream View Post
    Hm.... ne bih da ulazim u dubinu tvojih analiza, ali samo mi reci po cemu su produzeci toliko glupi? A ja sam spreman da objasnim zbog cega je treca utakmica ono bas zestoka glupost!
    Tako brate.
    Ako mi pričamo o nekoj pravdi i onome što je pravedno, onda su i pravilo gola u gostima i produžeci i penali jedna velika glupost i nepravda.
    Ako je nešto nakon 90 minuta neriješeno, onda je neriješeno.
    Ne treba nekoj ekipi da presudi ni 2 x 15 minuta ni izvođenje jedanaesteraca (najveća lutrija što postoji).
    Ako je prva utakmica završena 1:1, a druga 0:0, onda treba da se igra treća.
    I to ne tamo ili ovamo, nego na nekom neutralnom terenu.
    Sad ćete vjerovatno da mi isrpričate kako je raspored gust i kako ima ionako previše utakmica, ali ja govorim o onome što bi bilo PO-ŠTE-NO.

UFO, tebe ne bih komentarisao.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Alkatraz_hn View Post
    Ajde fino odgledaj 1 mec manchestera i probaj biti potpuno neutralan, obrati paznju na njih 2 i zastidi se kako mozes rec da su cirkusanti, ili jos bolje, sad cu ti nac fin snimak Nanijevog 2. gola protiv bayerna da ispratis tu njihovu akciju i da vidis kako ti momci zaista igraju...
    Mačko, pušti me više. Nemoj me ti zastiđivat i zasramljivat.
    Nani je jedna običan prosjek, a Valensija nema ama baš nikakav kvalitet da igra u jednoj fudbalskoj instituciji kao što je Mančester Junajted.
    Da se razumijemo, nema ni Nani. Imao je tu sreću da uleti u paketu sa C. Ronaldom, pa smo viđeli šta je napravio jedan, a šta drugi,

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tako brate.
    Ako mi pričamo o nekoj pravdi i onome što je pravedno, onda su i pravilo gola u gostima i produžeci i penali jedna velika glupost i nepravda.
    Ako je nešto nakon 90 minuta neriješeno, onda je neriješeno.
    Ne treba nekoj ekipi da presudi ni 2 x 15 minuta ni izvođenje jedanaesteraca (najveća lutrija što postoji).
    Ako je prva utakmica završena 1:1, a druga 0:0, onda treba da se igra treća.
    I to ne tamo ili ovamo, nego na nekom neutralnom terenu.
    Sad ćete vjerovatno da mi isrpričate kako je raspored gust i kako ima ionako previše utakmica, ali ja govorim o onome što bi bilo PO-ŠTE-NO.

UFO, tebe ne bih komentarisao.
    Prvo, ne smatram da je posteno, ali bolje da ne ulazimo u to, posto raspored i ekonomija jednostavno ne bi dozvolili tako nesto . A ako se igra na neutralnom... cemu prve dvije utakmice?

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Pravilo da gol u gostima vrijedi vise je vjerovatno zbog toga da bi se gostujuca ekipa stimulisala da igra otvorenije. Koliko god pravilo izgledalo nepravedno, vazi jednako za obije ekipe. E sad, ponekad je u prednosti domacin drugog meca ako dodje do produzetaka jer se kao igra pred domacom publikom(al isto tako je to i mana, ako primis gol moras da bucnes 2 da bi prosao). Al to je pitanje zrijeba(il plasmana u grupi, ako idu ona ukrstanja prvi sa drugim).

Ne znam samo dje bi se igrala ta treca utakmica, i pod kojim uslovima. Produzeci aj i nekako, jer domaci teren je mac sa dvije ostrice. Al jedna citava utakmica...

Dobra su ova pravila, ne filozofirajte.

Thanks Thanks Given 
    9,470
    Thanks Thanks Received 
    6,899
    Thanked in
    2,715 Posts

medoje je sve objasnio.
    to je kao u kosarci kad nije bilo pravila za duzinuu napada pa daju dva poena i drze loptu narednih sat vremena koliko je trajala utakmica

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Alkatraz_hn View Post
    Ajde fino odgledaj 1 mec manchestera i probaj biti potpuno neutralan, obrati paznju na njih 2 i zastidi se kako mozes rec da su cirkusanti, ili jos bolje, sad cu ti nac fin snimak Nanijevog 1. gola protiv bayerna da ispratis tu njihovu akciju i da vidis kako ti momci zaista igraju...
    evo, obrati paznju na to kako je valencia samo sacekao nanija da se ubaci koliko dobro centrirao, a ovaj jos bolje proslijedio u mrezu... valencia je igrac kojem nisam vidjeo 3 puta ove sezone da su uspjeli da mu izblokiraju centarsut sa ovakvih pozicija, namjestio 2 gola protiv milana, 2 protiv bayerna i tebi je to "cirkusant"...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahaha ne mogu da vjerujem sta je lik nocas sve izlapio, cak je stigao dotle kakve ce odgovore dobiti... brate prebaci se malo na kosarku dok se otrijeznis jer su ti komentari u poslednje vrijeme totalno blago retardirani.

Thanks Thanks Given 
    9,470
    Thanks Thanks Received 
    6,899
    Thanked in
    2,715 Posts

cega blago prijatelju

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by American Dream View Post
    Prvo, ne smatram da je posteno, ali bolje da ne ulazimo u to, posto raspored i ekonomija jednostavno ne bi dozvolili tako nesto . A ako se igra na neutralnom... cemu prve dvije utakmice?
    Ja koliko se sjećam, pitanje je bilo ''Da li je POŠTENO pravilo gola u gostima itd. bla bla'', pa sam shodno tome, sa akcentom na POŠTENJE, odgovorio šta mislim.

U svakom slučaju ja znam da se ništa neće promijeniti povodom toga, nego sam eto rekao šta bi bilo najpoštenije.

A ako bi u nekom ekstremnom slučaju dolazilo do te treće utakmice, igrala bi se (ako bi neko mene pitao) na neutralnom terenu iz prostog razloga da ne bi neka od ekipa imala tu prednost da dva puta igra kod kuće, odnosno da druga igra 2 puta u gostima. Eto zašto. :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    ne filozofirajte.

Page 198 of 284 FirstFirst ... 98148188194195196197198199200201202208248 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)