Page 196 of 284 FirstFirst ... 96146186192193194195196197198199200206246 ... LastLast
Results 4,876 to 4,900 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    9,471
    Thanks Thanks Received 
    6,899
    Thanked in
    2,715 Posts

to i kazem, volio bih ali mnogo tesko ce se to desit.
    mada je mozda ovo murinjova godina pa uzme LS i ode iz intera

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vjerovatno ste prezvakali ovo vec, ali posto tek sad dolazim, moram da kazem da je onaj Messi nevjerovatan. Znalo se to i ranije, ali ja ovo nisam gledao u zivotu. Barca ne bi umjela da dodje do gola da nema Messia. Oni bi mogli da drze loptu na centar, ali kad je njemu daju, onda je to go. Nidje nisam gledao igraca da prakticno 90% dodira sa loptom pretvori u go. Nece njega zaustavljat nista. Citam da Mou kuje neki plan da ga zaustavi. Nema tu planiranja, nego igraci treba na instinkt i iskustvo sa njim da se vataju, ako mogu kako.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by alleator View Post

imas jos da ucis brate, meni su se drugovi smijali kad je bilo 3:0 i ja sam jos bio siguran u prolaz bajerna i ako su do tad igrali katastrofalno.... ipak to se prosto tako moralo dogoditi..

Pa nije se moralo dogodit,mogli su lagano da popiju i 5 komada,ali dobro-bi sta bi.
    Ja i dalje mislim da ce do kraja bit barem jednu utakmicu nagrdjeni,jer su do sad imali ogromnu srecu i pomoc sudija-ako to jednom izostane,puce im pogibija.Dobra sansa za Lion da udje u finale.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ako već tražimo tragičara, onda je to Majkl Kerik.

Thanks Thanks Given 
    9,471
    Thanks Thanks Received 
    6,899
    Thanked in
    2,715 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Ako već tražimo tragičara, onda je to Majkl Kerik.
    kakvo govedo od 30m eura

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Carrick vrijedi 30M, sta sam to propustio?!
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Carrick vrijedi 30M, sta sam to propustio?!
    Nisi jedini, ni ja nisam odavle
    Carrick je doveden, cini mi se, za nekih 15M, i to mu je puna kapa...
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    9,471
    Thanks Thanks Received 
    6,899
    Thanked in
    2,715 Posts

25m eura je placen karik sa bonusima i zezancijama, a vrijedi go ****

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko neznalica na jednom mjestu, mene je sramota.

Možete li jednom u životu da budete normalni, objektivni i vaspitani (koliiko god vam ovo čudno i uvrnuto zvučalo) pa da kažete nešto pametno i onako kako jeste, a ne da izmišljate ko zna šta, vraćate se u prošlost i nakon 25 godina objašnjavate po CdM forumu ko je Aleks Ferguson?

Ja ne mogu da vjerujem. Ne pamtim da je LŠ bila bolja zadnjih ko zna koliko godina, kad se od dosadnih Engleza nije mogao fudbal igrati. Znao sam da će se ovakva stvar konačno desiti, znao sam da će fudbalska vještina na kraju preovladati. Nije se mogla vječito sirovina prodavat i gurat na silu. Jednostavno, moralo je da se desi.

Mančester Junajted bez Kristijana Ronalda više nije ista ekipa. To sam vam pričao od početka. Ove godine su imali tu ludu sreću da onaj Runi eksplodira onako pa da ih nekim čudom dovede i do 1/4 finala, a mislim da su još uvijek prvi u EPL, što je opet ravno senzaciji s obzirom na to kakvu ekipu imaju.

Runi je Mančester, Mančester je Runi - kako vam je draže.
    Prvo poluvrijeme dok je Runi igrao Mančester je uništavao Bajerna. Runi je prvo namjestio gol Gibsonu, a onda i kod drugog gola pronašao Valensiju koji je asistirao Naniju. Sve je išlo preko njega. Onda ga je Van Bujten udario i on više nije mogao da igra.

Tu počinje propadanje Mančestera.

Kad nema Runija nema ni Mančestera. To je fakat, zavise od jednog igrača. Isto kao što čitava Barselona zavisi od Ćavija. Neki klubovi su prosto takvi.

Bajern je pokazao kako se igra fudbal. Doktorska njemačka igra i parola ''nikad ne odustaj'' se isplatila po ko zna koji put. I neka je. Zasluženo su prošli jer su kod 3:0 imali jasan cilj, nisu ni u jednom momentu prestali da vjeruju i na kraju su istjerali svoje.

E to je fudbal. Tako se igra i ako Bog da to će biti ono što treba da se cijeni i poštuje. A ovo što su Englezi radili svih ovih godina (liše ovog istog Mančester Junajteda prije 2 godine sa nenormalnim Kristijanom Ronaldom koji je postavio neke nove temelje fudbala na Old Trafordu) je bilo ravno katastrofi. Liga Šampiona nikad nije bila dosadnija.

Dok nije došla 2010.

Inter, Barselona, Bajern - potpuno zasluženo. Lion izgleda kao da je tu zalutao, ali ipak su sasvim zasluženo. Nadigrali su nas (R Madrid) a onda pokazali Bordou ko je u Francuskoj gazda, čisto da ne zaborave.

Ko je čitao moje postove ili uopšte pratio, sjetiće se da sam prije izvlačenja za osminu finala govorio da bih volio bilo koga osim Liona ili Bajerna, jer su te ekipe nenormalno opasne i jake, a niko ih ne ubraja u favorite.

I gle čuda, evo ih obje... u polufinalu, a jedna od njih će biti i u finalu.

Pobijedio je fudbal.

koliki su vama "spancima" englezi nabili kompleks da je to strasno... znaci mislim da vam je svima draze sto nema ni jednog engleza u 1/2 finalu nego da su 3 spanca i 1 englez... i onda kazes da manchester i barca zavise od po 1 igraca, alo momak, bukvalno svake godine tog 1 najboljeg igraca damo vama, ne dovedemo skoro nikog novog i opet vec 6 godina idemo u LS dalje od vas...

hahah ajde ako ti je tako, mi i barca imamo bar po jednog da zavisimo od njega, a vama ni sam bog ne moze pomoc da dobijete jednu ozbiljnu ekipu sa svim tim vasim "zvezdicama" i da ponovo vidite uzivo to sto se zove 1/4-finale...

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Koliko neznalica na jednom mjestu, mene je sramota.

Možete li jednom u životu da budete normalni, objektivni i vaspitani (koliiko god vam ovo čudno i uvrnuto zvučalo) pa da kažete nešto pametno i onako kako jeste, a ne da izmišljate ko zna šta, vraćate se u prošlost i nakon 25 godina objašnjavate po CdM forumu ko je Aleks Ferguson?

Ja ne mogu da vjerujem. Ne pamtim da je LŠ bila bolja zadnjih ko zna koliko godina, kad se od dosadnih Engleza nije mogao fudbal igrati. Znao sam da će se ovakva stvar konačno desiti, znao sam da će fudbalska vještina na kraju preovladati. Nije se mogla vječito sirovina prodavat i gurat na silu. Jednostavno, moralo je da se desi.

Mančester Junajted bez Kristijana Ronalda više nije ista ekipa. To sam vam pričao od početka. Ove godine su imali tu ludu sreću da onaj Runi eksplodira onako pa da ih nekim čudom dovede i do 1/4 finala, a mislim da su još uvijek prvi u EPL, što je opet ravno senzaciji s obzirom na to kakvu ekipu imaju.

Runi je Mančester, Mančester je Runi - kako vam je draže.
    Prvo poluvrijeme dok je Runi igrao Mančester je uništavao Bajerna. Runi je prvo namjestio gol Gibsonu, a onda i kod drugog gola pronašao Valensiju koji je asistirao Naniju. Sve je išlo preko njega. Onda ga je Van Bujten udario i on više nije mogao da igra.

Tu počinje propadanje Mančestera.

Kad nema Runija nema ni Mančestera. To je fakat, zavise od jednog igrača. Isto kao što čitava Barselona zavisi od Ćavija. Neki klubovi su prosto takvi.

Bajern je pokazao kako se igra fudbal. Doktorska njemačka igra i parola ''nikad ne odustaj'' se isplatila po ko zna koji put. I neka je. Zasluženo su prošli jer su kod 3:0 imali jasan cilj, nisu ni u jednom momentu prestali da vjeruju i na kraju su istjerali svoje.

E to je fudbal. Tako se igra i ako Bog da to će biti ono što treba da se cijeni i poštuje. A ovo što su Englezi radili svih ovih godina (liše ovog istog Mančester Junajteda prije 2 godine sa nenormalnim Kristijanom Ronaldom koji je postavio neke nove temelje fudbala na Old Trafordu) je bilo ravno katastrofi. Liga Šampiona nikad nije bila dosadnija.

Dok nije došla 2010.

Inter, Barselona, Bajern - potpuno zasluženo. Lion izgleda kao da je tu zalutao, ali ipak su sasvim zasluženo. Nadigrali su nas (R Madrid) a onda pokazali Bordou ko je u Francuskoj gazda, čisto da ne zaborave.

Ko je čitao moje postove ili uopšte pratio, sjetiće se da sam prije izvlačenja za osminu finala govorio da bih volio bilo koga osim Liona ili Bajerna, jer su te ekipe nenormalno opasne i jake, a niko ih ne ubraja u favorite.

I gle čuda, evo ih obje... u polufinalu, a jedna od njih će biti i u finalu.

Pobijedio je fudbal.

ukratko, sve sto si napiso je tacno ...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Alkatraz_hn View Post
    koliki su vama "spancima" englezi nabili kompleks da je to strasno... znaci mislim da vam je svima draze sto nema ni jednog engleza u 1/2 finalu nego da su 3 spanca i 1 englez... i onda kazes da manchester i barca zavise od po 1 igraca, alo momak, bukvalno svake godine tog 1 najboljeg igraca damo vama, ne dovedemo skoro nikog novog i opet vec 6 godina idemo u LS dalje od vas...

hahah ajde ako ti je tako, mi i barca imamo bar po jednog da zavisimo od njega, a vama ni sam bog ne moze pomoc da dobijete jednu ozbiljnu ekipu sa svim tim vasim "zvezdicama" i da ponovo vidite uzivo to sto se zove 1/4-finale...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A sve nešto Runija forsirate, Maqnčester je bez Runija stigao do 3:0, i da im igrač nije dobio crveni karton ubili bi Bajerna...

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Dao bih ti +1 ali sam ti vec dao.

Thanks Thanks Given 
    9,471
    Thanks Thanks Received 
    6,899
    Thanked in
    2,715 Posts

Quote Originally Posted by zinabo View Post
    A sve nešto Runija forsirate, Maqnčester je bez Runija stigao do 3:0, i da im igrač nije dobio crveni karton ubili bi Bajerna...
    zinabo dalobu bice da nisi gledao utakmicu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koliki su vama "spancima" englezi nabili kompleks da je to strasno...
    Opet demonstriras neznanje i frustraciju ovdje, jel to neka snazna potreba ili...?Prosvijetli nas

znaci mislim da vam je svima draze sto nema ni jednog engleza u 1/2 finalu nego da su 3 spanca i 1 englez...
    Lose mislis, tj. ne mislis uopste

i onda kazes da manchester i barca zavise od po 1 igraca,
    Nagradno pitanje za tebe: Gdje bi danas bio Mancester da nema Runija (sa onim veznim redom PREPUNIM tehnike i klase, Kerik, Flecer i kompanija :lolblue, i koliko bi golova Barselona dala Arsenalu u revansu da nema L.Mesija?Ajde sad odgovori na ovo i sam ces sebi dati adekvatan "odgovor" na tezu iznad

alo momak, bukvalno svake godine tog 1 najboljeg igraca damo vama, ne dovedemo skoro nikog novog i opet vec 6 godina idemo u LS dalje od vas...
    Koje svake godine, jesam nesto propustio? :lolblue:

Opet neznanje, kompleksi i frustracija.Po meni je, recimo, jedan ATLETIKO vrlo ozbiljna ekipa, koju je Real dobio 2 PUTA (jednom, ako se ne varam, cak i bez Ronalda), dok je ta ISTA ekipa pospremila Barsu sa SVE MESIJEM.Jeli ti ovo dovoljan demant?

Na konto price o cetvrtfinalu, recu cu ovo - javi se kad se broj Evropskih titula tvog kluba bude izrazavao (makar) brojem 9 Do tada, ja bih cutao da sam na tvom mjestu

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Opet demonstriras neznanje i frustraciju ovdje, jel to neka snazna potreba ili...?Prosvijetli nas

Nagradno pitanje za tebe: Gdje bi danas bio Mancester da nema Runija (sa onim veznim redom PREPUNIM tehnike i klase, Kerik, Flecer i kompanija :lolblue, i koliko bi golova Barselona dala Arsenalu u revansu da nema L.Mesija?Ajde sad odgovori na ovo i sam ces sebi dati adekvatan "odgovor" na tezu iznad

Opet neznanje, kompleksi i frustracija.Po meni je, recimo, jedan ATLETIKO vrlo ozbiljna ekipa, koju je Real dobio 2 PUTA (jednom, ako se ne varam, cak i bez Ronalda), dok je ta ISTA ekipa pospremila Barsu sa SVE MESIJEM.Jeli ti ovo dovoljan demant?

Na konto price o cetvrtfinalu, recu cu ovo - javi se kad se broj Evropskih titula tvog kluba bude izrazavao (makar) brojem 9 Do tada, ja bih cutao da sam na tvom mjestu

da mogu dao bih ti +2 ...+1 iz razloga sto je sve napisano istina i potpuno se slazem sa napisanim... i jos +1 jer imas zivaca da se raspravljas sa ovim "poznavaocima fudbala" (ja kad vidim tako nesto samo odem log out ,dosadila mi je prepirka sa takvim ljudima)...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post

sami to pokazujete iz dana u dan da vam je kompleks, eto onaj realovac prije rece da se on ebgleza nije mogao igrat fudbal

manchesterova klasa je u tome sto ekipa ima dusu i zajednistvo za razliku od tvojih kraljevica... u ekipnim sportovima nikako ne moze 1 igrac da bude glavni faktor i to bi trebao da znas, eto prvi primjer od nedavno, kosarka - partizan, iako sam veliki navijac partizana ne mogu reci da su nasi igraci veca klasa od timova koje smo dobili, ali smo zato imali timski duh koji je glavni u ekipnim sportovima... te stoga sam siguran da bi i bez runija opet bili dlaje nego vi u LS... a onda jos 1 vas kompleks pa i barcu tu napadate, koji bi i bez mesija pojela te talentovane klince iz osakacenog arsenala...

ako ne znas sta znaci rijec bukvalno onda se malo raspitaj, u zadnjih 6god. nasi najbolji igraci - Bekam, Nistelroj, Ronaldo

znas ti dobro na sta sam ja mislio, na kakvu ozbiljnu ekipu, a atletico je ove godine ozbilja ekipa isto toliko koliko i moj partizan pa nas je apoel jebao i jedne i druge u mozak... jedini razlozi njihovij pojedinih dobrij partija su ti mecevi koje si nabrojao, derbiji, u kojima favorita nema...

i jos jedan kompleks, ne bas sjajna sadasnjost pa se vaditi na proslost, skidam vam kapu za tih 6 godina za redom, to vam je sve sto cete ikad imati... sa tim vadjenjem mi vi realovci sve vise licite na onaj klub koji danas slavi svoj dan - dan roma i kuje planove za "sledecu sezonu"
    toliko od mene, dobio si odgovore, KOMPLEKSI su cudo...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Murinjo planira da zaustavi Mesija
    lol...
    cak i ako uspije da ga uspori, ostali mađioničari će imat kilometre prostora...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ako neko moze da na osnovu 1 ili2 utakmice da kaze kako je Alex ferguson los tj. da je upropastio mancester onda taj zaista veze s mozgom nema. takve tvrdnje ne treba ni uzimati za ozbiljno jer je to presmijesno. puf.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Lijepo li je vidjet' ove pametnjakovice i strucnjake za fudbal,srecna li je Crna Gora sto ima ovoliko strucnjaka
    Nikako se u onoj situaciji u onakvom mecu,za ono sto je uradio Rafael na daje drugi zuti,nego se progleda kroz prste malo,pogotovo zato sto mu nije sudjen cist' prekrsaj,pa je on onako isfrustriran dobio prvi zuti
    Svaka cast SAF-u,svaka mu cast sto je sa jednom prosjecnom(za standarde Man Utd-a,ispodrposjecnom) ekipom sa onakvom vezom,uradio sto je uradio ove godine
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default eee

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    zinabo dalobu bice da nisi gledao utakmicu
    kaemSe tenekre gledao sam utakmicu a Runi se ziv nije cuo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne bih se zachudio,ali uopshte,da Bayern osvoji CL.Sa Van Gaalom i ovolikom srecom sve je moguce.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

toliko od mene, dobio si odgovore, KOMPLEKSI su cudo...
    Odgovori?Ova tvoja pisanija se ni sa 100 kilograma dobre volje ne moze nazvati odgovorima."Mlacenjem prazne slame" - svakako...

No, da "elaboriramo"

sami to pokazujete iz dana u dan da vam je kompleks, eto onaj realovac prije rece da se on ebgleza nije mogao igrat fudbal
    Na osnovu jedne recenice jednog lika suditi o citavom dijelu populacije, tj. uopsteno o pripadnicima odredjene grupe?How retarded is that? Osim toga, pojam "realovac" ne postoji, informisi/obrazuj se

manchesterova klasa je u tome sto ekipa ima dusu i zajednistvo za razliku od tvojih kraljevica...
    Dusa?Prosvijetli nas sve ovdje, onako kolektivno, i reci nam sta taj pojam oznacava u konkretnom primjeru, kao i fudbalu uopste :lolblue: Priceless

Takodje, na konto price o "zajednistvu" reci nam da li je Junajted prosle godine totalno reformirao ekipu i doveo 70% novih igraca u prvi tim?Sapienti sat

te stoga sam siguran da bi i bez runija opet bili dlaje nego vi u LS...
    Siguran si?Na osnovu cega?Kompleksom se definitivno moze nazvati cinjenica da ne mozes da se pomiris da je Junajted u VELIKOJ mjeri postao "one man team", i da bez tog istog Runija ne bi prosli ni Milan...

a onda jos 1 vas kompleks pa i barcu tu napadate, koji bi i bez mesija pojela te talentovane klince iz osakacenog arsenala...
    ...a sa istim tim Mesijem su JEDVA dobili Real, i to kuci, golom Ibrahima iz ofsajda.Potop I da, na mecu protiv Arsenala je Mesi dao 4 gola, dakle, sve za Barsu.Pobjedili su SAMO zahvaljujuci njegovim golovima - to kaze logika, koja ti, ocigledno, nije prijatelj...

ako ne znas sta znaci rijec bukvalno onda se malo raspitaj, u zadnjih 6god. nasi najbolji igraci - Bekam, Nistelroj, Ronaldo
    Rekao si "svake godine", dok 6 podjeljeno na 3 sigurno ne daje broj 1, odnosno "jednu godinu".Fail...

znas ti dobro na sta sam ja mislio, na kakvu ozbiljnu ekipu, a atletico je ove godine ozbilja ekipa isto toliko koliko i moj partizan pa nas je apoel jebao i jedne i druge u mozak... jedini razlozi njihovij pojedinih dobrij partija su ti mecevi koje si nabrojao, derbiji, u kojima favorita nema...
    Naravno, za tebe i slicne oni koji pobjede Barsu dok ih Real rasturi nikako nisu "ozbiljni timovi".How sad

i jos jedan kompleks, ne bas sjajna sadasnjost pa se vaditi na proslost,
    Neko ima proslost koja datira jos od vremena zacetaka fudbala, dok je neko nema prije dolaska S.A.Fergusona, pa, samim tim, ni ne moze da se vadi na istu

skidam vam kapu za tih 6 godina za redom, to vam je sve sto cete ikad imati...
    5 godina za redom.Opet neznanje I da - Real je od 1998. do 2002. osvojio 3 titule prvaka LS.To je po meni, ipak novija istorija...Deder, podsjeti me, koliko Mancester ima UKUPNO Evropskih titula?Znaci ukupno?

sa tim vadjenjem mi vi realovci sve vise licite na onaj klub koji danas slavi svoj dan - dan roma i kuje planove za "sledecu sezonu"
    Sve je dobro, dok tebi neki "realovci" lice na neki "klub" :hammer: O, apsurda :cry:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    Murinjo planira da zaustavi Mesija
    lol...
    cak i ako uspije da ga uspori, ostali mađioničari će imat kilometre prostora...
    Ako je tog istog Mesija makar dva puta zaustavljao jedan ALVARO ARBELOA, onda ce valjda i jedan od najboljih strucnjaka na planeti naci neki nacin

I koji ostali "madjionicari" (govorim o zavrsnici, tj. postizanju golova)?Ibrahimovic?

Page 196 of 284 FirstFirst ... 96146186192193194195196197198199200206246 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)