njemacka posla
pogledaj malo ovaj bayern pa se zamisli ko je smrdljiv, pogledaj malo kako prolaze jos od grupe, zbog ovakvih govana treba ukinuti pravilo gola u gostima...
njemacka posla
auuuuuuuuuu roberi bye bye![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Katastrofa, nepravda.
Kakvo tragicno polufinale.
Glupa novinarska floskula 'finale prije finala' nikad nece biti utemeljenija nego kad se bude primijenila na mec Inter - Farsa.
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Svaka chast bavarcima, popravili su mi noc...![]()
#fakenews
Ajmo sad opravdanja - pravilo gola na strani nije fer![]()
Ne sprdaj se. Ako je ono bio faul za zuti onda je trebao pola ekipe trebao izbaciti zbog kartona
I moze li Mou opet do trona?![]()
robenov gol je fenomenalan
lakse ce barsa odrat bajerna nego li mancestera u finalu.
nije mi jasna, i nikad nece, taktika da kad gubis igras i dalje sa 4 u odbranu i to u liniju. ja mislim da je osnvno pravilo da izvuces zadnju liniju na minimum 30 metar od gola i u tih 5 minuta probas da napravis nesto naprijed.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Rafal zasluzio da dobije drugi zuti. Bajern se stvarno izvukao iz mrtvih, sto su njemci - i kad izgube, a ono dobijuMada nek ih je sramota prvog meca protiv Fiorentine, dabogda ih Lion izbacio. Ovo je bas senzacija - nula engl. timova u polufinalu LS. Prc.
Bravo sudija,ispravno je bilo dat' drugi zuti ondje Rafaelu,Bajern nastavlja da dobija poklone,dako ih Lion sad pospremi...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
cujes li ovog i sto sad ja da stavljam sliku Olica i tako u nedogled..nemam ja taj kompleks necu se raspravljat sa tobom...batali me tih lupetanja tako kad ispadnes najlakse je naci i nekog drugog ko je ispo pa se vadit vas je ovaj izbacio a vas onaj ,ispali ste sad se spremite za iducu sezonu isto ko i mi i uzivaj...
Mi nakon 3 godine za redom u 1/2 finalu, 2 godine u finalu i jedne na tronu, ovaj put stajemo u 1/4 finalu, a ti me podsjeti kad je real zadnji put igrao cak i u ovom 1/4 finalu, ima li neki igrac medju zivima da potvrdi to?!
roben vas je pospremio u vas lokal englezi,ne pricajte nista
jbg nisu mogli drzat onakav presing citav mec,jos su imali igraca manje i to je to.Morali su ga primit.Ovaj bajern,kako se provlaci(a mislili su da nece grupu proc)moze do titule izgleda.Do finala ce izgleda sigurno doc.
Raise my hammer,take my aim
Alo ljudi, vukao ga je Rafael za dres sa ledja. Naravno da ide zuti za to.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks