Ovu temu ste trebali otvarat tek za jedno 10ak godina![]()
jel i vas grovi htio da zezne?![]()
savjet: bjezite od lazova.
HD kako je krenulo cekacemo josh koju god.
Maloljetnik da pravi ovakve popale ovo josh nisam gledao...
Ovu temu ste trebali otvarat tek za jedno 10ak godina![]()
Who let the dogs out
Mozda i 20![]()
HD TV u CG
to mi zvuči ka da je neko rekao eno vanzemaljci se spustili na Ćemovsko polje...mada i to je vjerovatnije od ovog prvog![]()
Last edited by DuPont; 07-04-10 at 09:12.
Ovo ce brzo![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Sto rece neki mkorisnik,samo za net od 10-ak mb bih ti platio 30e,Imas agencije za ispitivanje trzista ako mislis ozbiljno da radis.Mada uz dobar marketing kupovace ljudi,jes da je sirotinja,al kad vide da ima komsija imace i cijelo naselje,a i hd televizori su sve pristupacniji.Ako je ovaj momak ozbiljan,ovo bi bio jedan od najvaznijih dogadjaja za cg u zadnje vrijeme...E sad cuo sam da je optika dosta skupa,cak i u najbogatijim zemljama na svijetu(Norveska) ljudi sami kopajku kanale,da bi smanjili troskove uvodjenja.
E nisam se jace ismijao odavno nego u ovoj temi koju sam nazalost tek sad vidio
Eto malo sam iz ovog faha i citam sto covjek pise,kakve fantazije i budalastine. Ajde sto se on zeza sa svima nego sto se primise stariji ljudi i clanovi koji ponesto znaju o ovome...uzas!
Za ovakav projekat legano(ilegalno ne moze ici jer bi bila i suvise kompleksna i velika usluga koja se pruza a radi isplatljivosti projekta bi morala biti i masovna) morao bi da ulozi 50-100 miliona e,od cega bi samo ulaganje u uvodjenje optike koju je pominjao() kostalo pola tog novca,trecinu prava,trecinu ostala oprema i td...
HD,iako to ljudi kod nas neznaju bas najbolje jos uvijek,neinformisani su i vidim nipodastavaju(komentari tipa kolko god da das HD i svega,ako bude cijena preko cijene Extra tria nece ti niko uzet)
HD je najnevjerovatnija stvar koja se dogodila u zadnjih 5-6godina(u EU prvi put od 2004-te),imam tu srecu da pratim HD kanale i od tada ja fakticki ne mogu da upalim SD kanal od muke.
HD u CG ? Hmm,preko drzavne televizije 2025.god(mozda?!),posto ce sa analognog(!!!) na digitalni signal preci 2012-te,a sto se tice mogucnosti nekog privatnog provajdera da uradi nesto ozbiljno to zavisi od mnogo faktora i morao bi uci ozbiljan evropski igrac sa puno kapitala,mada je ovo premalo trziste za njih i isplativost je mizerna pa sumnjam u mogucnost ovoga,jedino kao dio pokrivanja neke Blakanske rute pa da udjemo u paket.(ili domaci novokomponovani biznismeni sa svjezom pamecu).
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks