Vidovitoj Violeti Burić dovoljno je da vidi osobu i da zna sve o njenoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, kao i o problemima koji je trenutno muče. Za nju, kako tvrdi, tajne ne postoje, ona može da vidi sve. Spremna je da nesebično pomogne svima kojima je to potrebno. Naša sagovornica ističe da nakon sedamnaest godina ne dolazi slučajno u Crnu Goru. Došla je, kako tvrdi, samo s jednim razlogom- da upozori crnogorski narod na katastrofalni zemljotres koji će nas, kako prognozira, pogoditi najkasnije do kraja ljeta.
-Kad sam izašla iz aviona i stala na crnogorsko tle, prve moje riječi bile su: ''Zemlja samo što nije eksplodirala''. Nijesam slučajno došla u Crnu Goru… Imam mnogo posla i obaveza u Beogradu, ali sam sve to ostavila i došla ovdje da upozorim crnogorski narod na katastrofalni zemljotres koji ih očekuje. Predvidjela sam i zemljotres u Turskoj. Zemljotres će pogoditi čitavu jadransku obalu, ali će Ulcinj najviše nastradati. Biće ljudskih žrtava i velike materijalne štete. Zemljotres će se osjetiti i u Podgorici, ali će primorski gradovi biti najugroženiji. Prvo će uslijediti par lančanih zemljotresa koji neće biti jaki, zatim će jedan jak pogoditi Istru, a veoma brzo i Crnu Goru, i to do kraja ljeta, prognozira Violeta.
Za sanaciju posledica od zemljotresa Crnoj Gori će, kako tvrdi, veliku finansijsku pomoć pružiti Srbija i Amerika.
-Iako će crnogorski narod očekivati pomoć od Rusije, to se neće desiti. Rusi će se povući iz Crne Gore, čak će i tužiti vašu državu za neke ogromne pare. Na crnogorskoj političkoj sceni uskoro će se desiti velike promjene. Premijer Crne Gore će se povući s političke scene, neće biti smijenjen, već će to biti isključivo njegova odluka. To će se desiti veoma brzo, tvrdi vidovita Violeta.
Naša sagovornica tvrdi i da se u Crnoj Gori u skorije vrijeme neće stati na kraj kriminalu…
-Vidim da će jedan visoki politički funkcioner imati saobraćajni udes, i to namješteni. Ali, hvala Bogu, preživjeće i sve će biti u redu, tvrdi Violeta.
Violeta je vidovitost naslijedila od bake, a svog dara postala je svjesna kao šestogodišnja djevojčica.
-Sa šest godina krenula sam u školu… Prije početka časova svojim drugarima sam otkrivala o čemu će učiteljica da govori, šta će da nas pita, kako će biti obučena… Za mene je sve to to bila samo igra, tada ni moja porodica nije znala da sam vidovita... Kasnije su krenule priče o meni i o mom Božjem daru i ljudi su počeli da me zovu… Prije nego što bi mi postavili pitanje ja bih im ispričala u čemu je njihov problem. Inače, više volim da radim preko telefona, jer tada mogu da opišem izgled osobe s kojom razgovaram… Iako nije ispred mene, ja je vidim, objašnjava Violeta.
Prema njenim riječima, ljude danas najviše interesuju ljubav i novac, a najmanje zdravlje.
-Nažalost, ljudi se malo interesuju za svoje zdravlje, na prvom mjestu im je ljubav, a zatim finanasije. Ne žele da se suoče sa svojim problemima i neuspjesima već to pravdaju crnom magijom. Crna magija je veoma ‘’prisutna’’ u Crnoj Gori, ljudi su spremni na razne podvale, dosta je mržnje, ali je, ipak, sve to mali problem u odnosu na ono što očekuje vašu zemlju, nimalo optimistički zaključuje vidovita Violeta Burić.
izvor
-----------------
šta sad?! aA?:mrgreen: :mrgreen:
Bookmarks