i trajao do 120 km/h..
i trajao do 120 km/h..
She is only here to annoy herself!
i 4 brzine. lol pa i smrdljivi golf je imao legendarnu E
f6
Zato što su njima ponos i dika muscle cars, a ja ne vidim svrhu tih kola ? Svako to može napravit, mali lima, ogroooomna zapremina V8 motora iz kojeg je izvučen minumum, od sve ektronike imaju farove i zmigavac a od dodatne opreme možeš imat ručicu mjenjača sa kosturskom glavom, wtf ?. Poečeli su od skoro da prave manje zapremine što jes,jes od kad je krenulo frka oko globalnog zagrijavanje i cijene goriva. Što se tiče Evropskig proizvođača, radilu su to davnih 80-tih a Ameri dan danas prave Pick up aatomobile sa 5,7 litara motorom i opet wtf ?! Koji će tu kuurac V8 motor na pick up kome ja namjena da preneseš prase ili neku sličnu živinu od svoje farme do stočne pijace ? Kod nas bi ga skuplje izašlo gorivo do pjace no to prase, pa sve da se dobro ugojilo
.
Evo kad se vec prica o masl kars...ima li neko precizniju informaciju koliko ti motori prelaze km?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ma njima su cijene goriva bile vazda ubi boze niske, i sad je duplo, ako ne i vishe, jeftinije...pa se nisu ni trudili nit razmishljali...
al sto se tice elektronike i opreme, ka savardak brate...nedje sam na TopGear gledao jedan ford...kako je too suvoparno odradjenooo ..hahaha presmijesno...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Necu SMG, ocu 6M.
![]()
TAKUMI
Kazu da ce biti i 6M
Inace sto se velicine tice ova petice je velika skoro kao i stara sedmica...vidio sam juce jednu uzivo preko puta sat kule i stvarno djeluje veliko..
6M za US ili za EU?
TAKUMI
sva trzista
Mrak.
Daj 1 komad, molim.
TAKUMI
Ipak vjerujem da su zanimljivi za vozit... Kad udari 300-500KS na zadnji pogonski most bez ikakve elektronike.. Bez ičega... ... Zahtjeva da ti je koncentracija 1/1
aaaaaaaeeeeeeeeee
Originally Posted by my name is ...
bojan p.?
Last edited by appelle moi; 06-04-10 at 21:14.
pa imas ih nekoliko u CG doduse ne bas u sjajnom stanju
Vidjeo sam ja jedan plavi prije ~8 godina... ... Ako ljubav na prvi pogled postoji... Doživio sam je u tom trenutku...
EDIT: ovaj link poslije neće moći da se vidi... Tako da naglasim da je u pitanju BMW E31 (serija 8 )
Last edited by cvxcomputers; 06-04-10 at 23:26.
Misliš da nemože zbog euro 3 motora ? Ada, tone droge se uvoze dnevno a ne auto. Uvezeš ga, platiš nekome da ga registruje i eto go vojla na PG. Inače W12 motor iz 750i e38. Bio je jedan dosta dugo u centar vazda parkiran, crni, očuvan, ubica, mudate felme bile nja njega... ma wrh.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks