xaxaxaxa, a jes jes![]()
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
A dje Arsenal x2
Znaci, polufinale Barselona-Inter. Dje se igra prva?
Ovaj Arsenal prolazi nocas a? Sto milislite??![]()
Sto ispromasiva Milito nocas.
prva se igra u milano. i ja odigrah gg no vidim nema ljeba... jbg nisam znao da ne igra krasic!!
Evo se sprema da udje Muntari! Bice GG momci. :lolblue:
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Kako je daleko izgledalo polufinale. Protiv Dinama je dugo gubio, al onda golovi Milita i Snajdera pred kraj, i od tad je sve krenulo na bolje. Celzi, jedan od najvecih favorita za osvajanje LS, pospremljen u 2 utakmice. Sad evo i 2 pobjede protiv CSKA, koji je ipak slabija ekipa od Intera. Ko je ono prijetio ovim indijancima, kad se samo sjetim pffff. Dimosevi.
I sto znam, realno polufinale je odlican uspjeh. Sad se treba okrenut prvenstvu i protiv Barselone(ako prodje veceras) uc u dvomec rastereceno. Ipak su katalonci bolji, tehnicki za klasu, a to ne odgovara Interu. Doduse, Interu su mnogi igraci u odlicnoj formi, tako da ocekujem da bar na domacem terenu odigraju dobro i izvuku neki minimalac. Vidjecemo. Bitno je da je razbijena i ta barijera u LS, dje su se mucili i sa duplo gorim ekipama il od njih gubili. Murinju svaka cast, usavrsio je ekipu koju je Mancini uzdigao i postavio na cvrste noge.
polufinale sasvim ochekivano samo napacene dushe su mogle da se nadaju nekom kixu..
Chekamo boljeg veceras,volio bi da bude to Arsenal,ne samo zato shto bi bio lakshi protivnik nego mislim da bi bio bolji fudbal ukupno gledano![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
I ona Barsa je nadigrana od strane Celzija prosle godine, tako da ako prodje nijesam ja siguran da ce izaci na kraj sa Interom. Vec smo 2 puta igrali ove godine, Murinjo je vidio sta mu je u tim utakmicama falilo u igri...sigurno ce biti klanica... Pokazala je Barsa prilicno slabosti ove godine... Mada, sacekajmo utakmicu sa Arsenalom...ne bi se ja zakleo ni da ce Arsenala proci...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Arsenalu ne igraju Van Persi, Fabregas, Arsavin, Galas i izgleda Song. To je ipak previse za njih. Eto uzdaju se u Volkotovu brzinu i Bendervu skok igru, a na sredini ne znam kolko mogu Nasri, Denislon i Diabi. Bice u svakom slucaju golova, nikad se ne zna sto se moze desit, al stvarno bi bilo cudo da Arsenal veceras ovako oslabljen dobije Barselonu na Kamp Nou. Eto tolko, mislim da je 3-1 realan rezultat.
Luximuse, Interu je u drugoj utakmici falilo snage. barsa ih je pretrcala, da ne pricamo kako su ih razvezli. I naravno, nedostajalo je tehnike. Sa 4-3-3 kao protiv Celzija, mozda je i moguce parirat. Potrebna je sredina koja ce se brzo transformisat iz defanzive u kontra napad, Barsa cim izgubi loptu ide u ludacki presing. Al ako se iz toga protivnik iskobelja, odma ima slobodnog prostora. To mogu da iskoriste Eto'o i Milito, uz kakvu dobru asistenciju Snajdera.
Last edited by Mitro; 06-04-10 at 19:26.
Arsenal je ekipa koja i u takvom sastavu moze da dobije bilo koga i da izgubi od bilo koga... Igraju lijep fudbal i navijacu veceras za njih. Uskoro idem u Barselonu, tako da cu se slikati na Nou Kampu sa majicom sa natpisom: FC Barselona jede g0vna moja. :mrgreen: Obecavam i slike posle toga...
greota je da takvi irvasi poput tebe posjecuju takav grad...
Meni su mnogo gori oni koji pojma o fudbalu nemaju, al se moraju slikat na Kamp Nou uz obavezbu pozadinu 'vise od kluba'. Furachi. I obavezno okace te slike na fejsbuk. Treba unijet dres Reala pa se tamo slikat, cisto u inat. Inace me boli pedu za oba spanska giganta, najsimpaticnija ekipa tamo mi je Atletik Bilbao, al to je vec offtopic.
I ja cu navijat veceras za Arsenal, jedini simpaticni engleski tim koji stvarno igra otvoreno bez kalkulacije. A i volim tako kad svi favorizuju jedan tim, da navijam kontra.
Posjecujem ja i Milano i Rim itd... Irvas nijesam,(i mogao bih i ja tebi pripisati sad raznorazne epitete, ali necu i zato me batali kralju) ali Barselonu ne volim, i imam pravo da iskazem svoje nepostovanje prema tom mrskom mi klubu.Dok cu puno postovanje ukazati Espanjolu npr...
P.S. Sto se grada Barselone tice, grad je prelijep i sigurno cu se i svojim ocima uvjeriti u to ubrzo...
Last edited by Luximus; 06-04-10 at 19:43.
Da imam dres Reala, sigurno bih se slikao pored onog grba Farselone dje se svi slikavaju, u tom dresu...Ovako je i ova majica dovoljna.
Edit: Ipak cu istampati majicu sa velikim grbom Reala. Nije fora da oni ne razumiju sta pise na majici. Treba bit' mudo i na njihove oci se slikati sa grbom najveceg rivala u sred njihove kuce. :mrgreen:
Last edited by Luximus; 06-04-10 at 19:57.
Kakva golcina Mesija![]()
Who let the dogs out
gvardiola mora ubacat nekog jaceg igraca a ne ove patuljke gore, mora da mu igra anri. vratio se rosicki.fino je ovo venger ukomponovao. 1-1. messi haha ovaj covjek je nevjerovatan. ali nece se dat arsenal..
kako mlate ovi igrachi arsenala...slobodno mogu box trenirat
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks