JA MISLIM DA TREBA IGRATI CSKA INTER IZ X-1,BARSELONU drugo poluvrijeme vise golova,ili 2+drugo poluvrijeme,MANCESTER 1,STO MISLITE JA MISLIM DA JE OVO DOBAR PREDLOGrognoziram da ce inter prvo izdrzati protiv cska, ali drugo poluvrijeme gube ,barselona je skoro prosla ,ali arsenal ne odustaje pa nece se dati prvo poluvrijem dok im ne padne koncetracija,ali drugo gube sto posto,da arsenalu nijesu povrijedjeni kljucni igraci ja bi igrao 2 jer je ekipa arsenala bas dobra i mislim da im se nijesu povrijedili ovi napadaci da bi sto posto prosli barselonu jer barselona nije ni primac onoj od prosle godine,ali i svi su timovi malo oslabili,ja navijam za mancester i mislim da ce on proci pa bih igrao 1 ali ne znam kolika je kvota,ili to trba igrati 3+ jer ce sto posto biti 3 gola jer mancester ce sigurno igrati na vise golova,a bajern ce im isto dati barem jedan gol...ali neznam kako ce bez runija mozda ce igrati kratko!!

Reply With Quote
rognoziram da ce inter prvo izdrzati protiv cska, ali drugo poluvrijeme gube ,barselona je skoro prosla ,ali arsenal ne odustaje pa nece se dati prvo poluvrijem dok im ne padne koncetracija,ali drugo gube sto posto,da arsenalu nijesu povrijedjeni kljucni igraci ja bi igrao 2 jer je ekipa arsenala bas dobra i mislim da im se nijesu povrijedili ovi napadaci da bi sto posto prosli barselonu jer barselona nije ni primac onoj od prosle godine,ali i svi su timovi malo oslabili,ja navijam za mancester i mislim da ce on proci pa bih igrao 1 ali ne znam kolika je kvota,ili to trba igrati 3+ jer ce sto posto biti 3 gola jer mancester ce sigurno igrati na vise golova,a bajern ce im isto dati barem jedan gol...ali neznam kako ce bez runija mozda ce igrati kratko!!

Bookmarks