View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 198 of 942 FirstFirst ... 98148188194195196197198199200201202208248298698 ... LastLast
Results 4,926 to 4,950 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta se naguralo ovoliko politicara u upravni odbor Primorca,ministri,predjednik partije,predsjednik opstiskog odbora,
    (ako se smije pomenut imena partija Lp.SDP.DPS)

Upravni odbor VK primorac:
    Andrija Popović
    Zvonimir Reichel
    Predrag Nenezić
    Miljan Todorović
    Žarko Radulović
    Draško Krivokapić
    Andrija Lompar
    Esad Zaimović
    Dragan Bućin
    Dragan Samardžić

Ovako je u svim ex republikama sfrj,dje god nije izvrsena svojinska transormacija
    (zato ne mlatite ko je iz koje paritje u klubu)
    Last edited by minjo; 04-04-10 at 11:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Sta se naguralo ovoliko politicara u upravni odbor Primorca,ministri,predjednici partija predsjednici opstiskih odbora,
    (ako se smije pomenut imena partija Lp.SDP.LP)

Andrija Popović
    Zvonimir Reichel
    Predrag Nenezić
    Miljan Todorović
    Žarko Radulović
    Draško Krivokapić
    Andrija Lompar
    Esad Zaimović
    Dragan Bućin
    Dragan Samardžić

Ovako je u svim ex republikama sfrj,dje god nije izvrsena svojinska transormacija
    Zaboravio si predsednika skupstine kapetana Milosevica

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    Zaboravio si predsednika skupstine kapetana Milosevica
    Nijesam zaboravio,to mi je kolega po struci,govorim o upravnim odborima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta se naguralo ovoliko politicara u upravni odbor Primorca,ministri,predjednik partije,predsjednik opstiskog odbora,

Andrija Popović
    Zvonimir Reichel
    Predrag Nenezić
    Miljan Todorović
    Žarko Radulović
    Draško Krivokapić
    Andrija Lompar
    Esad Zaimović
    Dragan Bućin
    Dragan Samardžić

O ovome sam polemisao sa PERPER-om skoro i on mi je rekao da nemam pojma, da Jadran drze DPS-ovci i pitao me znam li po kom osnovu je Pura Popovic u klub ? Proslavljene igrace Zarka Radulovica i Predraga Nenezica nije spominjao...

Kao sto rece Minjo, ovako je u svim ex-yu republikama i tako ce bit dok nam klubovi ne postanu akcionarska drustva

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bijela_City View Post
    O ovome sam polemisao sa PERPER-om skoro i on mi je rekao da nemam pojma, da Jadran drze DPS-ovci i pitao me znam li po kom osnovu je Pura Popovic u klub ? Proslavljene igrace Zarka Radulovica i Predraga Nenezica nije spominjao...

Kao sto rece Minjo, ovako je u svim ex-yu republikama i tako ce bit dok nam klubovi ne postanu akcionarska drustva
    i u Primorcu je kao u Jadranu,dps-sdp,samo sto je tamo jos Lp a u Novome SNP kao predstavnici lokalne samouprave,(u Kotoru je svejedno ko ce predstavljat grad u organima uprave jer je tamo koalicija dps-lp),a Pura je zasluzio,a sto mu se potrefilo da je predstavnik grada a i presjednik partije,jos bolje!!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Andrija Popović
    Zvonimir Reichel
    Predrag Nenezić
    Miljan Todorović
    Žarko Radulović
    Draško Krivokapić
    Andrija Lompar
    Esad Zaimović
    Dragan Bućin
    Dragan Samardžić

Sva tvoja teorija, koju bezuspjesno pokusavas uvalit' odje, pada u vodu kad se zna da je Primorac, sa svim ovim clanovima u UO, muku mucio sa finansijama u proteklom periodu!
    Sa druge strane, ''oni tamo'' nisu imali nikakvih finansijskih problema, a u Upravi sem njihovih ex igraca i novljana (Brajovic, Zlokovic, Maric...) nema nijednog politicara!

Ne sporim i priznajem, ja prvi se pitam sto pojedini neljudi (prije svega) cine u nasem UO, kad se vec zna da ne donose pare u klub (sto bi trebalo da im je zadatak)? I isto tako sam vec pitao ko su gospoda Zaimovic i Todorovic? To sam pitao bez ikakve zle namjere, jednostavno, ne znam ko su ti ljudi...

Ne bjezim od rasprave vezane za Primorac, ali tu DPS strategiju (da se napada ona druga strana, braneci sve sto ima veze sa samim DPS-om)...e to mozes na onom drugom podforumu
    Jer, ja bih volio da je bas Primorac ove godine bio drzavni projekat i da se u nas klub i bazen ulozilo (po svemu, a pogotovo po tituli prvaka Evrope smo to zasluzili prije komshija!)...ALI NIJE!
    I? Sto ti zbore u DPS-u, 'oce li i dogodine sve pare u novi?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    Eto to je sve lijepo i krasno, i ljudi su se dobro i dobro isvadjali i eto .. Nadam se da je dovoljno..
    Ponavljam, mi bi u Kotor novljanima (Djuru, Boru i Stanku) trebali da damo 3 karte i da ih smjestimo po sredini istocne tribine. I nikad im vise ne bi palo na pamet da urade onako nesto!
    Tad bi bilo dovoljno.

Novljani ce ostati da brane Jadran, ali Jadran kao klub a ne njegove trule politicare, a kotorani ce nastaviti da napadaju Jadran i novi tome slicno..I dokle?
    Radite vi svoje, mi cemo svoje, tu su argumenti, ja ne bjezim od nikakve rasprave...demokratija

Pa vjerovatno tome nece biti kraja buduci da ovih par ljudi koji postuju ovdje ne mogu da promjene svoja misljenja i pocnu da pisu o waterpolu a ne o desavanjima oko bazena , na putu za bazen i slicno...
    A mozda je i to puno, ovo je ipak demokratska zemlja
    :mad: Ti se to malo sprdas sa onim ponizavanjem koji dozivljavamo na putu do novog i na vas bazen samo zato sto zelimo da bodrimo voljeni klub!?

I mislim da se odje sasvim dovoljno pise o vaterpolu, ako sam sto preskocio ti me dopuni.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kada vidim 2 ministra u upravnom odboru Primorca recu ti da ce pare vecinom za narednu sezonu dobiti Primorac.
    Pitaj Puru je li vaznija mini sportska sala na terenu gluvih,ili obnova bazena?
    Ako bi malo lobirali,usao bi bazen u drzavne javne radove za narednu godinu.
    Sa ovom upravom Primorca,saradnja saveza je mnogo bolja.
    Ako volis Primorac,razna zapljuvavanja koje dozivis u Novome,ne bi ti trebala smetati.To su ti produkti vremena u kojemu zivimo.
    Tako sam se smijao navijacima koji su dosli iz Trebinja na jednu utakmicu,jedan je pitao drugoga,je li imaju baterije slusalice na kapicama vaterpolista!!!!!!!
    ima ih dosta sto sa vaterpolpm i jadranom nemaju veze,delije i slicni
    Imas i novljanskih nacistickih huligana,ne ka te ne cudu nista...
    Last edited by minjo; 04-04-10 at 17:31.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novljanski huligani?Minjo jesi ti pri cistoj svijesti?Znas ti sto znaci huligan,a narocito 'nacisticki'?
    O boze,o madona...
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kada vidim 2 ministra u upravnom odboru Primorca recu ti da ce pare vecinom za narednu sezonu dobiti Primorac.
    Vec sad ih je 2...

Pitaj Puru je li vaznija mini sportska sala na terenu gluvih,ili obnova bazena?
    Ako bi malo lobirali,usao bi bazen u drzavne javne radove za narednu godinu.
    Zasto Puru da pitamo, zar u gluve nije gazda sef lokalnog DPS-a?
    Strah me da bi SRC ''Niksa Bucin'' zbog nebrige mogao da dozivi sudbinu maksimirskog stadiona

Sa ovom upravom Primorca,saradnja saveza je mnogo bolja.
    Ako volis Primorac,razna zapljuvavanja koje dozivis u Novome,ne bi ti trebala smetati.To su ti produkti vremena u kojemu zivimo.
    Ne mislim da Savez i Primorac bas dobro saradjuju, pogotovo zbog ove price o limitu stranaca.
    Sto se ''zapljuvavanja'' tice, svakako da to nije produkt vremena. Daj mi primjer bilo kojeg sportskog objekta u CG (ili sire) dje navijaci (pa i obicna publika, zene, djeca...) ne smiju da dodju jer su iz drugog grada?

Tako sam se smijao navijacima koji su dosli iz Trebinja na jednu utakmicu,jedan je pitao drugoga,je li imaju baterije slusalice na kapicama vaterpolista!!!!!!!
    Imas i novljanskih nacistickih huligana,ne ka te ne cudu nista...
    No comment.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije bilo zabranjeno nikome iz drugog grada da dolazi,vec je problem oko karata za bestije, 20 bestija navilja bolje od 100 drugih.Naravno sam protiv takvih zabrana.imalo je takvih slucajeva,lovcen-buducnost-rukomet,Berane i sl.
    Jedan igrac Jadrana se i dalje se buni,da ima uvrede iz svoga rodnog Kotora,ali ako je vrhunski sportista,ne bi smio da pomisli ubuduce kao do sada,da se zali se upravi i savezu.
    Grad Kotor,i Pura koji "vodi sport" kandiduju projekte prema Vladi za javne radove.
    Last edited by minjo; 04-04-10 at 17:55.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Novljanski huligani?Minjo jesi ti pri cistoj svijesti?Znas ti sto znaci huligan,a narocito 'nacisticki'?
    O boze,o madona...
    to su novoosvjesteni nacionalni navijaci sa majcom mladica ili karadzica,pa kad su posli malo "na razgovor u mup" nijesu vise oblacili te markirane stvari

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bijela_City View Post

PERPER je s tobom polemisao, samo iz razloga sto nisi znao po kom osnovu je Pura u Primorcu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

vidim ovih zadnjih tridesetak postova su zaista sto posto vezani za waterpolo )
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

O aktuelnim vaterpolo temama se pisalo na topicu jadranske lige...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Daj mi primjer bilo kojeg sportskog objekta u CG (ili sire) dje navijaci (pa i obicna publika, zene, djeca...) ne smiju da dodju jer su iz drugog grada? No comment.
    ako gledas tako, onda niko nije mogao uci na bazen, jer karata nije bilo u prodaji. jbg, ako si imao vezu (kao sto nam je svuda u drzavi) dobio bi karte, tako sam ih dobio ja, i svi koji su bili na bazenu.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    ako gledas tako, onda niko nije mogao uci na bazen, jer karata nije bilo u prodaji. jbg, ako si imao vezu (kao sto nam je svuda u drzavi) dobio bi karte, tako sam ih dobio ja, i svi koji su bili na bazenu.
    Od svega sto si rekao tacno je samo da karata nije bilo u prodaju iako su najavili bili da ce taj dan u 16h odredjeni kontigent karata prodavat'.
    Svi novljani koji su htjeli ic' na utakmicu - usli su.
    Nikakva posebna veza vam za to nije trebala (mozda samo za broj karata koje je podizala 1 osoba).
    Sto se kotorana tice Primorac je dobio 20 V.I.P. karata (iza gola), a Cattaro je dobio 4 (isto iza gola), jer ih je trebovao preko Bora licno.

Koliko god ostalih kotorana (Bestije+ostali) da je uslo (a uslo ih je preko 60) to su ucinili sa kartama koje nisu nama bile namijenjene...

Ne mijenjaj teze.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kataro pusti decka da zivu u iluziji da je tamo sve naj....

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne pisi mi ime ka' da si irvas :joint:
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

malo da te pecnem...da ti skrenem misli....

big giant head Guest

nope. recimo, ja nisam. doduse, mene nije zanimalo da idem na tekmu, ali htjeo sam za nekoga nabavit karte - nisam mogao.
    stavise, neki od igraca nisu mogli za svoje porodice/prijatelje/sta god da dobave karte.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Od svega sto si rekao tacno je samo da karata nije bilo u prodaju iako su najavili bili da ce taj dan u 16h odredjeni kontigent karata prodavat'.
    Nikakva posebna veza vam za to nije trebala (mozda samo za broj karata koje je podizala 1 osoba).
    Sto se kotorana tice Primorac je dobio 20 V.I.P. karata (iza gola), a Cattaro je dobio 4 (isto iza gola), jer ih je trebovao preko Bora licno.

Koliko god ostalih kotorana (Bestije+ostali) da je uslo (a uslo ih je preko 60) to su ucinili sa kartama koje nisu nama bile namijenjene...

Ne mijenjaj teze.
    to je tacno, primorac kao klub nije dobio nego 20 karata. ali nije tacno da kotorani nisu dobili kao gradjani, jer su ih mogli dobiti isto kao novljani. imas druga u novom, koji ima poznanika u jadranu ili savezu, daj mi ovoliko karata za ovog, za onog, i tako se siri lanac. ni prosle godine u drugoj utakmici 1/4 finala nije bilo karata u prodaji, ali je svejedno X kotorana uslo na nacin koji sam ti sad rekao. znam, jer je mene barem 30 ljudi iz kotora cimalo za karte.
    a to za legitimisanje vozila iz kotora od strane novske policije, to se javite ministarstvu, a nijedan policajac iz novog nije novljanin, vec je vecina sisla iz regije povrsi iz brda (ko je ucio geografiju znace ), tako da opet ne mozete kriviti novljane za to (prave novljane kojih je vrlo malo ostalo). to sto neko zivi u novom zadnjih 5-10 godina ga ne cini starosjediocem tog grada niti se moze zvati tako.
    tako da opet ponavljam, nemojte generalizovati stvari i preuvelicavati...
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    nope. recimo, ja nisam. doduse, mene nije zanimalo da idem na tekmu, ali htjeo sam za nekoga nabavit karte - nisam mogao.
    stavise, neki od igraca nisu mogli za svoje porodice/prijatelje/sta god da dobave karte.
    upravo to, tako je bilo i prosle godine. ako nemas vezu u jadranu/savezu, dzabe da si ne znam ko. meni su prosle godine dali 5 karata, a na meni je bilo kome cu ih dati i koga cu da vodim, a ove godine sam dobio 4. vjerovatno cu za utakmicu JL dobiti 3, jbg recesija je. :P
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    Aooo, stvarno vam treba sve crtat'
    Kao sto rekoh, Boro&ekipa su karte davali samo onima (novljanima, naravno) za koje su znali da ce doc'(a vecina je karte, sa licnom kartom, podizala neposredno pred pocetak!). Da su dali tebi, ti bi dao meni i ostalim kotoranima...

Sto se karata za igrace tice - njih nije dobio ni Trajkovic, iako je novljanin

Mislim, novska Uprava je sve dobro zamislila, ali...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    to je tacno, primorac kao klub nije dobio nego 20 karata. ali nije tacno da kotorani nisu dobili kao gradjani, jer su ih mogli dobiti isto kao novljani. imas druga u novom, koji ima poznanika u jadranu ili savezu, daj mi ovoliko karata za ovog, za onog, i tako se siri lanac. ni prosle godine u drugoj utakmici 1/4 finala nije bilo karata u prodaji, ali je svejedno X kotorana uslo na nacin koji sam ti sad rekao. znam, jer je mene barem 30 ljudi iz kotora cimalo za karte.
    a to za legitimisanje vozila iz kotora od strane novske policije, to se javite ministarstvu, a nijedan policajac iz novog nije novljanin, vec je vecina sisla iz regije povrsi iz brda (ko je ucio geografiju znace ), tako da opet ne mozete kriviti novljane za to (prave novljane kojih je vrlo malo ostalo). to sto neko zivi u novom zadnjih 5-10 godina ga ne cini starosjediocem tog grada niti se moze zvati tako.
    tako da opet ponavljam, nemojte generalizovati stvari i preuvelicavati...
    Ovo boldovano nije tacno!!! :mad:
    Tako jeste bilo moguce lani, ali ne i ove godine!!!
    Za policiju je druga prica, vec navodih na prethodnoj strani vezu izmedju novske Uprave i specijalne jedinice, cije je sjediste za Boku u novi.
    Zavrsavam na temu karata za novi.
    P r i m o r a c

Page 198 of 942 FirstFirst ... 98148188194195196197198199200201202208248298698 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)