a obojica ste dosadno sa tom pricom![]()
prelud si, ozbiljno,luckast,vickast,sve u jedno...![]()
WU TANG Nigga thats for something...
a obojica ste dosadno sa tom pricom![]()
ja jesam,ali on nije, on je faca
Rodik sjajan za sada, 7:5 prvi set, drugi 2:1 i servira,vec mu je uzeo brejk...ajmo Endi,privedi ovo kraju![]()
7:5, 6:4, Endi Rodik.
Andy Roddick je sigurno najpotcjenjeniji igrač svih vremena. On i Hewitt imaju samo manu što igraju u eri Federera koji ne griješi na gran slemovima već 6 godina i zato stoje na 1 odnosno 2 osvojena gran slema. To je suština.
Dick Laurent is dead!
Rodik potpuno zasluzeno do titule,a dugo ju je i ceka' na Mastersu
Respekt za danasnju predstavu,ali je Tomas imao previse UE danas.
Sad moze da odmara par mjeseci,gledamo ga opet na W
Danas ulazim u strasne konflikte,tako da necu odgovorit' na post iznad moga
Ali bi moga' to neko drugi da uradi i da mu objasni neke stvari(pumba,Octavian,Al no1)![]()
Last edited by Jakuza; 04-04-10 at 21:16.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
igrao je finale wimbledon-a,nezvanicnog prvenstva svijeta, dovoljno. I to kakvo finale!
:yipiiiiigrao je i jos 2 puta finale W, ali nije na jednom osvojenom slemu zbog Feda vec jer je bio obicna greda sa jakim servisom, sad je igrac koji malo i misli i nije mu servis samo u snazi vec da malo kika i slajsa s vremena na vrijeme, Rodik igra u posljednjih pa godinu ipo tenis karijere) igrali su finala i bagdatis ,gonzales,soderling itd da ne nabrajam vise pa ne znaci da su najpotcijenjeni igraci?Dick je sam kriv! i uzgred osim rezultatske neizvjesnosti iskreno finale W rodik - federer je hiljadama milja daleko po ljepoti od meca nadal - federer 2008.... poz
ziva istina da je federer - nadal najbolje finale,ali ni ovo proslo nije lose bilo. Ali trenutno je u najboljoj formi od svih njih,uostalom to potvrdjuju i ova 2 mastersa.
Federer protiv Roddicka na GS turnirima:
2003 Wimbledon POLUFINALE 7-6(6), 6-3, 6-3
2004 Wimbledon FINALE 4-6, 7-5, 7-6(3), 6-4
2005 Wimbledon FINALE 6-2, 7-6(2), 6-4
2006 Us Open FINALE 6-2, 4-6, 7-5, 6-1
2007 Australian Open POLUFINALE 6-4, 6-0, 6-2
2007 US Open ČETVRTFINALE 7-6(5), 7-6(4), 6-2
2009 Australian Open POLUFINALE 6-2, 7-5, 7-5
2009 Wimbledon FINALE 5-7, 7-6(6), 7-6(5), 3-6, 16-14
Federer protiv Hewitta na GS turnirima:
2004 Australian Open OSMINA FINALA 4-6, 6-3, 6-0, 6-4
2004 Wimbledon ČETVRTFINALE 6-1, 6-7(1), 6-0, 6-4
2004 US Open FINALE 6-0, 7-6(3), 6-0
2005 Wimbledon POLUFINALE 6-3, 6-4, 7-6(4)
2005 US Open POLUFINALE 6-3, 7-6, 4-6, 6-3
2008 Wimbledon OSMINA FINALA 7-6(7), 6-2, 6-4
2009 US Open ŠESNAESTINA FINALA 4-6, 6-3, 7-5, 6-4
2010 Australian Open OSMINA FINALA 6-2, 6-3, 6-4
Ne bi, da nije Federera, oni osvojili svaki gran slam na kojem ih je on porazio. Ipak, mnoge bi. Po mom mišljenju su ''teški'' po 5 gran slamova a ne 1, odnosno 2. Hewitt je, naravno, doživio pad u igri u zadnjih 5 godina dok je Roddick manje više konstantan. Pominjanje drugih imena koja su se našla u finalu ne bih komentarisao jer oni nikad
nijesu bili svjetski vrh.
Dick Laurent is dead!
ne bih se slozio. endi rodik je u sjevernoj americi pravi sportski superstar, uz rame tajger vudsu ili majkl felpsu
ako je neki vrhunski teniser potcijenjen to je davidenko, pocev od atp tura, pa do medija, sponzora...
jakuza,
mislim da malo pretjerujes u vezi nadala
krece sljaka a tu je rafa kao riba u vodi, uvijek glavni favorit u kakvoj god formi bio
nego nedje procitah da federer i rodik preskacu monte karlo koji krece za 7 dana. steta ako je tacno
cssr cini mi se da sam jasno napisao za Nadala,sad ce mu sljaka,sigurno ce uzeti neku titulu
Ali on nije uzeo titulu skoro godinu dana,on od Madrida nije dobio nijednog TOP 8 igraca,bio je pociscen od svih ozbiljnijih,gubio meceve kada bi uzeo prvi set(sto mu se nikad nije desavalo)
Kad ga gledas sve ti je jasno,to nije ni blijeda sijenka onog igraca od prije godinu dana(kada je igrao najbolji tenis u karijeri)
1.On vise nema takvu misicnu masu,jer ima probleme sa koljenima i to opterecenje njegova koljena ne mogu da izdrze!
2.Gubitkom misicne mase udara loptu mnogo slabije nego prije,njegovi udarci su nam dobro poznati,pogotovo fh,on svakom udarcu dodaje mnogo spina,nadje dubinu,snazno udara,drzi protivnika na osnovnu liniju,jednostavno diktira tempo i izlazi kao pobjednik,a sada,on ima 30 posto manje snage,dodaje on i dalje spin,ali su mu udarci slabiji,ne nalazi vise tu dubinu(ovo je vrlo vazno) i sta se desava,vise se on ne pita u poenu,salje kratke,visoke lopte,uglavnom ga svaki ozbiljniji igrac napada i ne da mu da dise.
3.Ostalo mu je kretanje,ali zahaljujuci tome sto je nevidjeno smrsao,cim malo doda misicne mase,desava se ono sto smo vidjeli neki dan protiv Rodika ili na AO protiv Mareja,docice nova povreda,a ako nema misica,onda tek nema sta da trazi protiv najboljih.
Sve u svemu igrac koji je sam kriv za sve sto mu se desilo,unistio ga je stil igre
4.Ima i dalje solidan servis(mada mu to i nikada nije bilo neko oruzje),ali nema uopste bh-a,a sjetices se kakav je bh imao prije godinu dana,kako je to sijevalo
Ocekujem da uzme MC i Barcu,sljaka je jednostavno prespora i odgovara mu,ali i prosle godine kada je igrao strasan tenis,Novak mu je bio blizu i u MC i u Madridu,ne toliko u Rimu,Federer ga je dobio u Madridu,Soderling razbio na RG,vidjecemo,neka se nada da se Delpo nece skoro oporaviti,jer ako onaj pocne da ga bombarduje sa osnovne,ugasio ga je
Sto se Feda tice,uopste u ovogodisnjem kalendaru nije ni najavio MC,a Rodik nema sta da trazi na sljaci,njega cemo vidjeti sa ozbiljnijim tenisom tek na W-u(ako mu u prva dva-tri kola ne dodje Janko)
Last edited by Jakuza; 06-04-10 at 11:40.
Izasao zrijeb za MC
http://www.atpworldtour.com/posting/2010/410/mds.pdf
Prenosi od ponedeljka na SK-u,od 10:30 ujutro![]()
Chella osvojio Houston (sljaka), Sem Kveri poveo sa 1:0 i imao brejk prednosti u drugom setu,medjutim Chella se probudio i dokazao da je u sjajnoj formi bio tokom cijelog turnira,na kojem je medju ostalim izbacio Zebalosa,koji je prije toga izbacio jednog od glavnih favorita Gonzalesa.
Wavrinka osvojio Kazablanku,u finalu savladao Haneskua. Vavrinka je imao vodjstvo 1:0 u setovima i 5:1 + servis,medjutim Hanesku mu je vratio jedan brejk i pri vodjstvu 5:3 za Wavrinku imao i jos jednu brejk loptu za totalni povratak u mec,ali je Wavrinka uspio da se konsoliduje i privede mec kraju.
Sjutra,tj danas, pocinje Masters u Monte Karlu...
Gledah oba meca,Kveri je morao do pobjede,jednostavno je za klasu bolji igrac od Cele i da sve zavrsi u dva seta,kasnije je u trecem potpuno pao.
Sto se Vavrinke tice on je pobijedio mnogo teze nego sto to rezultat pokazuje.
Poceo MC,Nalbi savladao lagano Beka,a veliko iznenadjenje je pobjeda Golubeva nad Sardijem,Almagro se strasno namucio ali ipak dosao do pobjede.Trenutno igraju Berdih i Lopez,Tomas uzeo prvi set 6:3...
Last edited by Jakuza; 12-04-10 at 12:00.
Beluci dobio prvi set protiv kolsrajbera,garcia lopez izgubio prvi,ali na putu da osvoji drugi,ima vodjstvo 4:2...
Jeste bolji kveri,navijao sam za njega,ali je chella cijeli turnir odigrao odlicno i po meni je i zasluzio tu titulu.
Novak pametno odlucio
http://sport.blic.rs/Tenis/176369/Dj...rener-je-Vajda
Ferero odigrao sjajno,jeste da mu granolers nije ni primac' po kvalitetu,ali je Ferero pokazao da ce biti jedan od kandidata za osvajanje,bude li ovako igrao kao danas
favoriti danas, Cilic,Melcer,Sera,Vavrinka,De Baker,Robredo,Verdasko i Troicki savladali svoje protivnike,dok je "iznenadjenje" (jedino po kvotama) priredio Misel Lodra,koji je savladao Fonjinija...
u toku Conga-Almagro,mec ce se igrati bas dugo,jer sami podatak da su igrali pocetna gema preko pola sata govori da nece brzo zavrsavati...trenutno je 4:4 u prvom setu,almagro po meni za sada bolji i pitanje je kada ce iskoristiti veliki broj brejk lopti koje je imao,a nijednu nije do sada realizovao...
takodje poceli i montanjes-bagdatis,montanjes ima brejk prednosti u prvom setu,4:2
Nole se, uslovno rečeno, prošetao protiv Stanislasa, 6-4 6-4. Upravo počinje snimak na RTS 2...
A eo po vama sto mislite ko ce osvojit ?![]()
Nadal i juce i danas dobi 6-0 6-1![]()
Novak je dao otkaz Martinu,vratio servis na staro i to sad vec izgleda solidno,nikad lakse nije dobio Stana,ako se moze reci da je Stana lako dobiti.Drago mi je sto je Nalbi u cetvrtfinalu,gledao sam ga danas malo,Boredo i on jednostavno nisu ista kategorija,tu nema sta vise da se prica.Sjutra spektakl Nole-Nalbi.Moskito je sjajan ove godine na sljaci 20-1 cini mi se da mu je skor,Conga je odigrao dobar mec,ako znamo da se ne snalazi bas najbolje na ovoj podlozi.Mislim da sjutra nema sta da trazi protiv Nadala,Nadala koji opet gine za svaku loptu,Nadal koji igra protiv Berera i De Bakera kao da je finale GS,nikako da se opameti,upravo je zbog takvih igara,zbog tih stvari i upropastio svoja koljena,ova sljaka je prespora i kao sto sam i prije rekao za ocekivati je da ovdje i u Barsi uzme titule,posle dugog posta!Verdasko bi oipet izgubio od Berdiha cini mi se da ovaj nije imao zdrastvenih problema,mada je sjutra svakako favorit protiv Montanjesa,koji je lagano,potpuno ocekivano savladao Cilica,uopste mi se ne svidja tenis koji on igra,odigra jedan turnir pa ga nidje nema mjesecima,mislim da je bila velika glupost sto jue angazovao Ivanisevica.Ferer je mogao i da se ne glupira u onom drugom setu protiv Ljube,Kolsrajber rutinksi savladao Pecnera posle brutalnog unistavanja Mareja prije neki dan.Jeste da Marej nikad nije i nece biti igrac sljake,ali je u katastrofalnoj formi,kako i sam rece nema zelju za igorm trenutno,posle ovog ranog ispadanja pasce na 5. mjesto ATP rang liste dok ce na 4. doci Delpo,covjek koji ne igra zadnja dva mejseca![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks