Nesto nece na dobro![]()
Preksinoc sam sanja' da me je neko ban-ova'..Ali kad se probudih,i udjoh na forum i vidjeh da snovi nijesu java..
![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
Neka vi prica..ne treba mi banova vise to djaolje..![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
iz tvojih u Bozije...ako dobijem kakve pare,dobijas procenat
![]()
Može da znači mnogo toga
Daj detalje !
Jedan od mogućih značenja jeste, da ti bivši još uvijek postoji u tvom srcu. da si ostvarila sa njim neki nivo bliskosti koji ti sada nedostaje. Da li iz želje da unaprijediš postojeću vezu, ili jednostavno postojeća veza ti počinje ličiti na goru vezu (ne ispunjava te, ne osjećaš emotivnu vezanost) od te koju si imala sa bivšim (likom iz sna).
Zagrljaj je divan simbol, razmjena emocije, naklonost,sigurnost,prijateljstvo,utjeha. Šta si to imala tada a nemaš sada...to je to![]()
Eo vec par noci sanjam fakultet. Sinoc me dekan ganjao, vidio da zelim da predjem pa mi ne da da idem, ne pravda mi odsustvo, nema ocjena i sl. A noc prije toga novi fakultet dje ocu da idem.
lol
rm -rf /
Pređi... ;p
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Vjerovatno i ocu, vidjet cemo...
Eh da ima neka dream recorder masina, najludje snove imam na svijet. Ne smijem ni pominjat sta se tu sve desava.
Ali odlucio sam, od sad drzim jednu svesku i zapisujem, toliko dobrih stvari zaboravio![]()
rm -rf /
ima ovdje istinemada,nijesmo sad u bas dobrim odnosima...
evo malo detaljnije da opisem san:Nalazimo se u mom stanu,veliko drustvo,on je tu dosao sa djevojkom i ona se ne odvaja od njega...u jednom trenutku ja i on pocinjemo da prepiremo i otimamo oko daljinskog za klimu,ja podizem na 20 stepeni,on spusta na 1 (hahhahah zamisli 1) On sjedi,ja stojim i odjednom me zagrli oko nogu,ja mu padam u krilo i tu me grli jako,jako..bas stisak sam osjetila![]()
eto
Ja sam odmorio, ima sigurno mjesec dana kako ne sanjam nista. Zakon.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ponekad tako debilne stvari sanjamo..
Evo jutros... Budim se znajući da sam prije toga sanjao plavi i crveni Golf... Crveno je vozio otac, drugi ja... On je bio ispred i imao 14" felge te šire gume od mojih... Jurio sam za njim, a on je bježao ispred... Jedva sam ga stizao... I u krivinu nalijevo, malo je zakačio desnim krajem... Opet je nastavio da juri... ... I malo nakon toga, opet u krivinu nalijevo... Izleće auto, zadiže se u one krše, prevrnu se... Opet se dočeka na točkove i nastavi :roll:
Definitivno ti se sviđa još uvijek.
Zadnji dio sna je jako intezivan i prosto zrači sa energijom bliskosti. Postoji šansa da ga vratiš, ali moraš debelo da se potrudiš. Što je najbitnije, ti želiš da obnoviš vezu sa njime...a nekako osjećaš da i on sa tobom...zapamti on vještački šteluje hladnoću
Divan san! LJUBAV!
nema tu,dobri moj gauluse,vise ljubavi...odavno...
Ma kakva ljubav,jesi li ti uzela one pare onaj dan?
Grljenje je nesigurnost![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
ako se sanja bijela boja je li to dobro ili lose
ne ja centa...samo od majke da podjem da se osisam i isfeniram
dje su mi te pare?
lose,ja mislim
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks