Mozhda jer u utaliju ima par golmana da su vishi od metar ipo...![]()
Stvarno su fini golovi, al kad vidim da da sa 30 metara gol po sredini i da golman ne mozhe dovatit loptu, maxe...![]()
Hahah, i to samo Mart 2010.
U Italiji bi za tako nešto morali da prave kompilaciju zadnjih 5 sezona.![]()
Mozhda jer u utaliju ima par golmana da su vishi od metar ipo...![]()
Stvarno su fini golovi, al kad vidim da da sa 30 metara gol po sredini i da golman ne mozhe dovatit loptu, maxe...![]()
#fakenews
KONAMI sine![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Igor Burzanovic ima fudbalske kvalitet da nastupa za Crnu Goru!Kad vidim neke igrace koje se pozivaju,kao npr Ognjanovic smrkne mi se!
Poslije onakvih izjava mi vise ne bi bio pozivan za reprezentaciju, pa da je Messi...Te stvari se rjesavaju unutar reprezentacije, a ne plakanje i pljuvanje po novinama..Mrs!
A niko ne komentariše kako Mikaš zabija golove za Romu. Ne patiše (prestaje).
Dick Laurent is dead!
a ja ne znam sto da kazem na to da ne patise, pa covjece on je dao najvise golova kad je bio u lece u jednoj sezoni 19.
ako se vec racuna za svjetsku klasu on mora kao napadac da daje golove i to minimum po 15 po sezoni a on se toj cifri ne primice sad je ja mislim na 11
Kad pogledas statistiku, tesko bi povjerovao o kakvom se igracu radi...
Ali ne cini ga statistika igracem svjetske klase, vec njegova sposobnost da rijesi mec u dva poteza. Isto tako, treba uzeti u obzir da ga povrede ne zaobilaze. Skoro citavu polusezonu je igrao sa povredom... Igra u timu cija se igra bazira na Totiju. Sad je dosao Ranijeri, konacno lice na tim i naredjali su seriju bez poraza.
U takvoj igri (dje Toti ulazi s klupe da zamijeni Mirka) dolazi Mirkova klasa do izrazaja... Na skoro svim utakmicama od dolaska novog trenera bio je najbolji igrac na terenu.
Edit: Ne traze ga zaludu svi veliki timovi Evrope...![]()
Kad sam bio na utakmici mladih Crna Gora - Bugarska naslušao sam se toliko komentara za koje sam mislio da mentalno zdrav čovjek ne može izgovoriti. Tek što je počela utakmica, dakle prvi minut ide lopta prema Jovetiću kad ono neki stručnjaci iza mene ''a nemoj njemu, ne zna taj'' i to mrtvi ozbiljni što potvrđuju i kasniji komentari ''a Jovetić ne igra standardno u Fiorentini koja je slaba u seriji A''. Ja te uvjeravam da ne izmišljam niti imam razloga. Dakle, problem je što su Mirko i Stevan naši. Da su Argentinci ili Englezi druga bi priča bila. Ali, valjda smo takav narod. Naopak.
Dick Laurent is dead!
e vise bih volio tamo da ode nego u raspalu njemacku ligu....
inace man siti ima odlican igracki kadar, dobrog trenera, bogatog vlasnika i vjerujem da ce se jos pojacat na ljeto i da ce too bit veoma jak tim...
AJMO CRNA GORO !!!
Bolje bi mu bilo u Bajern nego u City.
Nikako u City, Tevez se vise ne cuje, Adebayor tu i tamo, a spiceva dovode svako malo, bio bi zrtva rotacija... U Bajern, ako ode Ribery, igrao bi vjerovatno vise lijevo i tu bi trebao imat mjesto...
Bijo si poziw koi se neodbija
U Englesku ligu ako ode i uspije ,onda je onaj PRAVI . Mada se izgleda i Mancester UTD bori za njega tamo i nema neku konkurenciju
vidim da me optuziste za neku drzavnu izdaju ako sam rekao da je mirku statistika losa. ne znam koji vam je ali cinjenica je da nije konstantan neke meceve igra zvek a neke se ne cuje.
dok joveta je svaki mec dobila viola ili ne najbolji na terenu.
barem po ovim talijanskim i svetskim sajtovima
takodje mnogo je bolje da ide u bajern nego u celsi ali znate i sami da se nece desit ni jedno ni drugo.
evo barsi ide anri pa ga moda dovedu![]()
evo konacno nesto da cujemo i o malom Batrovicu, nakon skoro godinu dana
http://younggunsblog.co.uk/2010/04/p...list-batrovic/
FATIC postigao prvi gol u seriji A za djenovu !!![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Crna Gora osvojila svjestsko prvensto u fudbalu 2022 . na Football Manageru![]()
Neka što je prvi, no i pobjednički.
A osvaja sam ja EP za mlade dva puta za redom. :P
Vucinic objasnio.
Vucinic je kralj! Ako roma bude osvojila skudeto, definitivno ce vremenom nadvistiti Savicevica, ako ga vec nije...
Gleda li ko ovog Djokaja kako igra? po meni njegovi poslednji nastupi (i ako nasa liga nije neko mjerilo) doticnog igraca potvrdjuju da zasluzuje poziv za nasu selekciju... gledao sam utakmicu Mogren-Buducnost, covjek odskace daleko svojom klasom daleko od ostalih...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks