Konacno!
87.godiste,ha![]()
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
A sledeca trka je cetvrta znaci moraju motori da izdrze i nju.
She is only here to annoy herself!
Luis ubija,fenomenalan vozac.
Ferari uzima ove precijenjene vozace,nista od titule za njih,opet!
Umjesto da dovedu Sutila,Kubica,Fetela,Hamiltona oni oce nesto da urade sa Alonson ili Raikonenom,pa Masa je bolji od njiih,a on vise vremena provodi van,nego na stazi
PS
Neka neko kaze onom crncu da prestane da muci ono cigance,iz nedelje u nedelje on nabija komplekse "velikom" Alonsu![]()
Last edited by Jakuza; 04-04-10 at 17:57.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
1 Felipe Massa Brz Ferrari 39
2 Fernando Alonso Spa Ferrari 37
3 Sebastian Vettel Ger Red Bull-Renault 37
4 Jenson Button GB McLaren-Mercedes 35
5 Nico Rosberg Ger Mercedes GP 35
6 Lewis Hamilton GB McLaren-Mercedes 31
ajd neka neko banuje ovog trola, jbt i Rosberg ima vise poena
e da, mama ti je *****
Kulturan si strasno
Naravno ja nisam ***** i ne trazim da se banuju likovi i ne otvaram teme u cdm u tu namjenu,ali drago mi je da vidim ljudske velicine i gromade.
PS A roditelje sigurno imas,kad su te tako vaspitali i odgojili :*
27 godina jbt,tuga :sad:
Vozi oprezno motoristo
"Dođu tako ponekad vremena, kada pamet zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati."
Last edited by Jakuza; 04-04-10 at 18:26.
There are also restrictions on engine and gearbox use. Each driver may use no more than eight engines during a championship season. Should a driver use more than eight engines, he will drop 10 places on the starting grid of the event at which an additional unit is to be used.
Each driver may use no more than one gearbox for four consecutive events. Every unscheduled gearbox change will require the driver to drop five places on the grid at that meeting. Every subsequent unscheduled gearbox change will require the driver to drop five places on the grid.
@ nsx, frizione je kvachilo na italijanskom.
VELOCI NONOSTANTE TUTTO — Ma Alonso č sereno: “Non sono molto preoccupato da loro, sono stati superiori perché noi non eravamo con loro a infastidirli. Se avessimo fatto una qualifica normale con l’asciutto li avremmo certamente messi piů in difficoltŕ, speriamo di farlo in Cina”. Per lo spagnolo anche il guaio al cambio nel giro di allineamento: “Ho guidato tutta la corsa senza frizione. Ogni curva andava in folle e dovevo dare un’accelerata per inserire la marcia, č stata davvero dura guidare cosě. Perň dobbiamo essere orgogliosi di essere stati veloci durante la gara. Se siamo andati cosě malgrado tutti i problemi penso che potremo vincere nei prossimi GP e essere avanti”. E il motore rotto? “Abbiamo perso un’opportunitŕ ma un ritiro per la rottura di un motore č meglio che accada quando si č in nona posizione che quando si č molto piů avanti. Meglio aver perso solo due punti. Investigheremo sul problema”.
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
Alonsu ostaje jos 6 motora za narednih 16 trka!Masa i Weber su chini mi se mijenjali po jednom motor,tako da oni imaju jos 7,ostali jos 8.
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
Jedino moze da se naljuti Luis Hamilton i Fernando Alonso,ali ja njega licno nisam dirao,nisam mu dirao porodicu
Nisam mu rekao da je *****(rekao sam da ja nisam),ali ako su se neki pronasli,sta im ja mogu
Lijepo je sto ima zastupnika,a s obzirom koliko je inteligentan i pametan,kulturan i vaspitan,razumljivo...
Last edited by Jakuza; 04-04-10 at 18:39.
Nema nam Fabije, vjerovatno tuguje pored postera :devil:VELIKOG:devil:
I meni mnogo stosta ide na onu stvar,ali zar se ne moze to fino rec',kulturno
Jadno je tvoje ponasanje,jadno je u nedostatku argumenata da nekome vrijedjas porodicu+vrlo je nekulturno i nevaspitano
Naravno tako su te kuci vaspitali,imas 30 godina i za tebe je prekasno...
To je samo moj problem, nekada bi takvi kao ti bili vrlo brzo banovani odavde..sad je druga situacija i samo mi je žao tog divnog vremena to je sve.
Ah da, sad si kao "uvredu" shvatio ozbiljno, važi se.
Naravno da jesam,ali nije ni bitno,pokazao si kakav si covjek
Jedno je zajebancija na forumu,spamovanje,trolovanje,a obraz je nesto sasvim drugo,ja tebe licno nisam vrijedjao,nisam ti dirao familiju,tako da je obraz cist
edit:Moze pumba da potvrdi za koga navijam![]()
Last edited by Jakuza; 04-04-10 at 18:52.
Dobro e aj sad nastavi da trolujes kad ti vec moze bit...cudi me da vec nisi napisao kako je Rosberg zavrsio na podijumu samo zato sto je msc namjerno ispao da bi njemu putem radioveze objasnjavao kako se vozi![]()
Steta sto McLaren i Ferari nijesu bili naprijed danas ili sto nije pala jaca kisa, pa da bude uzbudljivije naprijed. Ovako lagan i zasluzen dvostruki trijumf, a Hamilton jos jednom pokazao koliko i sta moze da uradi kad ima konkurentan bolid.
moze da bude par sekundi ispred jednog Masse ispred koga je bio na samim kvalifikacijama, eto![]()
Sto nam nema Fabije odje??
Jali kuca jaja josh uvijek? Jal je razocharan u Shumahaaa?
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Fabia je samo postao svjestan cinjenice da predmet njegove opsesije nije niko i nista bez statusa prvog vozaca u najboljem timu grida.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks