pogodih zetu 1 hihihiihihihihihhihhi
Ma pobedjuje fenerbahce, on je mama na domacem terenuProsli utakmicu i to u gostima dobio galatasaraj
pogodih zetu 1 hihihiihihihihihhihhi
:)
liverpul smrdljivi.
WU TANG Nigga thats for something...
ajmo turci opali vam.....![]()
Genk - Standard 1 2.50 !!!!!!
Lik mi salje dojavu na mejl Kajserslautern 1 4.30 kvota i ja ga iskuliramO.o i lagano 2-1 ahhhaahahahahaa qq
Dakle treba mi hamburg i real da bih cekao psg 3+![]()
Evo ga everton ce nam ga svima sterat !!!!
prilično bezizlazna situacija al možda neko ima predlog za vađenje.ja ga ne vidim uglavnom.
naime,dao sam sestri da mi odigra tiket.stavio 5-6 parova al h2 na real i još jedna nijesu mogle da se uplate.
uplaćene su:
fulam 1
volfsburg 1
valensija 1
okser 2.
zadnju je greškom radnica ukucala 2 mjesto 1.dobitak je mrčnih 30e jer je igrano sa 1.5e.dok sam ja dobio tiket na ruke prva je već počela i tako sam okasnio da mijenjam.dvije su došle a valensija vodi.ne vidim mogućnost da se pokrivam jer je 1x mala kvota(1.20).neki predlog?
Ostavi tako nisu velike pare uplacene![]()
a nisu no se ne nadam da će bit dvojka.nego mi je merak kad im uzmem koju paru pa makar bilo 5e
![]()
Ajde everton izgoreli !!!!
Eto fenerbahce kao sto sam i mislio nece da izneveri na svoj teren 1:0 vodi Jos samo EVERTON!!!
Real 2
Okser 1
Genk 1
Estudiantes 1
ne znam sta jos dodat ovome pa probat sa 2e
Neki info za GENK zasto pada kvota tako ?????
TOOOO TOOOOO TOOOOOOOOOOO JEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA EVERTON 2:1 bravo majstori. Hvala bogu!
A bre pa ne mogu da verujem 2:2![]()
***** mu mater pa dal je ovo moguce u picku matereinu ***** mu sve!!!
E pa ovog hereza trulog mrtvog pih!!!
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
sad se nadam da okser nece doci na poluvrijeme x jer biK bas Popizditesssssssssssssss ONO,kapirate....
:)
Ziv sam na jedan cekam Atletiko 1,Genk GG i Okser GG za 100e
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks