uh dobro je......1-0
real 2-2
everton
fenerbahce
za pare![]()
Ma znao sam da ce ga dat !!! Morali su !!!
uh dobro je......1-0
real 2-2
everton
fenerbahce
za pare![]()
eeeeeee ooooooooo ga psvvvvvvvvvvvv
meni treba psv 0-2 aaaaaaajde
Ahahaha znao sam da ce slepci da daju gol cim ja odem napoljeI to je bilo dovoljno samo 2 minuta da izadjem van dok PSV zabije. E ljudi ja sam toliki maler kad gledam utakmicu da nikad ne vidim gol. Bolje da ne gledam ni jednu vise
![]()
Pazite tikete![]()
Prvi tiket : Birmingem GG,Herakles 1,Psv 2
,PSG GG,Atletiko 1,Cadiz 1,Genk GG sa 2e 100e
![]()
Drugi tiket : Fulham 1,Everton 1,Hamburger 1,PSG 3+,Marsej 1,Real 2 i Salzburg 1 sa 3e 75eura![]()
Ajmo breee
Dace psv jos jedan
Ja tek sad video da PSV iz penala dao. Da nije bio penal ne bi ni taj jedan dali!
Hehe tako obicno biva evo meni i za PSV ja izasao napolje odmah dadose gol
Nisam, i još uvek ne verujem da je Gianfranco Zola i dalje trener West Ham-a! Bio sam uveren u njegov otkaz, posle tragično-loše igre i poraza od Stoke 0:1, oni nisu mogli da se sastave u 90 minuta. Nisam pristalica olakog otpuštanja trenera, ali Zola ima prilično skup sastav, čak 6 reprezentativaca u svom sastavu, taj sastav vredi preko 100 miliona funti, eura zaboravio sam čega, a igra im je na nivou League 1. Sastavili su šest vezanih poraza, opstanak u Premier-u, je i te kako doveden u pitanje, jedan vlasnik je protiv Zole, drugi vlasnik pokušava da smiri situaciju, navijači se polako okreću protiv Italijana, dok igrači navodno istom pružaju bezrezervnu podršku. Prilično haotična situacioja u klubu, pred ovaj meč, u kome su oni sve, samo ne favoriti, ako me razumete šta hoću da kažem. Everton u poslednjih 5 utakmica ima skor 3 2 0, pobedili su Manchester Ciy 2:0 kolo pre toga Bolton, a u poslednjem kolu odigrali 0:0 na gostovanju Wulverhampton-u. Na ovoj utakmici kapiten Everton-a, proslavlja svoju 200 utakmicu u dresu Everton-a, koju započinje kao starter, srednjak Mikel Arteta, je zalečio povredu i u konkurenciji je za prvi tim, dok će utakmicu sigurno propustiti Fellaini, kao i Dan Gosling, za koga je, posle teže povrede ligamenata, ova sezona završena. Kod gostiju, ako je to uopšte bitno, u sastav vraćaju, Guillermo Franco i bek James Tomkins, dok je problematičan Kieron Dyer. Potpuno sam razočaran u igru West Ham-a, i čisto sumnjam da će tu biti nekog pomaka, koji bi ovu utakmicu učinio neizvesnom, jedino neozbiljan pristup Everton-a može da pomogne WHU.
izvor: procenat.com
baci me onaj banvit na vise poena
pogodim ajax-2...psv-2...barsa na manje poena i ovog debila na vise
i to u 3/4 daju oko 35-40 poena a u 2 samo 18 eee zamislite to
Bravo wolfsburg 4:0Ajde sad EVERTON!!!
villareal
everton
genk
okser
sa 10e
evo ga everton
maverick za kolko ti ovo cekas?
pare nam se smijese![]()
sa 5 evra za 75e![]()
E brate stvarno imamo srece:
37'
Na stadionu ''Goodison Park'' Howard Webb je dosudio jedanaesterac za momčad West Ham. Mido je prišao lopti... i promašaj!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks