Nije fora sto jednom u vikendu gorivo kosta 30 eura... Fora je sto sedmicu dana koliko je auto registrovano drzava uzme 35 eura![]()
Da ga može registrovat u Ameriku i vozit ođe to bi bilo ljepota. Registruje ga na 10 godina tamo za iljadu dolara i vozika ga ođe samo vikendom. A može da ga iznajmljuje radnim danima za 50 eura dan, ja bi ga prvi iznajmio... no bi mu servis posle mene bio jedno pet iljada, minimum.
Ukucaj na google EXOTIC CAR renting
Kod njih možeš da iznajmiš LUX auto... Ali normalno da ga voziš... A jedan od uslova pri iznajmljivanju je da ostaviš depozit od nekoliko hiljada, koji oni zadržavaju u slučaju da si malo divljao s njihovim autom... Burnouti, driftovi, brza vožnja i te fore :mrgreen:
Jes da mi reče kvarni , nemoj ga bucat , nemoj da jebeeš unutra, čuvaj mi gume... pa zašto ga onda iznajmljujem ?. Šala mala, normlano je to za depozit.
E vala kad bi moga obezbijedit da i ja nesto po***** unutra, dava bi ti je dzabeno se nemas dje unutra okrenut, mora bi mi dovodit na kucu potencijalne ljubavnice
a ti se snalazi u auto
Ja mislim da mi treba americka vozacka da bi nju moga da vozim, valjda ce Fabia znat nesto vise o tome da kaze, a da znas da je to za iznajlmljivanje dobra ideja, kad je registrujem, taman reg da naplatim nekako![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Treba ti Američka dozvola a čuo sam i ovu varijantu (ne tvrdim da je tačna) ako imaš firmu u Ameriku , registruje se auto na pravno lice odnosno firmu i registruješ ga preko firme na 10 godina. Vlasnik auta ti da punomoćje da ga voziš i tako kroz Podgoricu se vozi. Mislim da je M5 Balšin (onaj crveni) registrovan na neku firmu , jer on se vozi kroz Podgoricu na Američke table.
Što se tiče iznajmljivanja , zajebano je to. Ja imam apartmane u Petrovac i dolaze mi svakavi gosti pa sam mislio da iznajmljujem auto ali su mi rekli da nemogu jer milicija može da pravi probleme vozaču pošto je auto na tuđe ime. A onda i razmišljam sjebali bi mi auto! Tako da ih sad ja vozim ljeti , nmpr do aerodroma u Tivtu, do Budve, do Kotora... Samo ću ti reć da sam 2009 sezonu zaradi registraciju jednu ako ne i registraciju ipo...
Kako 35 eura za 7 dana?
Pa polisa osiguranja je 15 eura za 15 dana, 25 (oko 25 eura) za mjesec dana, okko 150 za 6 mjeseci i 220 za godinu dana.
I da rijesimo jednu misteriju oko voznje automobila na americke tablice.
Najmanje sto moras imat da bi, legalno, vozio auto u/van SAD je:
americka vozacka dozvola, sa kojom mozes kupit i registrovat auto na americke tablice, i da ga vozis tamo. Za van SAD-a moras imat IDL (International Driving Permit), i opet, auto mora bit na tvoje ime da ti ne bi spavao mjesec dana ili dva u Zetatrans.
Nije legalno da vozis auto na americke tablice ako nikad nisi bio tamo, tj. ako nemas US DR (US Drivers Licence) i IDL - i auto na tvoje ime. Punomocje ne pomaze. Punomocje u USA ne postoji.
TAKUMI
Govorim za registraciju Korvete u CG... 1800 eura... Pa to podijeli s brojem dana... I pomnoži sa 7 da dobiješ cijenu REGe kad bi se tako gledala
Ja sam mnogo bolje prosao... Za svaki dan što mi auto "leži" ispred kuće plaćam "samo" 2 eura
Usput... Pošto je prevod auta u USA?
Odakle ti podatak da registracija za Vette kosta 1800 eura?
TAKUMI
Koliko se sjećam... kvarni mi je tako rekao... Sad ćemo sačekat informaciju iz prve ruke....
\Nije toliko, to mi je reka jedan drug, al sad kad sam registrova tatino auto, pita sam bas za nju, oko 1440 eura bi ispala
I nisam zidar, ali eto
Eto... da je izvedes jednom sedmicno da te vidU.. 30 eura goriva... 30 eura državi i svi HAPPY :roll:
Pola Beću, pola preduzeću... Harač je čudo :mrgreen:
E, i onda te neko pita, recimo ja, sto vozis, a ti kazes Korvetu...
TAKUMI
I to je takvo zadovoljstvo ono. .. ... :roll:
Nzm, nzm... Mene dostina kad pita... Kažem "Golfa" :mrgreen:
Tek ako vidim da se poneko i razumije/cijeni Motorsport... Odam im i svoju "mračniju stranu" :mrgreen:
Što na kažeš odma M3 ? To je isto ka da te cura pita koliki ti je kuurac a ti kažeš 5 umjesto 25!
Pa budimo realni i jeste tako... Samo zavisi da li je spushten ili ... .... :devil:
Nego... Tema je AUTOMOBILIZAM...
M3... Nemam voljePogotovo kad me ljudi pitaju je li to TURBO DIZEL, pa im kazem nije, a onda oni pitaju "a ima li plin"... -NEMA
I odma slijedi cuvena recenica: "A to troshi" :roll:
I nisam zidar, ali eto
Jes da je OFFTOPIC... Ali morate priznat da najjaci avatar imam (u skladu s mojom ličnošću/istorijom)
xaxaxaxa sto radi CVX![]()
![]()
koliko si puta bio u zatvor , koliko ih nosis na dushu , itd ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks