Najbolje na novo auto da stave prljave filtere
![]()
Samo sto su u ovom slucaju problem pare a ne prljavi filteri i lose membrane.
TAKUMI
Najbolje na novo auto da stave prljave filtere
![]()
Ja sam se presmijao http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/BMW
-->*-TRIATLON PG!-*<--
brutalan
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
ali su mu ovo felge rascvjetali sto je ovo brate..
je li ovo moguce...
malo goglanja i ; http://www.m5board.com/vbulletin/f10...ard-com-6.html ovo je rendering. lol
Last edited by acs; 02-04-10 at 19:00.
f6
bas je mocan ,koji motor ide u njega, turbo?
4.4 TT 560-570 KS.
P.S. ne svidja mi se sto je tako spusten naprijed.
P.P.S. BRUTALA!!!
TAKUMI
twin turbo v8
f6
Auuuuuuu što je ovo...savršenstvo, savršenstvo...gledam sliku i nemogu manu da nađem...
E ali ovo je 2010 auto a moj je 1997. Bolji je no Ameri, V8 - 7000 iljada kubika i 200 konja. Danas se iz malo motora izvlači ogromna snaga, što bi reka za Evolution X koji iz 2.0 motora izvači 280 konja sa tendencijom da poraste uz malo prepravki
![]()
Last edited by cvxcomputers; 02-04-10 at 21:27.
Kad sam ja to pričao jednoj osobi sa foruma , rekao je "pa što ?". Znači ne bih ga kupioooooo, trika nema... A ja na moj ulje , gorivo i cepaj.
EVO X 2.0T ima, u najslabijoj varijanti 291 KS do 400 koji je totalno fabricki tuning, da, "sitne" modikacije.
Savrsen motor, koji, siguran sam da ide 200 000 bez problema.
Vozio sam, i vidio, EVO VII, sa 90 i kusur hiljada milja. Bez ikakvih problema (vidio sam maintenance history).
I Jole, ne znam zasto pricas o tim amerima, 7000 kubika i 200 konja. Kad je to bilo? Pa i kod evropskih modela je bilo tako. 5000, 6000 kubika i isto toliko snage.
Samo nekoliko informacija, znam da Cadillac SLS, V8 4.9 Northstar, prije 16 godina je imao, fabrickih 295 konja. A recimo, Mercedes S, 2000 godine je imao 306 konja - a ispod haube, 5.0 motor.
Dalje, Ford Crown Victoria, 4.6 SOHC, 250 KS, prije 12 godina.
Onda, Chrysler 5.7 HEMI, 345 KS i BRDO obrtnog momenta. To nije los rezultat.
Last edited by Fabia_Elegance!; 02-04-10 at 21:48.
TAKUMI
Kako bih rado vozio jedan EVO VII GSR... ... Više ništa tražio nebih!
http://farm4.static.flickr.com/3646/...5b3c47e1f7.jpg
Fabia, ne zezaj casti ti. Opste je poznato da su amerikanci, i dan danas, nesposobni da izvuku snagu iz malog motora, i da je prenesu na zemlju. Sve sto su ikad imali i dan danas imaju je dobar zvuk, ali kako i ne bi kad imaju ogromne zapremine motora.
Kad pominjes male kubikaze, dje je Audi RS2 iz 1994 godine, koji iz 2.2L izvlaci 315ks. To je preko 140ks po litru prije 16 godina. Siguran sam da ima i vise KS/L u Evropi u to vrijeme, ali za ovaj slucaj znam.
Dje su 140ks/L amerikancima u to vrijeme?
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
oni vise vole om.
niujedne mi gace lastike nema
Vette je imao 427 sa 435 KS, isti je imao Biscayne ali sa malo manje konja, onda Impala, Caprice.......572 je imao Chevelle, ja mislim i Nova.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks