evo opet pricas nesto sto nije tako, jer nije istina da se momci nisu trudili 2. utakmicu, ali jednostavno su bili onemoguceni da igraju, zuta ***** su nas ubijala a sudije to tolerisale... ne znam koliko se ti razumijes i necemo sad o tome raspravljat al partizan ocigledno ne poznajes dovoljno, bar ne u svim segmentima, jer ja ne kazem da je Pera extra igrac koji sabija sve redom, ali Pera Bozic je za Partizan nesto mnogo vise od samo jos 1 igraca u nizu, moj rodjak je jako dobar sa njim i znam kakav je on covjek i koliko znaci nasoj ekipi i vjerujem da bez njega nebi bili ono sto jesu jer je on taj preko kojeg Dule prenosi sve svoje zamisli na druge igrace... pogledaj uostalom i tvoj real, pa i real u fudbalu, vjeruj da oni imaju po jednog covjeka takvog karaktera da bi uradili mnogo vise jer to sigurno mogu, jer def. i jedni i drugi imaju najbolju ekipu u evropi kad bi se gledali pojedinci... nemoj mi nesto zamjeriti jer samo sam iznio svoje misljenje, a opet na pogresnoj temi, te se zbog toga izvinjavam drugima, necu vise![]()

Reply With Quote

Bookmarks