Loverclocker i Mojsije, predivni su!evo mog malog labradora, kod ujaka je, dobijam ga uskoroooo
![]()
Loverclocker i Mojsije, predivni su!evo mog malog labradora, kod ujaka je, dobijam ga uskoroooo
![]()
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
predivan jene znam bas kako cu sa njim u stan, ali izdrzacu vec nekako
![]()
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
hehe kakva je lutka od psa...))) A kazu da ne mogu nesto puno da zive,da im je vijek oko 7 godina jer imaju problema sa kostima i srcem,zbog visine valjda...ne znam jel slucaj takav sa svim dogama...Prelijep mi je...
Snake ako tvoga dofatim nema mi spasa,ima da pokosi ulicu sa mnom![]()
"Tiha voda brijeg roni..."
Da,i ja sam to cuo ... I mislim da sam procitao negdje da su ,da kazem, najzdravije zute njemacke doge(Deutsche Dogge Gelb) .... Mada je meni najljepsa marlekin doga ...
Artemis slazem se sa tobom u potpunostiPas je prelijep i ja isto stalno govorim da mi je jedno dvoriste da mogu da ga drzim
![]()
...then I shall know fully, even as I am fully known...
Samo zato mi je zao sto nemam kucu...A Vanzemaljka sladak je i onaj tvoj,vidjeh da je bas lijepo porastao![]()
Evo dvije donove slike,sto sam nekako uspio da skrpim , inace nikad se ne sjetim da ga slikam kad lijepo stane u stav il kad je u neku simpaticnu pozadinu, al dobro![]()
nije kucni ljubimac, nit je moj... ali sam ga slikao.. i bas mi se svidja kucko:
![]()
Presladak je, jesi zvao azil da ga pokupe? Greote je da umre tu :x
ovo je slikano na zabljaku.. i ima ko da brine o njemu, uvijek se nadje neko ko ce da ga udomi![]()
5 mjesec...
\\OFL•GIC
aaa tito koji je ovo pas)))) kako je $ladak
))
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks