Da,činčile![]()
A sta je ovoooo?Vjeverica?
Sta god da je,divnoooooooooo jeeee,tj DIVNI SU![]()
Neznamshtodanapishem.
"what sick ridiculous puppets we are,
what stupid little stage we dance on,
what fun we have,
dancing,fucking not a care in the world,
not knowing who we are,
we are not what was intented....."
Ludak mali
Attachment 39260
Attachment 39261
jao kako sam sladak)) koja je ovo rasa psa?
![]()
"Tiha voda brijeg roni..."
Aha...chupko mali,presladak je,mada ce ti bit posla kad poraste malo oko dlake![]()
dok se ne aklimatizuju neka ih u kavezu.napravio sam im prilično velik(ja sa mojih 185 visine se mogu u njega spakovat
).inače su lukavci samo takvi.otvorim vrata a oni se primaknu,umiljavaju,liskaju prste a onda odjednom vidiš kako zapinje iz sve snage šapama i zubima da pobjegne napolje.total komične scene
.i kad ga uhvatiš samo se koprcaju dok ih ne spustiš nazad.i onda kao ljute gledaju put tebe jer im bjekstvo nije uspjelo
.ne smijem ih još puštat da šetaju po kući jer ih neću moć bez muke ufatit.a imaju se đe zavuć i sakrit pa bih se o jadu zabavio
![]()
Hvala ljudi
Prava je igračka![]()
Hvala.
Što ih više posmatram sve su mi zanimljivije.Dvije životinjice a potpuno različiti karakteri.Inače,kod nas nikad nije falilo paščadi,mačaka i ostalih ljubimaca al do ovo dvoje što sam se nagledao za nedelju dana nisam kod drugih za godinu.
Ubacio sam im neku kartonsku kutiju u koju mogu da se sakriju.Inače su oboje prošli fazu prepadanja itd.Al kako je kutija stigla ovaj jedan iz čista mira samo li mrdnem glavom skikne i bjež unutra i onda kao preplašen viri a onda trči na mrežu i gleda oću li mu nešto dati da klopa.Kulira na glasnu muziku i zvuk usisivača al zato vrhunski folira strah od nekih sitnica
.Drugi je jedna buca i flegma koju samo interesuje spavanje i da ponešto gricka.Svako diranje,maženje itd prati gunđanje i negodovaje a pogotovo ako mu neko dira uši
.Mislim da će bit zanimljivo sa njima.
A mrze da se maze?Meni se cini da bi ih ugnjavila pa bi me mrzjeli![]()
Nista ljepse nisam vidjela,stvarno su preslatke i neka su ti zive i zdrave...ja bih ih umechila,mislim da ih iz ruku ne bih ispushtala...
pis djao te maka![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
A ovako se bolje vidi![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks