Nema veze, odgledacu tu drugu do kraja a onda cu preci na neku od ovih sto imam na lageru - TBBT, Chuck, Its always sunny in Philadelphia, Band of brothers...![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
kad bi bilo moguce resetovati pamcenje... da mi je da josh jednom prvi put pogledam lost i the wire
elem, supernatural. ova zadnja epizoda najslabija u petoj sezoni, tezak smor. mada je bilo 2-3 dobre [naravno, deanove] replike
'great, another horseman. must be thursday'![]()
fringe u petak,ep.name-Peter
Hell yeah!!!kako volim ovu seriju,odusevljava me taj trip sa paralelnim svjetovima,serija je dobila i trecu sezonu.btw,breaking bad hebe kevu,vrhunska serija,perfektna gluma-espesli glavnog junaka,tako ga fino,lagano zakuvavaju,a tek sam na ep.4 prve sezone.je li ko gledao mozda black books-british tv show,isla je na tv nedje davno,onaj ludak sto drzi knjizaru,non-stop pljan ka dupe,ima ludog pomocnika i nista manje poremecenu drugaricu.ima samo 3s po 6ep.svaka.preporuka.![]()
1993-2020
nastavlja se i "V"
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Da li neko zna kako se zove serija koja se pustala na Atlas televiziji neko vrijeme...uhvatila sam samo par epizoda, kasno uvece.Dakle, u pitanju je britanska serija,comedy,covjek i zena glume razlicite parove (glumac je poznat ali ne znam kako se zove).U jednoj su glumili svingere.Sjecam se neke S&M fore.Onda su glumili neki skotski par,zena je depresivna...nesto tako.
To je sve cega se sjecam, sorry
my dark twin...the annihilating feminine
...does not need...civilizing
Mozda je "Hustle", a mozda nije 100%
http://en.wikipedia.org/wiki/Hustle_(TV_series)
I am the one who locks.
Randall Randy Marsh izjavio da gleda Capricu. Ja vecu preporuku ne trazim.
Ne sjecam se kad je sp izbacio ovakve 3 epizode za redom.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Odlicna je nova sezona South Parka, nema sto.
I am the one who locks.
Roy Fokker
skidaj spartacusa obavezno , zvek kako je dobra serija , neshto novo potpuno da odmoris od ovih svakodnevnih ...
Bih ne brini, samo da imam đe više, i vremena da gledam. U drugoj sezoni će ekipi scenarista da se pridruže Jed Whedon i Maurissa Tancharoen (Dr. Horrible, Dollhouse) tako da će biti još zanimljivije.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
"do I wanna do it? - does the pope help pedophiles get away with their crimes?"
-Eric Cartman-
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Kako je dobra nova epizoda Fringe-a ! Najbolja u 2. sezoni, no question about it.
I am the one who locks.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks