Prodadoh BMW-a danas! Žao mi je , nemgu doć sebi cio dan... Ali sam ga makar utopio, wrh - 5600 eura.
Prodadoh BMW-a danas! Žao mi je , nemgu doć sebi cio dan... Ali sam ga makar utopio, wrh - 5600 eura.
ajde neka ti je sa srecom... fino si ga prodao, sta se sada kupuje? pretpostavljam neki do 1999ccm dizel![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Viđeću, 320D ili 730D, samo da nađem neki povoljanneću žurit...
Neko je ovdje kupio najbolju e46 u CG. E to si trebao uzet.
A prodao si ga, 2500 vise nego sto vrijedi.
TAKUMI
ma Jole zaebae za 1. april![]()
She is only here to annoy herself!
A proda ga skroz spontano... ja i Trile bili na kolače u Art i ja ga bahato parkiram ispred lokala... Dođe momak , gleda oko auta ... ništa ono, ja jedem čiz kejk (3 ipo eura). Zvoni telefon "kolko" ja ka iz puške, došlo mi da rečem "šes iljada". Kasnije ga je malo vozio i veli ne mogu dat preko 5600 pa sam se onda ja malo folirao kako je malo... ali prodadosmo ga, na kraju sam ja platio dva kolača 7 eura. Mnogo pa nek je Mugi vlasnik lokala!
I Trilu sam kupio proljećnu jaknu da se ne znoju u zimsku...ipak je on insistirao da se bahato parkiram.
Last edited by JOLE; 01-04-10 at 22:05.
Uzimas li E46 ili 90?
E sad ne vjerujem da ga je prodao.
TAKUMI
prvi april je![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Bio je prvi aprili i bilo je aprilililililililili
Svakako momci, fala vi na lijepim željama
Ja i auto se izgleda nećemo odvajat dok sam živ , niko ga neće... boli me ****, đeca će mi ga vozit za jedno 20 godina kao oldtajmera i ljepota![]()
sto bi rekao mc_esseny upakuj mi
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Ponovo me zaebava tigra, sad se ne pali vise ona lampica, zamijenjen filter od goriva i ociscene dizne, ali mi opet trokira, kad sam u ler, a dam gas, ne moze da ga odrzi, nego spusta obrtaje.
Zna li ko sto joj moze bit, dje da je povedem
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Tebi je baš zajebano , držiš corvetu u dvorište a moraš tigru da voziš.
zna li ko koje su ovo felge na ovu lanciu?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks