Page 178 of 284 FirstFirst ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... LastLast
Results 4,426 to 4,450 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Arsenal je odlično odigrao protiv prejake Barselone, pokazao da umiju da daju gol itekako, Barsa bez Pujola tesko u revansu, cak mislim da ce ih Arsenal proci, a sto se Rusa tiče nisu ni oni naivni, veoma borbena ekipa, kuci ubijaju, vidjecemo ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zhali bozhe shto je Arsenal imao maler da mu se rano povrijede najbolji napadac i najbolji odbrambeni...Rezultat bi bio mnogo drugaciji,a ovako-teshko...

Inache,Mesi uhapshen potpuno...
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    taj lusio im je vise nevolje u odbrani zadao nego bilo ko drugi, bolje da im se ne vraca...u rusiju majku,,, nece im biti po taman hihiihih
    Kome je zadao nevolje, Čelziju? Pospremio in-form Drogbu u 2 meča zaredom? Gledaj u sunce. Od kad je Lusio došao, Interova odbrana je konačno dobila čvrstinu + tehniku. Nema više onog bezveznog bulanja lopte kad je prime Kordoba, Materaci il Samuel. Obožavam da gledam kad Lusio krene sa loptom da šparta u napad, često napravi višak u napadu, a opet ga u defanzivi pokrije Kambjaso. Ne znam što bi Bajernu da ga proda i osloni se na one mazguljanje, al dobro. Inače, Inter je valjda blizu da završi posao oko kupovine nekog mladog brazilskog defanzivca koji ima iste karakteristike kao Lusio. Gledao sam nešto po netu, isti rad - dobra defanziva, jak i brz + isto tako uzme lopte i krene u napad iz poslednje linije. Jes da je takav stil rizičan, al rispekt.

Thanks Thanks Given 
    688
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    464 Posts

Sad se evo piše po forumima , da je Eto prilikom izjednačujućeg gola protiv Arsenala u finalu LŠ 2006 bio u debelom ofsajdu ( kako mi to promače )

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam kako neki ljudi obraza imaju da kazu da je Inter bez shansi u Moskvi, sa ovim rezultatom, i sa onakvom igrom od sinoc (koju vjerovatno nijesu ni vidjeli), i sa onakvom statistikom na kraju... Ekipa koja je Celzija tukla u sred Londona, i koja je bila mnogo mnogo bolja od CSKA u mecu sinoc, i za takvu ekipu reci da nema sanse u Moskvi, to mi nikako ne ide u glavu. Arsenal ima kakve-takve sanse u Barseloni, iako su razmontirani bili sinoc na domacem terenu, a ne Inter u Moskvi. Pogotovu sto ce Barsa biti oslabljena u odbrani neigranjem dva kljucna igraca. I Arsenal bez Fabregasa, ali vidjecemo. Svak' ima pravo na svoje misljenje, i da navija za koga oce, i da ne voli Inter, i bilo koga drugog, ali nemojmo pisati gluposti... Svak' u ovim cetvrtfinalnim utakmicama ima sansu za prolaz. Svako!!!
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Ne navijam za inter ali ce ih dobit on i tamo, ne budite ludi..
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je simpatičan Arsenal. Imaju mlade igrače, brze, atraktivne...
    Ipak ono što im je juče uradila Barsa je neponovljivo u sadašnjem fudbalu.
    Ne postoji ni jedna ekipa na svijetu koja će u 1/4 finalu lige šampiona odigrati na stadiona Arsenala onakav neviđeni presing, onakvu igru bez kalkulacija, atomski fudbal.Odmah-čim je utakmica počela, kao da je počela oluja u Londonu!
    Poslije one igre uopšte pominjati ko će proći, te Barsi nedostaje ovaj, onaj je suvišno.
    Ljudi moraju da shvate da Barsa nije Inter, Mančester, Čelzi, Bajern...
    Barsa sa svim igračima koji su dostupni treneru IGRA fudbal.Njeni štoperi i odbrambeni igrači su NAUČENI da izađu NAPRIJED, da razmišljaju kako da uposle slobodnog igrača.
    Jeste li vidjeli da nijedan odbrambeni igrač Barse, bez obzira koliko protivnički igrači vršili presing, ne ISPUCAVA LOPTU KAO MESAR INTERSKI, već uvijek bukvalno uvijek traži slobodnog igrača.Stalno se kreću, mjenjaju mjesta, utrčavaju...
    Nemam ja ništa protiv nijedne ekipe...ali Barsa je neuporediva.
    Vidjeli ste veliki mančester( koji jedini ima stvarni potencijal za veće domete) kako je kalkulisao u Minhenu!
    Toi je ta razlika jer ovi Barsisti NE UMIJU I NE ZNAJU da igraju na rezultat.
    Koja bi to ekipa nakon 60 minuta oluje u Londonu kod vođstva od 2:0 i dalje tražila gol.
    Zato su Arsenalovci to iskoristili( trener Arsenala je vidio prostor po desnoj strani) i ubacili Volkota koji je iskoristio ludosti Barse.
    Što bi radio Murinjo da povede u Londonu protiv Arsenala.
    Parkirao bi ispred gola dva autobusa, šleper,3 voza i čekao bi kraj!
    Upravo zbog toga nikada neću razumjeti kako neko ko nije i ne može biti istinski navijač nekog od velikih evropskih klubova može navijati za antipropagandu fudbala.
    Što oni to vide u igri Intera što ih oduševljava, raduje...
    taktičke mudrolije...ajte nemojte pričati...
    Mi koji gledamo fudbal valjda želimo golove, ljepotu u igri, atraktivnost..
    To ti je kada možeš da biraš s kim želiš da budeš i izabereš ružnu pored lijepe đevojke!
    Niko te ne prisiljava da budeš sa ružnom a ti silu na sramotu meni objašnjavaš kako je ona u stvari lijepa kao ima unutrašnju ljepotu...
    Brazil,Holandija,Barsa,Arsenal...nekada Milan sa Dejom- zbog njih gledami fudbal!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odgledah snimak inter-CSKa i ocekivano,inter je to odradio rutinski.Doduse u prvom poluvremenu CSKA se dobro drzao,i imali su i onu sansu 1 na 1 na 10 minuta do kraja,kad je moglo bit 1-1,i inter je tu mogao zestoko da zagorca sebi zivot,ali eto nije se desilo.Generalno inter je bio mnogo bolji i realno su trebali dobit sa 2 razlike.Ali i ovo je odlican rezultat pred put u moskvu,i jos CSKA nece tamo imat krasica dimosevi.Inter ide u 1/2.E onda vec samo gledajte da se ne izblamirate protiv one masinerije :mrgreen:
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Barca silovala u prvom, ali dzaba kad ne umiju da je uguraju u go. Nevjerovatni promasaji. U drugom poluvremenu ludilo totalno. Iskreno, poslije 0:2 pomislio sam da Arsenal nema sanse da se vrati, da je grogiran. Onda udje Walcott i demantova me. Penal? Ne znam, mozda. Ali crveni ne nikako! Wengerova faca kad se i Gallas povrijedio - neprocjenjivo :mrgreen:

Inter promasio dosta sansi ali ima odlican rezultat i mislim da ce lagano da privede posao kraju.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

sinisam
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Zhali bozhe shto je Arsenal imao maler da mu se rano povrijede najbolji napadac i najbolji odbrambeni...Rezultat bi bio mnogo drugaciji,a ovako-teshko...

Sigurno ... Dok su Galas i Aršavin igrali, Barsa je trebala 0:2 da vodi lagano. Čuš "rezultat bi bio mnogo drugačiji". Pa nema smisla pričat ovo poslije onoga sinoć. Arsenal ni sam ne zna kako su izdržali 0:0 do poluvremena. I poslije ieto, iako su podigli novi igre...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    Inter osvaja ligu sampiona !!!
    Samo ste ljubomorni cugini :bart:
    Bravo, to niko ne pominje. Kad su jake utakmice u LS, covjeka nema... Xavi je vodja one ekipe, i niko drugi.

I sto neko rece, Almunia odlican u 1. poluvremenu, ali prvi gol je samo njegova krivica. Nenormalan izlazak s gola... Bez ikakve potrebe.
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znaci momku svaka cast, kako pojede maksvela na brzinu, valjalo bi ga vidjet u barsi
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

trojkam, vala si moga' quotovat citav post ljepse je
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    Samo ste ljubomorni cugini :bart:

Bravo, to niko ne pominje. Kad su jake utakmice u LS, covjeka nema... Xavi je vodja one ekipe, i niko drugi.

I sto neko rece, Almunia odlican u 1. poluvremenu, ali prvi gol je samo njegova krivica. Nenormalan izlazak s gola... Bez ikakve potrebe.
    cus ovoga, a finale protiv mancestera nije jaka utakmica jel?
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    trojkam, vala si moga' quotovat citav post ljepse je
    Nisam htjeo, jer bih ti se poslije finala jos vise smijao. I ovako cu dosta
    Quote Originally Posted by liquido View Post
    cus ovoga, a finale protiv mancestera nije jaka utakmica jel?
    Izvini, ja neznam jesi li ti gledao tok te utakmice? Covjek je zabio pred kraj meca, sa nekih 6-7 metara od gola. Utakmicu je otvorio jedan veliki Samuel Eto'o (sam samcijat, i to ne po prvi put), a cijeli mec su na svojim ledjima drzali Xavi i Iniesta. On je tu iza njih. I nije bio nsita bolji od jednog odlicnog, npr. Puyola taj mec.
    Messi je odlican igrac, i sve to. I stvarno, estetski njegovi prodori i golovi djeluju kao sa drugog svijeta, ali je to samo protiv ekipa donjeg i srednjeg ranga. Nikako protiv najjacih. Bar za sad...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

samo cu se nasmijati ovdje jer je ovaj post samo za ismijavanje. da budem precizniji-samo ovaj prvi dio posta jer su mesiaj odlicno cuvali.

trojkam, a golovi realu, celziju, mancesteru, bajernu...to nijesu vazni mecevi. o cemu ti pricas druze moj.eeeee.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    trojkam, a golovi realu, celziju, mancesteru, bajernu...to nijesu vazni mecevi. o cemu ti pricas druze moj.eeeee.
    Chelseu? Ja se sjecam samo gola Inieste, prastaj ako grijesim, ti si njihov navijac (iako sam mislio da si za Lazio ), ja nisam, bolje znas.
    Manchester - vec sam objasnio ranije sto mislim o tome.
    Realu i Bayernu? Realu kojem su dali 6 komaTa na njihov teren, i Bayernu kojemu su isto zabili 4-5? E tako mi tih meceva, ti su protivnici bili veliki samo po imenu, po nicemu drugom...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

a ko su veliki timovi ili mecevi?

odgledah pregled intera i bili su mnogo jaci mada na sintetickom terenu im nece biti lako. trebali su da dobiju, isto kao i barsa, sa minimum 2-3 gola razlike.

barsa ima dobar rezultat jer su poslije sinosnje utakmice apsolutni favoriti. da ih arsenal moze dobit nije iskljuceno ali su im male sanse za to.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Nema Arsenal nikakvu šansu na onoj poljani u Barseloni.
    Barselona je sinoć ponovo oduševila fudbalsku javnost i sve ljubitelje fudbala. Odigrala je onaj fudbal koji je postao njen zaštitni znak.
    Možemo da ih mrzimo (kao ja) ili da ih volimo (naprasno, od prije 2-3 godine, kao mnogi) ali ono što oni igraju nije u stanju niko da igra, niti će ikada.
    Koliko je samo onaj Ćavi inteligentan fudbaler. On je mozak one mašinerije. Rekao sam vam i prije, a ponoviću:

Tim koji uspije da zaustavi Ćavija, potpuno je odsjekao Ibrahimovića i Anrija iz igre. Bez njegovog pasa i vizije, ona dva čovjeka su potpuno odsječeni i bezopasni u igri protiv bilo koje (iole) ozbiljnije odbrane.

Arsenal je sinoć ishapsio Mesija... Argentinac nije napravio ništa tokom 90 minuta, ali KOLIKO JE TO SAMO PROSTORA ostavilo Ćaviju... koji je tako fino spakovao onaj 2. gol Ibrahimoviću, te ga ona nesreća dade ni kriv ni dužan.

Suludo je govoriti o šansama Arsenala na Nou Kampu, nažalost. Šta tek očekivati od Ćavija Terminatora kada igra na svom terenu, na terenu gdje trenira i dijeli one ubitačne pasove cijelog života... Nagrdiće ih Barselona, a i Mesi... pošto mislim da on ne može odigrati 2 utakmice zaredom onako ispod svojih mogućnosti. Arsenal ako misli da ima što duže neki relativno aktivan rezultat (jer i sa ovih 2:2 ispadaju) mora od PRVOG MINUTA da ubaci Volkota, pošto je sinoć radio sa onom rupom od Maksvela što je poželio...

Inter je objektivno kvalitetnija ekipa od CSKA, samo što je to ljudi Rusija... niska temperatura, domaći teren... Sevilja je mislila isto da ima prolaz, pa su im Rusi tada (na Seviljinom terenu) objasnili da protiv njih nije ništa sigurno!!! Naravno, zbog fudbala bi bolje bilo da prođe Inter, čisto da se ne bi dešavala neka finala slična onom Porto - Monako itd...

A Bajern neka izbači Mančestera, precrno bi bilo da gledati jednu te istu ekipu 3 godine u finalu LŠ... Dok Bajern igra simpatičan fudbal, rekao sam vam još prije žrijeba kad je Real Madrid još uvijek bio u igri da ne bih nikako volio da nam (tada) dođu oni ili Lion... to su ekipe koje su u knock-out fazi izuzetno nezgodne, i kao što vidite... vrlo je vjerovatno da će jedna od njih ići do samog kraja, s obzirom da i jedni i drugi imaju pozitivan rezultat iz prvog meča... A tada sam bio lud kad sam to pričao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    a ko su veliki timovi ili mecevi?

odgledah pregled intera i bili su mnogo jaci mada na sintetickom terenu im nece biti lako. trebali su da dobiju, isto kao i barsa, sa minimum 2-3 gola razlike.

barsa ima dobar rezultat jer su poslije sinosnje utakmice apsolutni favoriti. da ih arsenal moze dobit nije iskljuceno ali su im male sanse za to.
    Veliki protivnici su: Chelsea, Inter (nije bas blistao jesenas, jer ih je Barca igrom nadigrala - ali su Messia uhapsili), Real (ne Real koji prima 6 komada, nego ovaj, od ove godine, iz Primere), Arsenal (nije bas bio zvijezda sinoc).
    Pazi, nije poenta da njega spustam, i trazim svaku njegovu losu utakmicu (a tih je definitivno malo), ali decko ima jos neke stvari da dokaze. U zadnje vrijeme slusam kako je vec bolji od Maradone, Pelea, a to je toliko prerano. Neka mu jedna sezona bude losija, i svi ce da ga zaborave. Inace, Ronaldinho iz najboljih dana mi je blizi ovim velikanima, nego sad Messi.

Inter je bio bolji, ali grijese kao i uvjek, krecu tek u drugo poluvrijeme. A ne mozes uvjek imati srece, pa u jedno poluvrijeme okrenuti cijeli mec. Ali, isto smatram da je prolaz 80% na strani Nerazzurra.

Barca je veliki favorit, i mislim da se na Camp Nou moze desiti da prodju s nekih 2-0, 3-0, ili tako nesto...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

anri je crka i sa i bez cavija dok ibra sam ne moze nista.prestatican je. ka' sto velis jedino su mu lopte cavija neka nada da zabije gol. i jos nesto-vrce se injesta.
    buskets me odusevljava jer igra fantasticno.
    uh, jedva cekam da vidim ko ce doc na mjesto anrija.

p.s wolkot i eduardo treba da igraju mada ce u veznom redu biti oslabljeni jer mozda ni arsavin neci igrat.
    gvardiola bi trebao da stavi abidala sa militom na centralne bekove da nekako proba sa maksvelom da udvaja volkota jer je covjek prebrz.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Upravo zbog toga nikada neću razumjeti kako neko ko nije i ne može biti istinski navijač nekog od velikih evropskih klubova može navijati za antipropagandu fudbala.
    Ni meni nije jasno nikad bilo kako neko moze pored carobnjaka Federera da navija za drvosjecu Nadala, antipropagandu tenisa, ali ima vas i takvih

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    Ni meni nije jasno nikad bilo kako neko moze pored carobnjaka Federera da navija za drvosjecu Nadala, antipropagandu tenisa, ali ima vas i takvih
    Federer ce uvijek biti i ostati najbolji teniser svih vremena. Ali to je nesto drugo... A Barselona je extra tim, koji igra prelijep fudbal, ali ne navija se za timove, jer timovi budu i prodju, nego za klubove koji ostaju. Nekad jedni igraju bolje i ljepse, nekad drugi, ali svi ostajemo uz one koji su nam pri srcu.
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

posle onog prvog presinga, arsenal se poptuno ali potpuno izgubio, a almunji je ono bilo poluvrijeme zivota....
    koliko su samo prostora ostavili protivnichkim igrachima, a to je ravno samoubistvu kad se igra protiv barse....
    postoji mala shansa za arsenal da prodje, igrat ce marquez a on jednostavno nece moc da uvati walcotta.....

Page 178 of 284 FirstFirst ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)