ahahahhahahaha a trebali su sa Kosovom
Aoooooooo :burp:
ahahahhahahaha a trebali su sa Kosovom
zajebavauli se oni...boauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ne mogu vjerovati...
:)
xaxaxa, kako jak protivnik, xaxaxaxa
AJMO CRNA GORO !!!
a seru do bola majke mi...
vidjecete da ce mo imati muke sa albanijom, pa se vi zajebavajte
Da je protivnik "los", jes. Ali ovakve utakmice nas razlikuju od "zapadnjaka".
Bijo si poziw koi se neodbija
brate, njemacka je skoro vazda sa mukama pobjedila albaniju, a nevjerujem da je njemacka u istom rangu kao mi.
znaju i albanci da igraju fudbal
Vecini je veci problem ime nego kvalitet.. Po meni se ne razlikuju puno od Makedonije s kojom smo igrali pola prijateljskih do sad![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
pa tu su negdje, ali kada gledas kako smo sa makedonijom do sada igrali vidis da ni tu nismo igrali "vrhunski"
Ja nisam bio zadovoljan ni sa Mkedonijom kad je trebalo,dajte vise nekog krstenog da se vidi malo na sto smo..........a ne no su trebali San Marino ili Luksemburg dovest......
To je zadnja provjera pred kvalifikacije prakticno,trebalo je doves neku reprezentaciju koja gaji stil fudbala slican onima sa kojima smo u grupi,da se pripremaju,a ne samo da se upotpuni termin,pa bilo ko,nema veze......
meni je bitno da se dovede neka ekipa ako ne medju 8 naj evrope, onda bar medju 20 naj evrope..ili juzne amerike, ili ekipa iz afrike itd...dje albanija...mslim ta alabanija je dosta puta zakidala bodove jakim ekipama, ali zbog publike.....trebalo je neko atraktivniji....
Ukapirajte da mi nismo atraktivan protivnik i zbog tog i ne mozemo nac nekog ozbiljnijeg za sparing.
Trebali smo dovest San Marino ili Andoru da se izlijeche na njih pred kvalifikacije :lolblue:
Jos dok izgubimo, ljepota..
roll tide
kako je cgorci? da ne biste samo protiv brazila, spanije, engleske da igramo???
vidim ja da je pojedinima bitnije protiv koga igramo, ako se voli reprezentacija mislim da je to nebitna stvar ko nam je protivnik, jer valjda dolazimo radi nashe reprezentacije na stadion, ili ne![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Zadovoljan sam protivnikom. Možemo i treba da ih dobijemo. Al na kraju krajeva, nije ni bitno ko je protivnik, bitno je da igra Crna Gora!
![]()
a sad ste coce vi kojima je sve jedno sa kim igramo ste veci navijaci od nas , kojima se ne svidja neka repka...ma nemoj...samo komentarisemo, i iznosimo misljenje, mislim da ovi komentari ne umanjuju niti povecavaju ljubav prema repki ili nekom kllubu itd...ne pije vam prica vodu....
Ne vidim ništa loše u prijateljskoj protiv Albanije... Spremamo se za Švajcarsku :joint:
Kako ne kapiram neke ljude odje..Shvatite da mi atraktivnog protivnika mozemo dobit uglavnom u kvalifikacijama..
A albanija je solidna ekipa,tu nedje u nasem rangu,i nama takve provjere trebaju!
BBNSC
Ili Engleske hehe
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks