Prolazi barsa,arsenal ce bit bez cesca i vjerovatno arsavina...zalosno sto je ovako jak i srcan tim kao arsenal naisao na ovu masinu pa nece ic dalje.Kako mi je zao tih momaka,stalno ih hebu povrede i dobijaju najteze moguce protivnike.
Sto se tice intera,ocekivano.Mou je preiskusan da ga izbacuju neki ruski indijanci
Raise my hammer,take my aim
Kakav mec, nerealno od davno bolji mec nijesam gleda...![]()
nebi ja jos otpisivo arsenal...polako...jos nista nije sigurno...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
kakav mec, kakav fudbal, kakva barsa... svaka cast arsenalu, penal necu komentarisat'.
ibra cetiri gola na tri utakmice, brao mu ga. vidimo se za sest dana
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
grijeh je sta je sve inter promasio u drugom poluvremenu,takodje
prolazi barsa,naravno,zar neko moze da pomisli da onakva masinerija moze ispasti od veceras poprilicno prosjecnog arsenala?![]()
što ste kidisali na Ibrahimovića, posljedne četiri utakmice se vade njegovim golovima.
A i dao je više golova ove sezone nego taj Eto.
Crveni karton - niđe veze.
Sve se vraća, sve se plaća...
Morao se nać i neki Ovrebo da ispuni Arsenalu želje
U svakom slučaju, Arsenal je zaslužio 2:2 zbog prikazane igre u II poluvremenu, i posebno zbog Fabregasa koji je igrao povrijeđen... Nemam riječi, to je pravi fudbal i pravi kapiten
Arsenal ima neku šansu u revanšu samo ako Volkot bude bio u startnih 11, ne postoji odbrambeni igrač Barselone koji može da ga zaustavi. Samo.. nije mi jasno zašto ga nisu malo više forsirali kad su vidjeli da ih bukvalno seksualno zlostavlja po desnoj strani
Barselona bez 2 standardna štopera u revanšu, tu je šanza za Arsenal (Volktoa)
Ali isto mislim da će Mesi i Ćavi odraditi posao na onoj poljani u Kataloniji
Ćavi je definitivno mozak ekipe, ako uspiju da zaustave njega Ibrahimović i Anri su totalno nebitni i nemoćni
Mesi je već priča za sebe, iako noćas nije odigrao dobro... to je najbolji fudbaler svijeta
Inter na mišiće sa CSKA, što su sve Rusi promašili greota Božija
Mislim da taj CSKA ima itekakvu šansu u revanšu, pogotovo jer igraju kući... 1:0 će ih odvesti u produžetke, što nije uopšte nerealno s obzirom da ih još nije bilo ove godine u Ligi Šampiona..
U pravu si, a i nije mi jasna odluka da Arsavina zamijeni Ebue, osim ako je Venger ima namjeru da rastereti odbranu Barselone.
Gvardiola je dozvolio igracima da se pretjerano opuste, nelogicno je izveden Ibrahimovic, zamijenjen je nepokretnim igracem, a onda je i Mesija izveo jer je procijenio da je sa Cavijem manji rizik za rezultat.
Inace, penal (i crveni karton)
Ado i Mitro, bravo, u pravu ste za Ibrahimovica... kako da ne...
_
i za revans se vrce injesta.
Rezultat 1:0 ne odslikava nikakvu nadmoć Intera... to je aktivan rezultat za oba kluba, jedan gol CSKA na domaćem terenu sve vraća na 0... Malo ste preozbiljno shvatili to ''na mišiće''
Arshavin se povrijedio...
Ibrina izmjena nije ni meni jasna, mesija je izveo jer je pujol dobio crveni pa je morao ubachit nekog u odbranu...
Ibra samo da se opushti skroz i ponovo ce bit mashina za davanje golova... Promashuje neke gluposti, al je zato ubo dva vrhunska...
#fakenews
Inter je imao 24 suta na gol,od toga cak 16 u okvir gola.Ispromasivali su se propisno.Ustalom,pogledajte sami pregled,da vam ja ne pricam
Stankovic gospodin
@MeDo_Je
Nijesi me razumio, Arsavin je morao da izadje, ali zasto Ebue, potpuno nepotrebno? Ustvari, strah od ofanzivne igre.
Umjesto Mesija Cavi -> rizik, ali mislim da bi se u kontrama isplatio u onoj ofanzivi Arsenala
Last edited by Jal Cargo; 31-03-10 at 22:00.
Inter ima pogodniji rezultat chini mi se. Odradili su ono najbitnije, nisu primili go doma.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
utakmica opravdala ocekivanja..xavi dokazao klasu a gvardiola htio da imitira fergija od sinoc i da cuva rezultat pa mu se obilo o glavu
svaka cast fabregasu!!!!
ibra daje golove shto je trenutno najvaznije...yaya toure je morao da igra od pocetka i to je greshka gvardiole
bez 2 stopera na camp nou arsenal sa volkotom ima sanse
edit onaj penal ide na dusu busake
Last edited by somewhere-else; 31-03-10 at 22:05.
ada spanski timovi pogotovo zadnjih godina igraju za kladionice![]()
She is only here to annoy herself!
kakva igra barselone, kakva masinerija... def. trenutno nemaju konkurencije... ako budu uzeli cl opet bice to apsolutna dominacija svijetom dvije godine zaredom.
u revansu arsenal ce biti pregazen kao i nocas (srecno i uz pomoc sudije izjednacili)...
u revansu je sve otvoreno ali barsa ulazi sa prednoscu jer ima dobar rezultat.i opet pominjem da ce imati injestu.
u zadnje vrijeme se forsira keita iako mnogo bolje igra ture.
o ibri necuali anri je izgubljen totalno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks