U Crnoj Gori ne postoje prave, suštinske podjele!
Zaustavite obične ljude na ulici koji identitetska pitanja različito posmatraju i naglasite da mogu potpuno slobodno i opušteno da se izjasne o svojim tezama.
I jedan, i drugi nakon argumentacije koja im se ponudi iz čisto jasnih istorijskih izvora, veoma brzo će svoj ,,teški" stav ublažiti.
Nepoznavanje i nemanje želje da se sasluša druga strana vječan je problem u Crnoj Gori.
Upravo to radi najbolje DPS.
Znači promovisanje stava da se te dvije strane dijametralno razlikuju, nema osnovu.
Zbog dodatne zastave i dvije strofe manje...mislim da to nikada nije bila smetnja...u običnom svijetu
...ali što će onda raditi mnogi likovi npr: sa ovog foruma ako budu svi ustajali na himnu, podržavali simbole...
Kakav će njihov život onda biti..kako će onda opravdati KOKAIN, TRGOVINU LJUDIMA, ORUŽJE, ŠVERC...
Neće više biti podjela na državne neprijatelje i kriminalce...
Posebno su mi smiješne strašne podjele među ljudima od 20-30 godina?
Ko je njima u glavi napravio toliki jaz?
Ko?
Onaj koji jedino na taj način može lagano da radi prljave poslove...jer naravno kompromisom u kontekstu državnih simbola njemu se ruši temelj organizovanog kriminala i korupcije...
Evo napravite anketu( da ljudi mogu slobodno ispoljiti svoj stav bez ,,demokratskih pritisaka")
Da li bi dodavanje trobojke kao predsjedničke zastave i skraćivanje himne ugrozilo državnost i neovisnost Crne Gore?
Ubjeđen sam da bi najviše 10-15% reklo DA A 80-85% NE!
Samo da razmisle svojom a ne Milovom glavom![]()

Reply With Quote

Bookmarks