View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 16 of 105 FirstFirst ... 61213141516171819202666 ... LastLast
Results 376 to 400 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Glasace za opoziciju ka Milovan u Dansku,i onda procita Medo odje oko glasanja pool results,i kaze,Evo,javno mjenje nas podrzava,POBJEDAAA,:dring:
    Mozda me nacerash da PRVI PUT GLASAM U ZIVOTU,
    jer imam samo CRNOGORSKI PASOSH,
    i jako sam UMORAN OD REZIMA MILA&Co.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U Crnoj Gori ne postoje prave, suštinske podjele!
    Zaustavite obične ljude na ulici koji identitetska pitanja različito posmatraju i naglasite da mogu potpuno slobodno i opušteno da se izjasne o svojim tezama.
    I jedan, i drugi nakon argumentacije koja im se ponudi iz čisto jasnih istorijskih izvora, veoma brzo će svoj ,,teški" stav ublažiti.
    Nepoznavanje i nemanje želje da se sasluša druga strana vječan je problem u Crnoj Gori.
    Upravo to radi najbolje DPS.
    Znači promovisanje stava da se te dvije strane dijametralno razlikuju, nema osnovu.
    Zbog dodatne zastave i dvije strofe manje...mislim da to nikada nije bila smetnja...u običnom svijetu
    ...ali što će onda raditi mnogi likovi npr: sa ovog foruma ako budu svi ustajali na himnu, podržavali simbole...
    Kakav će njihov život onda biti..kako će onda opravdati KOKAIN, TRGOVINU LJUDIMA, ORUŽJE, ŠVERC...
    Neće više biti podjela na državne neprijatelje i kriminalce...
    Posebno su mi smiješne strašne podjele među ljudima od 20-30 godina?
    Ko je njima u glavi napravio toliki jaz?
    Ko?
    Onaj koji jedino na taj način može lagano da radi prljave poslove...jer naravno kompromisom u kontekstu državnih simbola njemu se ruši temelj organizovanog kriminala i korupcije...
    Evo napravite anketu( da ljudi mogu slobodno ispoljiti svoj stav bez ,,demokratskih pritisaka")
    Da li bi dodavanje trobojke kao predsjedničke zastave i skraćivanje himne ugrozilo državnost i neovisnost Crne Gore?
    Ubjeđen sam da bi najviše 10-15% reklo DA A 80-85% NE!
    Samo da razmisle svojom a ne Milovom glavom
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    Mozda me nacerash da PRVI PUT GLASAM U ZIVOTU,
    jer imam samo CRNOGORSKI PASOSH,
    i jako sam UMORAN OD REZIMA MILA&Co.
    nadam se da ces doc o svom trosku ,opozicija je svoje agitatore na svim izborima placaja gratis kartom JATa za BG uz dinare za shoping,a njihovi aktivisti poslije svakih izbora,kupovali su nova kola,zahebali su vladajuce...

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

nadam se da ces doc o svom trosku ,opozicija je svoje agitatore na svim izborima placaja gratis kartom JATa za BG uz dinare za shoping,a njihovi aktivisti poslije svakih izbora,kupovali su nova kola,zahebali su vladajuce...
    A DPS to nije radio?
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lijepo li je zdravo živjet...
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    A DPS to nije radio?
    nije placao dinarima DPS to je sigurno!!!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

A nije valjda CG dijaspora tolika sirotinja da ne moze doci u CG da glasa i da se malo poraduju promjenama u pozitivu?
    Jeste da placaju poreze i da nisu bogati kao Crnogorci u CG, ali toliko mogu sebi priustit.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Milovan se necka za lokalne izbore,a za referndum mu se nije dolazilo.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    A nije valjda CG dijaspora tolika sirotinja da ne moze doci u CG da glasa i da se malo poraduju promjenama u pozitivu?
    Jeste da placaju poreze i da nisu bogati kao Crnogorci u CG, ali toliko mogu sebi priustit.

Hvala Lepo
    Nije sirotinja, no su izbori obično u vrijeme mimo godišnjih odmora, a ljudi imaju svoje porodične budžete. Jedna stavka je vanredni prihod- karta za CG

Btw, da je sreće Milovan ne bi imao pravo glasa na lokalnim izborima u CG. Ne zbog svog stava, nego zbog lokacije. Na nesreću, Milovan će imati pravo glasa, ali će sam morati da plati kartu, za razliku od bukvalno hiljada glasača koji će koristiti "low cost" usluge Montenegro Erlajnza
    Last edited by MonterO; 31-03-10 at 14:27.
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

E to je vec stvar principjelnosti. Iz moje perspektive referendum je bio nash - svih, i najozbiljniji test odgovornosti prema CG i njenim gradjanima. Ostalo, pa i ovo su variacije na koji nacin i koje ljude izabrati da predstavljaju civilizacijski progres u tim opstinama. Bar ja to tako vidim, i zaista, dok ne vidim liste tih ljudi i njihove reference u svemu sto su radili do sada... Ne mogu kliknuti na opcije gore, jer kreten je kreten pa bio izguran poltronstvom i ko zna kako od SDP-a, DPS-a, SNP-a, PZP-a, i bilo koga drugog...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Nije sirotinja, no su izbori obično u vrijeme mimo godišnjih odmora, a ljudi imaju svoje porodične budžete. Jedna stavka je vanredni prihod- karta za CG
    Sumnjate da ne mogu priustiti sebi ako to zaista zele? Ni referendum nije bio u vrijeme godisnjih odmora, pa su ljudi uspjeli da iskombinuju i vrijeme i mnogo sto sta. Nije bash sve tako u shemi...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala Lepo
    Nemoj da sumnjas da ce dobiti avionske karte, oni koji treba da dobiju. Prosle godine je meni bliska rodjaka dobila povratnu iz Londona. Sta mislis za koga je glasala?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Nemam pojma..
    Ne bavim se tim stvarima...
    Ja takve Crnogorce ne poznajem da su im potrebne donacije i sponzorstva da bi doshli do CG.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sumnjate da ne mogu priustiti sebi ako to zaista zele? Ni referendum nije bio u vrijeme godisnjih odmora, pa su ljudi uspjeli da iskombinuju i vrijeme i mnogo sto sta. Nije bash sve tako u shemi...

Hvala Lepo
    Uvijek je lakše kombinovati sa stavkom "Vanredni prihod - Karte za CG". A ta stavka se javlja(la) i na izborima i na referendumu.

Ja imam strahovitu želju da odem sutra veče u Arenu i gledam Partizan-Makabi.

Kada bi mi neko omogućio da kupim avionsku kartu za Beograd, nekako bih iskombinovao ostale troškove i našao bih se tamo.

A kada bi mi neko DAO avionsku kartu, mobinatorici bi bio kraj i ja bih bio u Areni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemam pojma..
    Ne bavim se tim stvarima...
    Ja takve Crnogorce ne poznajem da su im potrebne donacije i sponzorstva da bi doshli do CG.

Hvala Lepo
    Ja sam ih se nagledao veliki broj, pa mi vjerujte na riječ.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ne vjerujem Vam ni na necujnu rijech, jer tako nesto nisam vidjela i takve osobe ne znam.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i ja sam se nagledao studenata koji su dobijali dzeparac od SNP donatora iz Bg da dodju na glasanje u CG,kao i opozicione"dame" kako se hvale da su poslije izbora JATom isle u BG da shopinguju.,kao i aktiviste za "zajednicku drzavu" kako poslije svakog izbornog procesa ponove se sa novim kolima.
    I onda udri na DPS,kupuju glasove,ko o cemu ,***** o postenju...
    Svaki funcioner SNP H.Novi ima stan u BG.na pitanje okle,kazu na kredit,da kako da neee
    A tek ostali SNP i Nova iz PG,da ne govorimo
    Last edited by minjo; 31-03-10 at 14:47.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

hahaha, kako samo nije sramota pojedine da pricaju o "nepravdama" opozicije prilikom dovlacenja svojih glasaca.. Pa, svi znamo koliko je ljudi dobilo pravo glasa za referendum iako NIKAD do tad nisu imali. Svi znamo koliko je ljudi izgubilo pravo glasa za referendum, iako su ga uvijek do tada imali. Svi znamo do kad su bila otvorena biralista za Milove glasace na predsjednickim izborima Milo-Momo! Ono je sramota bila sto je Milo pred ocima svih gradjana radio.. Svi znamo kako je nekada jedinstveni DPS "posteno" pobijedio Narodnu slogu! Svi znamo za te "postene" mehanizme pomocu kojih su dosli tu dje su... ali nece zadugo..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    hahaha, kako samo nije sramota pojedine da pricaju o "nepravdama" opozicije prilikom dovlacenja svojih glasaca.. Pa, svi znamo koliko je ljudi dobilo pravo glasa za referendum iako NIKAD do tad nisu imali. Svi znamo koliko je ljudi izgubilo pravo glasa za referendum, iako su ga uvijek do tada imali. Svi znamo do kad su bila otvorena biralista za Milove glasace na predsjednickim izborima Milo-Momo! Ono je sramota bila sto je Milo pred ocima svih gradjana radio.. Svi znamo kako je nekada jedinstveni DPS "posteno" pobijedio Narodnu slogu! Svi znamo za te "postene" mehanizme pomocu kojih su dosli tu dje su... ali nece zadugo..
    Lalosevic iz SNP je predsjednik(ili u upravi) GROBARA CG,pa se raspitaj kod njega za jednu JAT kartu i ulaznice gratis:-D
    ILi se partijski aktiviraj ,mozda ces i citroen zakucit u novoj koaliciji,ako pretekne koji
    Last edited by minjo; 31-03-10 at 14:53.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

postoje samo jedni grobari ove drzave, a to su oni sto sistematski rasprodaju i unistavaju sve sto imamo.. a to opzicija nije... Inace, ne treba mi karta avionska od moje kuce do birackog mjesta.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Znaci vama je problem ako mi dodjemo da obavimo gradjansku duznost?
    Strashno...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne vjerujem Vam ni na necujnu rijech, jer tako nesto nisam vidjela i takve osobe ne znam.

Hvala Lepo
    Ako imate vremena dođite u Rožaje, Plav, Berane tih dana.

Minjo kontra ti je strahovita i sramotna, kao i svaki post koji si napisao

logout, nek vam je sa srećom kakvi ste

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    postoje samo jedni grobari ove drzave, a to su oni sto sistematski rasprodaju i unistavaju sve sto imamo.. a to opzicija nije... Inace, ne treba mi karta avionska od moje kuce do birackog mjesta.
    ja sam mislio na grobare tvog avatara

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Znaci vama je problem ako mi dodjemo da obavimo gradjansku duznost?
    meni ne.. nekima ovdje smetaju svakakvi avioni, meni stvarno ne.. mada su ti glasovi sto su avionima dolazili u cg neuporedivo vise naudili opoziciji nego vlasti, ali tu smo dje smo...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ja, moji rodjaci i prijatelji ciji je jedan dio privremeno van CG glasamo u PG, Rozaje, Andrijevici, Beranama... Nista strasno...
    Ja sam potvrdila dolazak i ok.. samo da vidim listu tih "odabranih"...

Hvala Lepo

p.s. Ja cu doci kolima, slucajno sam podesila da budem u CRO u tom periodu... Samo da nekome i to ne predstavlja problem - prevozno sredstvo.

Page 16 of 105 FirstFirst ... 61213141516171819202666 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)