View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 14 of 105 FirstFirst ... 41011121314151617182464 ... LastLast
Results 326 to 350 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    2,026
    Thanks Thanks Received 
    6,240
    Thanked in
    2,908 Posts

Liberalna Partija izlazi samostalno (ako bude izašla). Dakle, ostaju prosrpske pertije i mrčeni PZP. To opet znači: ,,pucanj u prazno''. Gledaćemo reprizu i 23 maja

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

A ne, hoces li ti da Miko Zivkovic uzme vlast pa da srbuje po CG? A ne ne...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo gledam na rtcg emila labudovica kako kaze "necu ustajat na himnu crne gore pa makar me u zatvor vodili..." i on mi je neka opozicija, maxe.

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

pa on i Milic su glavni igraci dpsa, ponekad i Mandic uskoci

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako je Crna Gora danas u opasnosti čija je to krivica? valjda nije neki otrcani fašizam jači od nje? želio bih čuti od pozicionara.

ja ipak mislim da je bolje glasati za bilo koga, sa stvarnim šansama, samo ne DPS i NSD.

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Evo sad cu ti ukratko, vlast prezivljava na polarizaciji koju pravi tako sto dobro finansijski obezbijedi odredjene strukture opozicije. Neko bi rekao genijalno, u sustini vrlo je jednostavno

E da, i svako ko izadje na izbore i zaokruzi dps/snp i slicno je protracio pola sata svog vremena za koje je mnogo korisnije bilo da, recimo, procita novine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

milo milo milo milo milo milo
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema me 4 sata, i ispišete 6 strana
    Za sad je -55 dana do izbora, nek misle svi da će se morat i neke liste sastavit, a da vrijeme dosta brzo ide...
    SSN će izgleda isto samostalno, ne daj bože da se Srbi slože...nem mirno spava Mugi dok mu je pomoći raznih srboljuba od 2000 na ovamo
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Procitaj ti dobro ove parole odavde pa odgovorite adekvatnom

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Gledacu da 23. maja budem u CG... ima da odrzim predavanje kompletnoj uzoj i siroj familiji, a necu ni preskochiti moje drage komsije i kumove. Po prvi put medju svoje u vrijeme tog famoznog glasanja.
    Chisto da vidim sta je ta muka ili zadovoljstvo i moze li se prezivjet.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Procitaj ti dobro ove parole odavde pa odgovorite adekvatnom
    Najjača parola do sad mi je naša iz Bara 2002..."Ako nam znate "nešto" glasajte za druge"
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

A kako vi znate za koga cete glasati ovdje - poll, ako liste kandidata predlazu tek posle 12. aprila? Zanimljivo...znachi mogu i kokosinjac isprsiti sa partijskim oznakama i svejedno? Ja dok ne vidim tu 'gardu' tj. njihove cv ne mogu ni kliknuti gore... a kamoli ...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by MonterO View Post

Sva poenta je da tipično crnogorski, lokalne izbore će dobiti globalne teme, što vladi odgovara.
    E moj MonterO,
    Pa takvu atmosferu "globalnih tema" je upravo kreirala opozicija. Taj izvještačeni naboj nekakve revolucije koja eto samo što nije, pa to zaista može samo da nasmije i navede ljude da se zapitaju "šale li se ovi ljudi", što se otprilike i dogodilo. Stvar je u tome da opozicija konstantno potcjenjuje intelegenciju ovih građana i misli da su građani rogata stoka koja je zaboravila ko su i šta nude ti ljudi već tolike godine i pod firmom borbe protiv organizovanog kriminala nude nam vraćanje na teme iz '90-ih. Evo se pokušalo i formiranje nekakvog opozicionog fronta mističnog naziva "Demo(n)s" koji je trebalo da okupi i Žarka Rakčevića i Vanju Ćalović i puno drugih kusura, kako bi se svi, i žuti i zeleni i crni i bijeli i svi drugi borili zajedno protiv strašnih uporišta Koza Nostre u Šavniku, Plužinama i Andrijevici. No, očigledno ne ide baš sve po planu. Da nije sve krajne tužno i ozbiljno bilo bi zaista smiješno. I na kraju će opet bit Vlada im pokrala izborni rezultat. Čak im je i rehabilitovani Ratko Knežević prije neđelju-dvije rekao da srljaju u novi poraz i da izgleda ništa nijesu naučili, ali...kad neko na repertoaru ima samo jednu pjesmu on samo nju i pjeva.
    Ima puno časnih ljudi koji glasaju te ljudi. rekao bih - velika većina. No, spajati one koje ujedinjuje samo to da 5 para ne daju za to u kojoj državi žive ili za državu u kojoj žive, uvijek završi istim rezultatom. Pošto ovo iscrpljivanje traje već tako dugo nešto mislim možda bi najpoštenije bilo kad bi moglo kako da umolimo Gospoda da napravi dvije Crne Gore. Jednu Crnu Goru pod vječnom srpskom okupacijom za ove stranke što se emotivno razgaljuju i nadahnjuju uz melodiju "Bože pravde" i đe će da se do mile volje razmahuju, razigravaju i narod usrećuju ova tri njihova lidera i pride moralna gromada Ratka Kneževića, a drugu za nas ostale koji nikako da shvatimo svu plemenitost i genijalnost ideja koje nam ovi opsjenari nude. I najbolje bi bilo ako može kako da su te dvije Crne Gore na suprotnim stranama globusa jer je ionako odavno ono što je za nas dan za njih noć i obratno. Pa da živimo ko braća i ne smetamo više jedni drugima da dišemo. Ja mislim da od ovoga ne može poštenije...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    zajedno protiv strašnih uporišta Koza Nostre u Šavniku, Plužinama i Andrijevici. No, očigledno ne ide baš sve po planu. Da nije sve krajne tužno i ozbiljno bilo bi zaista smiješno. I na kraju će opet bit Vlada im pokrala izborni rezultat. ...
    Njima je do promjena taman kao i mojoj babi do umjetnickog klizanja. Kad bi imali namjeru da prave alternativu onda bi bilo "ajde ti vojvoda svojim putem, a mi ostali cemo zajedno" pa da se vidi.
    Ovako sto kazes ponasaju se kao da je narod "rogata stoka koja je zaboravila ko su i šta" pa parolama pokusavaju napraviti imidz.
    Tacno se ne bi iznenadio kad bi izbacili Mi smo učtivi i pošteni ka česka jebtiška

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    A kako vi znate za koga cete glasati ovdje - poll, ako liste kandidata predlazu tek posle 12. aprila? Zanimljivo...znachi mogu i kokosinjac isprsiti sa partijskim oznakama i svejedno? Ja dok ne vidim tu 'gardu' tj. njihove cv ne mogu ni kliknuti gore... a kamoli ...

Hvala Lepo
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Tacno se pokazalo da su protiv usvajanja zakona o kaznjavanju za nepostavnje simbola. A to su NOVA i SNP. Onaj kao junak Emilo da ga posalju u zatvor (inace zakon ce da predvidja kaznu u zatvoru za nepostovanje simbola). Drago mi je sto ce biti donesen ovaj zakon, mada mislim da se sa tim moglo i ranije. Ali kaznit ih po dzepu, to njih vise boli.
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post
    Tacno se pokazalo da su protiv usvajanja zakona o kaznjavanju za nepostavnje simbola. A to su NOVA i SNP. Onaj kao junak Emilo da ga posalju u zatvor (inace zakon ce da predvidja kaznu u zatvoru za nepostovanje simbola). Drago mi je sto ce biti donesen ovaj zakon, mada mislim da se sa tim moglo i ranije. Ali kaznit ih po dzepu, to njih vise boli.
    Svakome ko ne postuje drzavne simbole zabranit ulazak u parlament i ukidanje poslanicke plate. Pa nek idu u Srbiju da zive o njihovoj grbachi.

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    532 Posts

Zasto nas narod ne smije promjeniti vladu? Da pokusamo dovesti bilo koga drugog, pa ako ne bude valjao opet treceg ili opet onog prvog...Svuda po svijetu ako nisi zadovoljan sa jednim dovedi drugog pa sve tako u krug, ali kod nas ne...Ocu da zivim bolje, nisam zadovoljan i mislim da zasluzujem da zivim bolje, jebe mi se i za vladu i za opoziciju, samo ocu bolje za sebe...
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    Zasto nas narod ne smije promjeniti vladu? Da pokusamo dovesti bilo koga drugog, pa ako ne bude valjao opet treceg ili opet onog prvog...Svuda po svijetu ako nisi zadovoljan sa jednim dovedi drugog pa sve tako u krug, ali kod nas ne...Ocu da zivim bolje, nisam zadovoljan i mislim da zasluzujem da zivim bolje, jebe mi se i za vladu i za opoziciju, samo ocu bolje za sebe...
    .

Malo je reci da sam sokiran koliko ljudi koji su glasali za nezavisnost toliiko malo cijene Crnu Goru. Je li moguce da citavu jednu drzavu vezuju za vladajucu partiju, i da ne najbolja, a kamoli ovakva kakva je kriminalizovana.
    I nije mi jasno, zasto od nas traze da je nesto specijalno postujemo, kad je oni sami ne postuju. Sto si simbola tice, protiv sam istih, ali ne bih nikad niciju zastavu omalovazio, pa necu ni ovu.

Ovaj drugi dio posta, sasvim normalno i za potpis razmisljanje.

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    532 Posts

Quote Originally Posted by nick 25 View Post
    .

Malo je reci da sam sokiran koliko ljudi koji su glasali za nezavisnost toliiko malo cijene Crnu Goru. Je li moguce da citavu jednu drzavu vezuju za vladajucu partiju, i da ne najbolja, a kamoli ovakva kakva je kriminalizovana.
    I nije mi jasno, zasto od nas traze da je nesto specijalno postujemo, kad je oni sami ne postuju. Sto si simbola tice, protiv sam istih, ali ne bih nikad niciju zastavu omalovazio, pa necu ni ovu.

Ovaj drugi dio posta, sasvim normalno i za potpis razmisljanje.
    Sto se tice nezavisnosti, zastave, himne itd...sve su to ispolotizovali, ovi ne postuju a ovi oce po svome itd......to je stvar svih crnogoraca bez obzira za koju su partiju, nacionalno pitanje i tu nema price. Samo kazem nije mi jasno zasto se narod boji promjeniti vlast...ne kazem da ce doci neko posteniji i bolji,ali cisto promjeniti, pa ako ne valja vratiti ovog starog...jer ovako se ne zivi bolje, a svaciji cilj je da zivi bolje...i vjerujem da ce 95% ljudi da boli uvo ko je na vlasti ako je dobro narodu
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    2,544
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Prije nekoliko dana pitao sam jednog visoko kotiranog opozicionara koliko članova njegove partije govori francuski, koliko ima inžinjera građevine, i koliko njih se bavi intenzivnom poljoprivrednom proizvodnjom.
    Čini mi se da je shvatio da je važnije to znati, nego kad su se upoznali Mišković i Subotić, ili kad je usvojen Zakon o državnim simbolima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Da li je shvatio vidjeces koliko ce to pominjati po izbornim skupovima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

OPOZICIJA prijeti oduzimanjem IMOVINE STECHENE KRIMINALOM I LOPOVLUKOM,'
    REZIM PRIJETI kaznama i ZATVOROM za NEPOSHTOVANJE DRZAVNIH SIMBOLA,
    do 23 maja, ce CGa biti POLARIZOVANA,
    sa dva MAGNETNA POLA, dje ce NEGATIVNI POL, privlachit pozitivne CHESTICE i obrnuto,
    VAZNO JE PODIC TENZIJE,
    UDRI NARODNA MILICIJO, PENDREK VAM SE POZLATIO; RASPAMETITE LUDI NAROD.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Stvar je u tome da opozicija konstantno potcjenjuje intelegenciju ovih građana i misli da su građani rogata stoka
    hahaha, ooo, Boze, o Madonna.. Ne mogu da vjerujem da upravo ono sto je sustinski opis vladajuce garniture on pokusava prišiti opoziciji... jeste, El Re, zapravo je opozicija ta koja vlada svih ovih godina zahvaljujuci (ne)inteligenciji ovog naroda i koja uvijek kada treba od naroda napravi rogatu stoku dijeleci ga na cetnike, partizane, grobare, cigane, varvare..

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    kada bi se lomilo izmedju pozicije-opozicije, dao bih glas poziciji
    samo da nas plemena divljih Srba sa sjevera ne pokore i ne pretvore sve u robove, znam..

Page 14 of 105 FirstFirst ... 41011121314151617182464 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)