mislili ga davat ovaj city
tevezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gotovo..kad sam manit..jos mi 1x 1.50..a gadjam bilbao 1,newcastle 1 i siti 1..i sad ujebo fix dana 230 eura
Po***** se na sred Monaka!
Sport postoji zbog kladionica a ne kladionice zbog sporta. Imaju oni tamo statistiku ako je u vecini kladionica uplacivan na primer kec a najmanje X oni nameste to da dodje X na utakmicu da bi kladionice uvek bile u dobitku u vecini slucajeva. Zato nas jebu pojedine utakmice. To je moje neko logicno razmisljanje na osnovu cega kladionice budu u dobitku...nije to nista slucajno
Kako nas monako odradi nocas
claune..sta je to dojava bila ili statistika neka?!
nisu bas ni bili opasni po gol zadnjih 15 minuta sta sam odgleda nakon sta je city zabio drugi gol
a da sam iksira ima bi oko 100 eura..ovako..katastrofa
jos me nestor i zimonjic srusili na teniskom
cekam river za 50ea kvota raste li raste
dajte za sjutra predloge,
po mome Lion Bordo X-1 ILI X-X
Bajern-Mancester X-2/
Bayern - Man.Utd 20:45 2,60 2,90 2,40 1,37 1,31 1,25
Evroliga u kosarci sjutra vece sve jedinice
Who let the dogs out
Ne zalijećite se.
Bajern će pobijediti Mančestera, a Lion - Bordo završavaju 0:0.
Partizan će (nažalost) izgubiti od Makabija, a Barselona će dobiti Reala u gostima.
Ukratko Liga Sampiona...
Bayern M. - Man.Utd. 2 (jer Bayern igra preslabo posebno u LS sto je i pokazao u dvomecu sa Fiorentinom a i izgubili su glavnog igraca Ariena Robena tako da nemaju cemu da se nadaju dok je Manchester u nevjerovatnoj formi)
Lyon - Bordeaux 1 (Lyon daje sve za LS i kod kuce su jedna od najjacih ekipa sto su pokazali i protiv Reala dok umorni Bordeaux ne vjerujem da ce moc da isprati tempo koji ce nametnut Lyon)
Euroleague:
Partizan 1 (pred 24 hiljade ljudi ... da ne dobije pff...)
CSKA 2 (da rijesi prolaz na FINAL 4 ... caja laboral igra preslabo ove sezone u Evrolizi)
Real M. H2
Prokom H1 (iznenadjenje Evrolige ove godine ispucace sve karte u sjutrasnjem mecu .. a i kvota koju su dali na olympiakos 1.4 je premala...)
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks