A ne, hoces li ti da Miko Zivkovic uzme vlast pa da srbuje po CG? A ne ne...
Liberalna Partija izlazi samostalno (ako bude izašla). Dakle, ostaju prosrpske pertije i mrčeni PZP. To opet znači: ,,pucanj u prazno''. Gledaćemo reprizu i 23 maja![]()
A ne, hoces li ti da Miko Zivkovic uzme vlast pa da srbuje po CG? A ne ne...
She is only here to annoy herself!
evo gledam na rtcg emila labudovica kako kaze "necu ustajat na himnu crne gore pa makar me u zatvor vodili..." i on mi je neka opozicija, maxe.
pa on i Milic su glavni igraci dpsa, ponekad i Mandic uskoci![]()
ako je Crna Gora danas u opasnosti čija je to krivica? valjda nije neki otrcani fašizam jači od nje? želio bih čuti od pozicionara.
ja ipak mislim da je bolje glasati za bilo koga, sa stvarnim šansama, samo ne DPS i NSD.
Evo sad cu ti ukratko, vlast prezivljava na polarizaciji koju pravi tako sto dobro finansijski obezbijedi odredjene strukture opozicije. Neko bi rekao genijalno, u sustini vrlo je jednostavno
E da, i svako ko izadje na izbore i zaokruzi dps/snp i slicno je protracio pola sata svog vremena za koje je mnogo korisnije bilo da, recimo, procita novine![]()
milo milo milo milo milo milo
:)
Nema me 4 sata, i ispišete 6 strana
Za sad je -55 dana do izbora, nek misle svi da će se morat i neke liste sastavit, a da vrijeme dosta brzo ide...
SSN će izgleda isto samostalno, ne daj bože da se Srbi slože...nem mirno spava Mugi dok mu je pomoći raznih srboljuba od 2000 na ovamo![]()
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
Procitaj ti dobro ove parole odavde pa odgovorite adekvatnom![]()
Gledacu da 23. maja budem u CG... ima da odrzim predavanje kompletnoj uzoj i siroj familiji, a necu ni preskochiti moje drage komsije i kumove. Po prvi put medju svoje u vrijeme tog famoznog glasanja.
Chisto da vidim sta je ta muka ili zadovoljstvo i moze li se prezivjet.
Hvala Lepo![]()
A kako vi znate za koga cete glasati ovdje - poll, ako liste kandidata predlazu tek posle 12. aprila? Zanimljivo...znachi mogu i kokosinjac isprsiti sa partijskim oznakama i svejedno? Ja dok ne vidim tu 'gardu' tj. njihove cv ne mogu ni kliknuti gore... a kamoli ...
Hvala Lepo![]()
E moj MonterO,
Pa takvu atmosferu "globalnih tema" je upravo kreirala opozicija. Taj izvještačeni naboj nekakve revolucije koja eto samo što nije, pa to zaista može samo da nasmije i navede ljude da se zapitaju "šale li se ovi ljudi", što se otprilike i dogodilo. Stvar je u tome da opozicija konstantno potcjenjuje intelegenciju ovih građana i misli da su građani rogata stoka koja je zaboravila ko su i šta nude ti ljudi već tolike godine i pod firmom borbe protiv organizovanog kriminala nude nam vraćanje na teme iz '90-ih. Evo se pokušalo i formiranje nekakvog opozicionog fronta mističnog naziva "Demo(n)s" koji je trebalo da okupi i Žarka Rakčevića i Vanju Ćalović i puno drugih kusura, kako bi se svi, i žuti i zeleni i crni i bijeli i svi drugi borili zajedno protiv strašnih uporišta Koza Nostre u Šavniku, Plužinama i Andrijevici. No, očigledno ne ide baš sve po planu. Da nije sve krajne tužno i ozbiljno bilo bi zaista smiješno. I na kraju će opet bit Vlada im pokrala izborni rezultat. Čak im je i rehabilitovani Ratko Knežević prije neđelju-dvije rekao da srljaju u novi poraz i da izgleda ništa nijesu naučili, ali...kad neko na repertoaru ima samo jednu pjesmu on samo nju i pjeva.
Ima puno časnih ljudi koji glasaju te ljudi. rekao bih - velika većina. No, spajati one koje ujedinjuje samo to da 5 para ne daju za to u kojoj državi žive ili za državu u kojoj žive, uvijek završi istim rezultatom. Pošto ovo iscrpljivanje traje već tako dugo nešto mislim možda bi najpoštenije bilo kad bi moglo kako da umolimo Gospoda da napravi dvije Crne Gore. Jednu Crnu Goru pod vječnom srpskom okupacijom za ove stranke što se emotivno razgaljuju i nadahnjuju uz melodiju "Bože pravde" i đe će da se do mile volje razmahuju, razigravaju i narod usrećuju ova tri njihova lidera i pride moralna gromada Ratka Kneževića, a drugu za nas ostale koji nikako da shvatimo svu plemenitost i genijalnost ideja koje nam ovi opsjenari nude. I najbolje bi bilo ako može kako da su te dvije Crne Gore na suprotnim stranama globusa jer je ionako odavno ono što je za nas dan za njih noć i obratno. Pa da živimo ko braća i ne smetamo više jedni drugima da dišemo. Ja mislim da od ovoga ne može poštenije...
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Njima je do promjena taman kao i mojoj babi do umjetnickog klizanja. Kad bi imali namjeru da prave alternativu onda bi bilo "ajde ti vojvoda svojim putem, a mi ostali cemo zajedno" pa da se vidi.
Ovako sto kazes ponasaju se kao da je narod "rogata stoka koja je zaboravila ko su i šta" pa parolama pokusavaju napraviti imidz.
Tacno se ne bi iznenadio kad bi izbacili Mi smo učtivi i pošteni ka česka jebtiška
Tacno se pokazalo da su protiv usvajanja zakona o kaznjavanju za nepostavnje simbola. A to su NOVA i SNP. Onaj kao junak Emilo da ga posalju u zatvor (inace zakon ce da predvidja kaznu u zatvoru za nepostovanje simbola). Drago mi je sto ce biti donesen ovaj zakon, mada mislim da se sa tim moglo i ranije. Ali kaznit ih po dzepu, to njih vise boli.
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Zasto nas narod ne smije promjeniti vladu? Da pokusamo dovesti bilo koga drugog, pa ako ne bude valjao opet treceg ili opet onog prvog...Svuda po svijetu ako nisi zadovoljan sa jednim dovedi drugog pa sve tako u krug, ali kod nas ne...Ocu da zivim bolje, nisam zadovoljan i mislim da zasluzujem da zivim bolje, jebe mi se i za vladu i za opoziciju, samo ocu bolje za sebe...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
.
Malo je reci da sam sokiran koliko ljudi koji su glasali za nezavisnost toliiko malo cijene Crnu Goru. Je li moguce da citavu jednu drzavu vezuju za vladajucu partiju, i da ne najbolja, a kamoli ovakva kakva je kriminalizovana.
I nije mi jasno, zasto od nas traze da je nesto specijalno postujemo, kad je oni sami ne postuju. Sto si simbola tice, protiv sam istih, ali ne bih nikad niciju zastavu omalovazio, pa necu ni ovu.
Ovaj drugi dio posta, sasvim normalno i za potpis razmisljanje.
Sto se tice nezavisnosti, zastave, himne itd...sve su to ispolotizovali, ovi ne postuju a ovi oce po svome itd......to je stvar svih crnogoraca bez obzira za koju su partiju, nacionalno pitanje i tu nema price. Samo kazem nije mi jasno zasto se narod boji promjeniti vlast...ne kazem da ce doci neko posteniji i bolji,ali cisto promjeniti, pa ako ne valja vratiti ovog starog...jer ovako se ne zivi bolje, a svaciji cilj je da zivi bolje...i vjerujem da ce 95% ljudi da boli uvo ko je na vlasti ako je dobro narodu
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Prije nekoliko dana pitao sam jednog visoko kotiranog opozicionara koliko članova njegove partije govori francuski, koliko ima inžinjera građevine, i koliko njih se bavi intenzivnom poljoprivrednom proizvodnjom.
Čini mi se da je shvatio da je važnije to znati, nego kad su se upoznali Mišković i Subotić, ili kad je usvojen Zakon o državnim simbolima.
Da li je shvatio vidjeces koliko ce to pominjati po izbornim skupovima
OPOZICIJA prijeti oduzimanjem IMOVINE STECHENE KRIMINALOM I LOPOVLUKOM,'
REZIM PRIJETI kaznama i ZATVOROM za NEPOSHTOVANJE DRZAVNIH SIMBOLA,
do 23 maja, ce CGa biti POLARIZOVANA,
sa dva MAGNETNA POLA, dje ce NEGATIVNI POL, privlachit pozitivne CHESTICE i obrnuto,
VAZNO JE PODIC TENZIJE,
UDRI NARODNA MILICIJO, PENDREK VAM SE POZLATIO; RASPAMETITE LUDI NAROD.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
hahaha, ooo, Boze, o Madonna..Ne mogu da vjerujem da upravo ono sto je sustinski opis vladajuce garniture on pokusava prišiti opoziciji... jeste, El Re, zapravo je opozicija ta koja vlada svih ovih godina zahvaljujuci (ne)inteligenciji ovog naroda i koja uvijek kada treba od naroda napravi rogatu stoku dijeleci ga na cetnike, partizane, grobare, cigane, varvare..
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks