View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 13 of 105 FirstFirst ... 3910111213141516172363 ... LastLast
Results 301 to 325 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Moze li ovo bit da neko pishe
    Komsija, evo ti je DPS na vlasti u CT pa vam vidim sve cvjeta, grad se razvija i gradi? Ljaga je skinuta. Zao mi je onih postenih Cetinjana ali zarad vas takvih ja bi vam ove dovijeka ostavila, pa da vidis kako se nece ni poznavat dje bjese nekad jedan grad - Cetinje.
    ne vidim da si me dematovala sem se upitala `` moze li ovo bit da neko pise``

stojim iza svega sto sam napisao, i mogu slobodno reci da je postavka LS na Cetinju onih ljudi koji nijesu danas u Cetinje (pri tom ne mislim na SLavka) da su oni GROBATI LS na Cetinje, zajendo sa onim uvezenim kvazi novinarima da im ne pominjemo sad imena, uostalom da nije tako izmjerili bi snage prije mjesec dana kad su bili izbori, nego su znali da i pored ovog velikog nezadovoljstva biraca DPS_a ne bi imali sanse
    Dal je bolje ili nije ne mozemo ja i ti o tome polemisati jer nijesmo iz istog grada pa da razgovaramo o tome...
    Medjutim, lose je, bas je lose, ali je bolje nego prije 4 godine,bar se nesto uradilo za ove poslednje 4 godine ...
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

I nesto sto se namjerno zanemaruje...demokratski blok opozicije u Srbiji je podrzavao g. Djukanovica i njegovu politiku prema zapadu.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovako kao Milovan razmišljaju mnogi od nas. pa pravi ili krivi. ignorisati ove sumnje i proći će opozicija kao i ranije i još gore.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Pirun View Post
    proći će opozicija kao i ranije i još gore.
    blago Crnoj Gori onda!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Zna li se ko su ljudi koji ce biti na tim listama, ili je to uvijek gorko iznenadjenje pa se sve na partijskoj osnovi odluchuje? Tako se mnogi ..... provuku uz paravan stranke.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Na FORUMU sam glasao za OPOZICIJU,
    i zeljan sam PROMJENA u CGi,
    ali ne podjela po IDETITESKIM PITANJIMA, jer to ne vodi u SVIJETLU BUDUCNOST,
    nego u SVIJETLU PROSHLOST sa pochetka devedesetih.
    DRZAVNO pitanje je zavrsheno za VIJEKE VJEKOV,
    i lo irgne u TEMELJE DRZAVNOSTI CGe,
    taj nema pravo vishe od PETE KOLONE za vrijeme INFOBIROA,
    za vrijeme Jova Kapidzica, da prave plaze RUCHNI RAD, na neki GOLI OTOK, dok ne REVIDIRA SVOJ STAV,
    i pochne da pjeva,
    LOVCEN NAM JE OLTAR SVETI,
    U NJEGA SMO SVI ZAKLETI.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovizionizi kad ti se predoči realnost ti u smijeh. kao da je šaljivo što Crnom Gorom vlada jedna grdna klika toliko godina. kao da je smiješno što ova opoziciona trojka tapka u mjestu toliko godina i opet isto... glup je narod. ne oni što ih toliko naroda ne ferma. fina taktika i pristup životu i politici...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Zna li se ko su ljudi koji ce biti na tim listama, ili je to uvijek gorko iznenadjenje pa se sve na partijskoj osnovi odluchuje? Tako se mnogi ..... provuku uz paravan stranke.

Hvala Lepo
    U CGi nema UNUTAR PARTISKE DEMOKRATIJE,
    mi samo imamo LIDERSKE STRANKE,
    CENTRALISTICHKE KAO ZA VRIJEME STALJINA,
    kad umre STALJIN,
    pochne izgradnja MAVZOLEJA ZA LIDERA.

KOD NAS JE ZABRANJENA POZITIVNA REGRUTACIJA.

U Danskoj dvadeseti sa LISTE,
    skache na PRVO MJESTO, ako dobije dovoljno PERSONALNIH GLASOVA,
    to je NEPOSREDNA DEMOKRATIJA,
    kod nas POSREDUJU LIDERI,
    i ispravljaju IZBOR GRADJANA.

Dovedu kumu Staku iz Prchelja,
    i uvedu je u PARLAMENT, kao onaj diktator u Rimu,
    koji je izabrao KONJA ZA SENATORA,
    mi biramo MAGARCE, samo da dignu UVA kad se glasa u skupshtinu.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Imam nekog komsiju koji dusu vadi smisljajući parole i nedje pokupio i ovu sto se na forumu cesto pojavljuje "zacepi nos i glasaj opoziciju." Nema sile da ga se moze ubijediti da je to glupa parola i da razmisli svojom glavom kad bi kupio dezodorans koji bi se reklamao parolama udji u krmedar i testiraj miris.
    Garant za par dana ce poceti prica kako Amerika i sva svijetska javnost uprla oci na lokalne izbore u Crnu Goru na kojima se ne prica dje ce Grbljani praviti deponiju za smeće nego o akceleratoru i izlasku americkih vojnika iz Afganistana. Zećani mogu o tome jer oni i tako i tako smece bacaju u jezero i rijeku pa su lokalne brige prebrinuli.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

To je ono "ispliva vam obraz" ?

Hvala lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Pirun View Post
    ovizionizi kad ti se predoči realnost ti u smijeh. kao da je šaljivo što Crnom Gorom vlada jedna grdna klika toliko godina. kao da je smiješno što ova opoziciona trojka tapka u mjestu toliko godina i opet isto... glup je narod. ne oni što ih toliko naroda ne ferma. fina taktika i pristup životu i politici...
    Kad on ne vjeruje NAMA,
    da ove iz DPSDP ochima ne mozemo vidhjet,
    i da jedva chekamo da SJASHU,
    ali da nema te sile koja nas moze nacerat da pozelimo VOJVODE,
    ili KURTE umjesto MURTE.

Nema druge nego da chekamo da se OVIZI I ONIZI AVIZAJU,
    da shvate,
    da je LOVCEN OLTAR SVETI,
    da ga nikad nece,
    u BIOGRAD ODNIJETI.

Sa DJAVOLOM necemo tikve sadit,
    ako Djavo ne otkine rep, slomi rogove i kastrira mushkost.
    IM - Old Bone

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Imam nekog komsiju koji dusu vadi smisljajući parole i nedje pokupio i ovu sto se na forumu cesto pojavljuje "zacepi nos i glasaj opoziciju."
    haha, svidja mi se
    pirune, meni je smijesno kad god pocnu price o tome kakva je opozicija i kako ce biti gore.. i ako nam padne vladar, kuku nama onda.. i kako ce nas Srbija progutati bez njega.. i kako nam je nezavisnost totalno ugrozena ako on padne.. i kako je Medojevic veci kriminalac od premijera i svih njegovih prijatelja "biznismena" zajedno.. i kako opozicija laze vise od Mila.. i kako Medo mijenja svoje politicke stavove kao carape, za razliku od postojanog i doslednog premijera... i kako je protiv Crne Gore svako ko je protiv DPS-a.. i kako ce biti destabilizovana crna Gora ako dps izgubi apsolutnu... Meni je sve to presmijesno! To su price za glupe i naivne ljude.. one sto Hari proziva sto ne razmisljaju svojom glavom, pa gutaju ovakva smeca od dps-propagande... izvini, ali meni jeste smijesno sve to...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

U CG ne podnose ljude koji ne govore istinu, koji klevecu, pa ni one koji spijaju itd... Kad to budu vrline pobijedice i g. Medojevic. Do tad ne moze tako ni u Plevlja..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

U CG ne podnose ljude koji ne govore istinu, koji klevecu, pa ni one koji spijaju itd... Kad to budu vrline pobijedice i g. Medojevic. Do tad ne moze tako ni u Plevlja..
    sistemi vrijednosti su uveliko vec poremeceni, draga majo... do 90-ih je vazilo da Crnogorci lazove i lopove zovu fukarama, a danas se ugledaju na njih i umjesto "vidj' lopuze!", danas kazu: "Cuti, snasa' se..." Te vrijednosti vise nisu konstante u CG, nego promjenjive.. a za to je odgovoran upravo nas premijer....

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ocigledno da su neke vrijednosti ipak ostale.. a to je da se ipak ne prihvata "velichina" kad tracare i klevetnice setaju po komsiluku da pljuju po svojim ukucanima i domu sa teznjom za rusenje kuce...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

nista sto Milo vec nije radio.. kuknjavio je na sva zvona bio kad je htio da se trsi Milosevica... meni te stvari apsolutno nisu bitne, niti se sjekiram oko njih. Bitno mi je da te ljude sto Medojevic nabraja kao kriminalce svi vidimo kao kriminalce, bez obzira koliko ko bio spreman da javno to kaze. jesu kriminalci! Jesu se ubijali oko biznisa cigaretama, jesu ubijali ljude ispred kbc pred gomilom svjedoka, jesu finansirali dps-kampanje parama od kokaina, jeste Crna Gora leglo krinimala i.... da, NIKO nece nikoga da osudi za korupciju, niti jedan funkcioner nije pao zbog toga, niti jedan funkcioner nije pao zbog veza sa organizovanim kriminalom, niti se jednom funkcioneru koji je cudom zaradio silne zgrade nije oduzela imovina.. niti ce! E, to je sve ono sto ja vjerujem da je istina i zbog cega vlast smatram mnogo vecim lazovom od komplet opozicije kada tvrdi da to sve nije tacno, kako je kod nas sve regularno i kako su to sve zapravo "biznismeni".. tako mi naseg cg-biznisa...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Koliko je to fin pravac djelovanja pokazalo se sa padom podrshke toj stranci g. Medojevica, a pokazace se i dalje. Sto se tice njegovog "kopiranja" g. Djukanovica i onih frustracija koje vidimo i na facebook gdje drzi foto g. Djukanovica, totalno je omasio, sem ukoliko independentisticki ne zeli da odvoji Plevlja od CG. U tom slucaju bih razumjela to poredjenje u vezi sa Milosevicem koji je zelio da uz sva sredstva zadrzi CG pod patronatom Beograda.
    Ostalo su sve fraziranja loseg propagandistichkog rada BG kuhinje.
    Ni tu ne prolazi u CG vise puta ponovljena neistina - postaje istina. Rekoh vec vrline se teshko mijenjaju, neke bash nikako.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 29-03-10 at 16:18. Reason: Ocigledno da ostalo i ne moze biti za poredjenje

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    nista sto Milo vec nije radio.. kuknjavio je na sva zvona bio kad je htio da se trsi Milosevica... meni te stvari apsolutno nisu bitne, niti se sjekiram oko njih. Bitno mi je da te ljude sto Medojevic nabraja kao kriminalce svi vidimo kao kriminalce, bez obzira koliko ko bio spreman da javno to kaze. jesu kriminalci! Jesu se ubijali oko biznisa cigaretama, jesu ubijali ljude ispred kbc pred gomilom svjedoka, jesu finansirali dps-kampanje parama od kokaina, jeste Crna Gora leglo krinimala i.... da, NIKO nece nikoga da osudi za korupciju, niti jedan funkcioner nije pao zbog toga, niti jedan funkcioner nije pao zbog veza sa organizovanim kriminalom, niti se jednom funkcioneru koji je cudom zaradio silne zgrade nije oduzela imovina.. niti ce! E, to je sve ono sto ja vjerujem da je istina i zbog cega vlast smatram mnogo vecim lazovom od komplet opozicije kada tvrdi da to sve nije tacno, kako je kod nas sve regularno i kako su to sve zapravo "biznismeni".. tako mi naseg cg-biznisa...
    sve fraziranja loseg propagandistichkog rada BG kuhinje.
    vidim, pocela je DPS-ultracrnogorska-antisrpska-bozespasinasodSrbaubica-kampanja...
    dovidjenja, prijatno... 8)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Vidim da ovđe nije dosadno...Ko rovovi Verdena. Sve isto. Svako u svom rovu iz koga puca na sve što se kreće. Bitka se vodi neprestana za svaku novu dušu koja ovuda naiđe. Svuda sve sam odlučan stav o odlučujućem događaju. Nema kolora. Sve je crno-bijelo. Samo je jedno pitanje:"Ili si sa nama ili si protiv nas"...
    Biće ovo 14. ili 15. šansa u kojoj opozicija (u) Crnoj Gori pokušava da po principu "sve ili ništa" zada vlastima udarac kojim bi makar zaljuljala njenu strukturu i kolaps učinila izvjesnim. Vlast, obratno, neće propustiti ovu priliku, ako joj pođe za rukom, da politički "penzioniše" pojedine lidere u opoziciji.
    Prije mjesec-dva činilo se dogodiće se čudo i opozicija će vaskrsnuti na nekoj novoj "evropskoj" priči pozivajući narod da stane u odbranu nekih starih vrijednosti. Činilo se pronašli su sebe i svoje mjesto u Crnoj Gori. Činilo se mnogo štošta...Vlast, zanesena, raštimovana, hibernirana i nesmotrena, izgledala je kao uhvaćena sa rukama u "pekmezu". U januaru se činilo juri opozicija loptom na prazan gol...A onda - Beograd se "ponudio" da pomogne,.. Taj dobri i brižni Beograd koji svima nesebično nudi svoju pomoć (osobito ako kanite razvaliti vlastitu državu) a koji tako fascinira našu (crnogorsku?) opoziciju. I eto, kao neko ko nikada ništa nije naučio (niti će) naši (?) opozicionari su pošli da se okupe u Tadićevom kabinetu. Da li na predlog BIA ili svojih opozicionih kolega prepoznatih u CG po srbovanju, tek odlučeno je u Belom gradu da se "investira" u nekog ko svakako mora biti iz reda nacionalnih Crnogoraca. Ili da je makar kao takav doživljen od strane širokih narodnih masa. Eto tek da se Vlasi ne dosjete... I.. tako je iz pepela uskrsnuo i uzletio ponovo hiperambiciozni Medojević. Odjedanput u srpskim medijima sve je vrvilo od Medojevićevih gostovanja i izjava. Ne zna se je li ga više na srpskim TV stanicama, radiju ili u štampi. Zanio se i novi superstar pa je želio svoj "majn kampf" protiv organizovanog kriminala učiniti "prenosom uživo", pa su počeli stizati njegovi apdejti medijima na svaka 3 sata o tome đe se krije koji (od srpskog tužilaštva) traženi kriminalac. Naravno, svaki je izabrao skrivati se isključivo u CG i to lično čuvan od Đukanovićevih najodanijih i najprobranijih pretorijanaca, treba li reći u neviđenom luksuzu. Estrada i estradne zvijezde u ful swingu! A onda se dogodio B 92 i sve je krenulo nekako naopačke, svakako drugačije od onog u šta je Medojević očigledno uvjeravan, pa je u svojoj naivnosti i iskrenosti, poput djeteta koje je upravo dobilo po nosu brzopleto zavapio svom pokrovitelju "Ovo nije prijetnja meni već Tadiću". očekujući valjda po principu "đe ja stadoh ti produži" da se Tadić poput konjice u presudnom času umiješa i za početak makar disciplinuje B 92 (taj osvjedočeni i nadaleko poznati srpski bastion nedemokratske i dirigovane svijesti) a onda valjda da Tadić predloži i kuda dalje...
    Obzirom da je u CG politika nesuđenog i nekompetentno vođenog bloka "trećeg puta" doživjela žalosni fijasko (baš na današnji dan prije godinu) ljudi su opet pred tužnim izborom: glasati za loše, glasati za gore (i usput eksperimentisati hoće li ih država preživjeti) ili prosto ostati kod kuće. Kako god učinili dragi moji zemljaci - napravićete grešku, pa i ne vrijedi puno dumati. Presudit će ono do čega vam je više stalo... Da li je neko svjestan da čini grešku koji god izbor napravio ili će to tek postati kroz neko vrijeme - potpuno je nebitno.
    Što se mene tiče, činio sam sve čitavog mog života da moj glas nikada ne potpomogne (makar i indirektno) dolazak srpskih falangista, bataljonaca i poštovaoca lika i djela Slobe, Ratka i Raša, raznih Gazimestana i Srebrenica, i po prvi put poslije 1997., a baš kao i te proklete godine glasaću za nekog ko dolazi iz partije koja je, da - kriminalizovala i zarobila CG ali i partije koja je makar jasno "crnogorska" i koja je odlučujuće opredijelila da joj se ime i pomen ne zatre. Dakle, ako baš moram, a izgleda da moram, radije biram one koji bi da Crnu Goru ,dok god budu mogli, drže u sužanjstvu (jer vjerujem da dok god bude u životu postoji nada da je se izbavi) nego one koji bi da joj presude po kratkom postupku.
    Vi činite kako mislite da treba i od mene vam je sve unaprijed oprošteno...
    Last edited by El Re; 29-03-10 at 17:01.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

@ovizionizi, I to je totalno pogresan odgovor.
    Vec vidjena slabost u argumentaciji.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Dakle, ako baš moram, a izgleda da moram...
    Sto moras? Sjedi kuci, mrcio se..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Smislite djaole neku bolju kampanju od toga "śedi kući mrzio se," zacepi nos pa nas glasaj"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Sto moras? Sjedi kuci, mrcio se..

Taman posla. Nije mi inspirativno a ni crnogorski baš sjeđet kući i gledat svakojake grobare kako ponovo tulumaju srpsko kolce po Crnoj Gori. Protiv srpskih grobara ću uvijek nać toliko vremena izmaltretirat sebe pa sve i da budem morao glasat repatog Đavola. No ja sam "grobarima" najmanji problem. Bićeš i ti i oni koji misli kao ti, iznenađeni koliko ljudi razmišlja na isti način. Tako da ko je god mislio kako će četništvo da vaskrsne u Crnoj Gori 23. maja - biće rekao bih maLko razočaran...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@ovizionizi, koliko god ti to negirao, cinjenica je da srz ove "demokratske alternative" cine srpske nacionalisticke stranke, kojima je jedini cilj od osnivanje bio i bice da se Crna Gora svede pod upravu Srbije, po mogucnosti samo kao provincija, ne kao republika.Iako su im puna usta price kako "ne ruse oni drzavu CG".A kada je trebalo staviti na papir da ce se obavezati da ce cuvati nezavisnost i suverenost CG, onda im nije bilo svejedno.Pa jos sjutra Milic izlazi sa izjavom kako "SNP nikada nije dovodio u pitanje drzavnost CG".Al se zato protiv suverenosti i nezavisnost iste svojski trudio, i rukama i nogama.Nisu svi Crnogorci dozivjeli totalnu amneziju pa sada misle da su Milic i Mandic dobrotvori drzave Crne Gore i Crnogoraca.A Medojevic je tu tek da "pretekne" nesto i crnogorskih glasova, jer su shvatili da sa "cisto srpskim" glasackim tijelom nemaju nikakvih sansi.
    Da se razumijemo, ja nisam glasac DPS, a jedino sam na glasanje izasao kada je bio referendum.A opet cu izaci kada bude postojao neko vrijedan toga, a to se nece desiti jos dugo, dugo vremena.I jos da dodam, kada bi se lomilo izmedju pozicije-opozicije, dao bih glas poziciji, jer su mi neke stvari ipak kudikamo skuplje od novca
    Last edited by Socrates; 29-03-10 at 16:45.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I nesto sto se namjerno zanemaruje...demokratski blok opozicije u Srbiji je podrzavao g. Djukanovica i njegovu politiku prema zapadu.

Hvala Lepo
    Zanemaruješ i ti Majo

da je zajednički predstavnik te opozicije bio Koštunica

Da je g Đukanović bojkotovao savezne izbore koji su prethodili 5. oktobru.

O razlozima neću na ovoj temi.

Sva poenta je da tipično crnogorski, lokalne izbore će dobiti globalne teme, što vladi odgovara.
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Page 13 of 105 FirstFirst ... 3910111213141516172363 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)