View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 10 of 105 FirstFirst ... 678910111213142060 ... LastLast
Results 226 to 250 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Glas DPS-u i njegovom privjesku (SDP-u) je glas MAFIJI. Tacka.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako DPS nema para, počeo je sa gerilskom marketinškom kampanjom.
    Jutros sam u prolazu vidio jedan grafit, koji me nije iznenadio, ali me još jednom uvjerio u kakvoj zemlji čuda živimo. Svuda u svijetu su grafiti, izraz otpora, glas urbanog i drugog revolta, samo kod nas se oni pišu pod zaštitom i reflektorima.
    Nalazi se preko puta pravnog fakulteta i glasi:
    Medo Brundo, ne postoji čudo
    Kad ćeš jednom svatit da se ne mož politikom bavit

Šta nam je taj Medojević donio zla, to je čudo jedno
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Jutros sam u prolazu vidio jedan grafit, koji me nije iznenadio, ali me još jednom uvjerio u kakvoj zemlji čuda živimo. Svuda u svijetu su grafiti, izraz otpora, glas urbanog i drugog revolta, samo kod nas se oni pišu pod zaštitom i reflektorima.

Ne pise ''postoji'' vec ''postoi''.

I to sve preko puta fakulteta.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Teke, pogledaj rezultat glasanja o Petnjci prošli put...SDP inicira, većina sastavljena od drugih partija odbila, pa ćemo sad probat opet.

OO SDP Tuzi se zalaže za samostalnu opštinu i mi smo to podržali, tako da eto...

Dobijanjem nezavisne opštine Gusinje, SDP bi imao preko 50% sam u Plavu i vlast, Petnjica sigurno vlast, pa viđi da li nam se islati ili ne.
    Nisam bio, pa citiram dostupne izvore. Može Opština Petnjica, ali da Berane bude grad. Grandmothers&frogs...

Vama ne odgovara opština Petnjica, jer biste izgubili Berane, koje je ipak važnije.
    Sad će izbori i u Beranama, jedva čekam da opet čujem priče o zračnoj luci Ivangrad, aerodromu Pljevlja, seoskom turizmu.. socijali za sve...

Berane grad, Petnjica opština

ODBORNICI SO BEZ PRISUSTVA OPOZICIJE USVOJILI PREPORUKE O TERITORIJALNOJ ORGANIZACIJI

BERANE - Odbornici vladajuće koalicije DPS-SDP na juče održanoj sjednici lokalnog parlamenta usvojili su bez prisustva opozicije predlog
    preporuka Vladi Crne Gore na Nacrt zakona o teritorijalnoj organizaciji po kojoj bi Berane trebalo da dobije zvanje grada, a da se Petnjici vrati
    status opštine. Odluci je prethodilo višečasovno utvrđivanje dnevnog reda nakon čega su odbornici opozicije napustili skupštinsko zasijedanje.
    Bojkot daljeg toka sjednice opozicionih predstavnika uslijedio je nakon odluke vladajuće koalicije da se dvije tačke dnevnog redaČ predlog
    preporuke Vladi Crne Gore na Nacrt zakona o teritorijalnoj organizaciji i predlog preporuke Vladi Crne Gore u vezi donošenja zakona o teritorijalnoj
    organizaciji objedine u jednu. Nakon obavljenog glasanja oko utvrđivanja dnevnog reda predstavnici opozicije su povukli svoj predlog iz
    skupštinske procedure napuštajući salu i najavljujući da će zatražiti zakazivanje nove sjednice po ovom pitanju. Opozicija je iscrpno obrazlagala da
    se ove dvije tačke dnevnog reda pravno ne mogu objediniti tražeći da se o njihovom predlogu preporuka na Nacrt zakona o teritorijalnoj organizaciji
    Crne Gore sa posebnim osvrtom na vraćanje statusa opštini Petnjica raspravlja odvojeno.

Predsjednik odborničkog kluba Nove srpske demokratije Rade Radunović je ustvrdio da je aktuelna vlast u Beranama demokratiju pretvorila u
    perfidiju, dok je njegov partijski kolega Goran Kiković kazao da je cilj objedinjavanja dvije tačke dnevnog reda u jednu pokušaj da se manipuliše sa
    opozicijom kao što se to radi sa stanovnicima Petnjice.

- Vlast po pitanju Petnjice hoće da nas uvuče u svoje političke lakrdije, ali narod Berana danas vidi ko je vjera, a ko je nevjera. Ovo je dokaz da
    aktuelna vlast izigrava stanovnike Bihora i da ih cijelo vrijeme prevodi žedne preko vode kako bi na izborima dobili što više njihovih glasova -
    naglasio je Kiković.

Odgovorio je predsjednik odborničkog kluba DPS-a Veselin Stanišić izražavajući žaljenje što nije došlo do usaglašavnja stavova pozicije i opozicije
    po predloženim pitanjima. On je istakao da je kvalitet više na putu da Petnjica dobije opštinu to što će se naprviti preporuke i upututi prema
    nadležnim institucijama i zatražiti da Berane dobije status grada i da bude organizovan kao regionalni centar sjeveroistoka Crne Gore. Stanišić je,
    kao i većina njegovih partijskih kolega, istakao da aktuelna vlast u Beranama podržava inicijativu da Petnjica postane opština i da je u tom pravcu u
    posljednje vrijeme opredijelila oko dva milina eura za razvoj Bihora, uz tvrdnju da je prethodna lokalna vlast na tom području u toku svog mandata
    investirala svega 12.000 eura.

U nastavaku sjednice usvojen je i izvještaj o sječi, uzgoju i zaštiti šuma na području opštine Berane za 2008. i 2009. godinu.

D.J.

Aktuelna vlast -dobri glumci

Predsjednik oborničkog kluba SNP-a Dragomir Đukić je ustvrdio da je i ova sjednica lokalnog parlamenta pokazala da aktuelna vlast u Beranama i
    Crnoj Gori "manipuliše sa stanovnicima Petnjice i da cijelo vrijeme samo glumi kako će im navodno vratiti nekadašnji status opštine".

- Od kako su Dragan Nikolić i Milena Dravić proglašeni za počasne građane Berana i lokalni čelnici sve više postaju dobri glumci. Da kojim
    slučajem i Emira Kusturicu proglase za počasnog građanina on bi ovdje imao itekako šta da snima. Farsa je što vlast hoće da u istu ravan stavi
    inicijativu vraćanja statusa opštini Petnjica staru preko deset godina i to da Berane dobije status grada kad on za tako nešto po sadašnjem zakonu
    ne ispunjava uslove. To je dokaz da predstavnici petnjičkog naroda u vrhu DPS-a jednostavno ne žele da Petnjica dobije opštinu iz njima znanih
    razloga - naglasio je Đukić.

Ličina: Demokratski sumrak

Predsjednik opštinsiog odbora Bošnjačke demokratske partije Reka Ličina na čiju su inicijativu odbornici opozicije tražili sazivanje vanredne
    sjednice istakao je da je u skupštinskoj sali prisustvovao "pomračenju demokratije kojeg su režirali odbornici DPS I SDP-a".

- Tražim od vladajuće koalicije u Beranama pošto se predstavljaju kao dušebrižnici petnjičkog kraja da se izjasne i preciziraju datum kada će
    Petnjici biti vraćen status opštine. Ono što su danas pokazali posjedočava da se služe raznim manipulacijama kako bi ostvarili svoje političke
    ciljeve dižući glas da navodne štite interese bošnjačkog naroda. Nadam se da je narod Petnjice konačno shvatio da vlast u Crnoj Gori ima za cilj da
    na izborima u Bihoru pokupi što više glasova, a ne da im svojom vladavinom donesu neku naročitu dobrobit i pomjere je sa višedecenijskog
    sveukupnog zaostajanja- kazao je Ličina uz zahvalnost opoziciji što je, kako je naveo, dala puni doprinos da se realizuje inicijativa za vraćanje
    statusa opštini Petnjica.

Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Donio je zla srpskom narodu glasajuci za anti-srpski ustav, i to prevarom.
    Donio je zla crnogorskom narodu ne pozivajuci da se glasa za nezavisnost.

Prije bi glasa postenog kriminalca, no ovog lakrdiju.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Peko View Post

:yipiiii:

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Peko View Post

Ustav nije pisao PzP
    A između "ne pozivajući da glasa" i "pozivajući da ne glasa" je oogromna razlika.

Nego, šta to nudi DPS na ovim novim izborima? Evroatlanske integracije, očuvanje tekovina nezavisnosti i ..?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ustav nije pisao PzP
    Mene ne smeta sto ga je PZP glasa, jer sam ja za ovaj Ustav. Ako ni tebe ne smeta onda smo svi srecni.

A između "ne pozivajući da glasa" i "pozivajući da ne glasa" je oogromna razlika.
    U momenat kad pola procenta donosi drzavu oni ne koriste svoj autoritet da neodlucne pozovu da glasaju za drzavu, da time ne bi od sebe odbili prosrpske glasace. Sto jasno govori da im je milija svoja guzica od drzave, a to su i kasnije pokazivali svojim ponasanjem.

Nego, šta to nudi DPS na ovim novim izborima? Evroatlanske integracije, očuvanje tekovina nezavisnosti i ..?
    DPS nudi kontinuitet politike koja se dosad vodila. Ko je protiv ovoga kako je Crna Gora krenula neka glasa opoziciju. Ja sam za NATO, za priznavanje Kosova, za crnogorski pravopis, za pisanje crnogorske istorije ovako kako se sad pise, za ovakve drzavne simbole, itd... I samo se nadam da vecina Crnogoraca dijeli moje misljenje. Oni koji ga ne dijele, svaka vam cast, evo vam opozicija pa glasajte za nju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislio sam prije nekoliko godina da tuzim NN lice zbog zloupotrebe retardirane djece u politicke svrhe. Povod su bili grafiti protiv LSCG i tadasnje Koalicije Zajedno. Zbilja, onolika kolicina gluposti na zidovima nije vidjena otkad su grafiti poceli da se pisu u CG, a Boga mi ni sire.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Default 27. Mar 2010, 13:22

Posljednji update: 27. Mar 2010, 13:22

Gumicom na "suverenost i nezavisnost"

U inicijativi za izglasavanje nepovjerenja Vladi, koja je Skupštini predata u ime tri najjače partije, više nema dijela kojim se SNP, NOVA i PzP obavezuju da će raditi na očuvanju suverenosti i nezavisnosti države, pišu Vijesti.
    Autor inicijative, lider PzP Nebojša Medojević kazao je listru da je iz Predloga interpelacije taj dio izbačen na insistiranje NOVE i SNP.
    Medojević nije želio da kaže zbog čega je iz Predloga izbrisan i dio u kome se kaže da režim već dvije decenije nedemokratskim i namještenim izborima po svaku cijenu čuva vlast.

Prema informacijama Vijesti, taj dio nije odgovarao poslanicima SNP, čija je partija do 1997. godine bila jedinstveni dio DPS, prenosi TV Vijesti.

Opozicija podnijela dvije interpelacije (26. Mar 2010, 16:21)

Pokret za promjene podnio je danas parlamentu predlog za glasanje o nepovjerenju Vladi Crne Gore zbog izuzetno lošeg bezbijednosnog stanja u državi, neefikasnosti državnih institucija u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala i sve lošije ekonomske situacije.
    Socijalistička narodna partija je podnijela interpelaciju za pretresanje pitanja u vođenju unutrašnje politike Vlade u oblasti lokalne samouprave.
    I SNP i PZP su zatražile od predsjednika Skupštine da pitanje nepovjerenja Vladi stavi na dnevni red prve naredne sjednice parlamenta.
    PzP u Predlogu za interpelaciju navodi loše bezbijednosno stanje u državi i neefikasnost državnih institucija u borbi protiv organizovanog kriminala što je rezultiralo najtežim zločinima poput organizovanja narko-kartela globalnog karaktera, naručenim ubistvima i premlaćivanjima, oružanim napadima i pljačkama, prebijanjima nepodobnih i uličnim nasiljem, zbog čega je ozbiljno poljuljana vjera građana u to da im institucije države mogu pružiti sigurnost i zaštititi javni red i mir, navodi se u predlogu.
    PzP kao razlog navodi i lošu ekonomsku situaciju u državi, pad životnog standarda, kao i nedostatak sistemske ekonomske i socijalne politike za zaustavljanje ekonomske krize.
    Socijalistička narodna partija navodi da Vlada, suprotno evropskim standardima i načelima, u dužem periodu dezavuiše funkcionisanje sistema lokalne samouprave, i posebnim zakonima vrši centralizaciju poslova iz nadležnosti lokalne samouprave.
    Vlada nije stvorila ukupne normativne niti materijalne pretpostavke za efikasno sprovođenje reforme iz oblasti lokalne samouprave, izbjegavajući da na cjelovit način i pravovremeno utvrdi Predlog zakona o teritorijalnoj organizaciji Crne Gore i Predlog zakona o finansiranju lokalne samouprave, navodi se u interpelaciji objavljenoj na sajtu SNP.

Broj komentara ( 3 ) Pogledaj komentare

http://www.pcnen.com/detail.php?module=15&news_id=939

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam bio, pa citiram dostupne izvore. Može Opština Petnjica, ali da Berane bude grad. Grandmothers&frogs...

Vama ne odgovara opština Petnjica, jer biste izgubili Berane, koje je ipak važnije.
    Sad će izbori i u Beranama, jedva čekam da opet čujem priče o zračnoj luci Ivangrad, aerodromu Pljevlja, seoskom turizmu.. socijali za sve...
    Apteduj se brate...Rastoder je podnio amandman na predlog zakona o teritorijalnoj organizaciji, kojim se predviđa teritorija opštine Petnjica u punom smislu te riječi.

Kad kažeš "nama" to se ne odnosi na mene, jer meni više odgovara da SDP ima vlast u Petnjici sama, no DPS i SDP u Beranama u odnosu koji je sad.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

U novom, umivenom tekstu, takođe, ne pominje se pređašnja formulacija da Vlada promoviše „jednu, jedinu talibansku politiku”, a nema ni kompletnog pasusa u kome se kaže da je na lošim osnovama izrasla „nova tranziciona klasa, bivših švercera, kriminalaca, političara koji su učestvovali u ratnom huškanju, kršenjima ljudskih prava i sl., kao i njihovih prijatelja, ortaka, rođaka i kumova”.
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Medo gadja DPSDPovce,
    a povrijedio , uvrijedio i POTREFIO MILICA I MANDICA,
    iJopet se krece bez Q.rca na svadbu,
    dhje rekoshe podjoshe, sve okruglo pa na COSHE,
    izabrali STAROG SVATA,
    da on mladu za guzicu vata,
    da mu mlada ne povrce hranu,
    da SVATOVI NE NAODE MANU,
    stara baba u baljegu GATA,
    koliko ce njima doci SVATA.
    Zivi bili pa vidjeli, idem da bachim PASULJ.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a da te ne postujemo rekli bi da malo smanjis postove sa guzicama,jajima,qrcima,cesanjima,etc,no eto, pa te postujemo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Apteduj se brate...Rastoder je podnio amandman na predlog zakona o teritorijalnoj organizaciji, kojim se predviđa teritorija opštine Petnjica u punom smislu te riječi.

Kad kažeš "nama" to se ne odnosi na mene, jer meni više odgovara da SDP ima vlast u Petnjici sama, no DPS i SDP u Beranama u odnosu koji je sad.
    OSCARE, sjutra bi tebe glasao da pobjedi ,,tvoja struja" u SDP-u.
    međutim tvoji lideri su previše involvirani u ,,DPS MAŠINU" tako da se bojim da nikada neće izaći iz nje.
    Način na koji ti obrazlažeš, pričaš o politici je primjer za druge. Ne znam koliko imaš godina ali ponasšaš se jako racionalno i korektno.
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nema nikakve DPS masine,samo programi oko kojih partije prave koalicuju za 4 godisnji mandat Vlade.Neka mi neko kaze,sta ova vladajuca koalicija nije ispunila? Ide brze nego sto se mislilo,EU,Nato,sistemski zakoni,reforme u raznim oblastima,a i pored krize situacija je na ekonomskom planu i stabilna,za razliku od bankrot drugih drzava,a mi se tek sada spremamo za minimalno zaduzivanje preko euro obveznica.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    ...a i pored krize situacija je na ekonomskom planu i stabilna,za razliku od bankrot drugih drzava,a mi se tek sada spremamo za minimalno zaduzivanje preko euro obveznica.
    Zavisi da li vjerujes MMFu koji kaze da nam je BDP pao za sedam posto u 2009 - najvise u regionu ili vjerujes vladi koja kaze da MMF laze.

Mada ti zbog neceg uvijek vjerujes zvanicnoj verziji po kojoj su samo CG i Kina uspjesno prebrodile krizu, mada za Kinu jos nije sigurno :-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pricam o punjenju budzeta a ne o padu pdp,zbog problema u kap-u,i smanjenog izvoza.Taj pad izvoza doveo je do pada uvoza,sto je i dobro,ne bi ja vjerovao mnogo mmf,evo srbija je dobila milijardu kredita,pa nijesu uspjeli sacuvat dinar od pada

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Thumbs down

nema nikakve DPS masine,samo programi oko kojih partije prave koalicuju za 4 godisnji mandat Vlade.Neka mi neko kaze,sta ova vladajuca koalicija nije ispunila? Ide brze nego sto se mislilo,EU,Nato,sistemski zakoni,reforme u raznim oblastima,a i pored krize situacija je na ekonomskom planu i stabilna,za razliku od bankrot drugih drzava,a mi se tek sada spremamo za minimalno zaduzivanje preko euro obveznica.
    Zajebavas li se ti?
    Prvo mi je ovo bilo smijesno a onda... Tuzno je da neko moze ovako nesto i da misli, a kamoli kaze.

Vidi, obrni se oko sebe, sto mi danas u CG imamo?
    Skoro sve je rasprodato, evo prodajemo djelove obale, Moracu...

''Ide se brze nego sto se mislilo'' - kazes, ni da smo mi ko zna dje a ne dio te Evrope. A sankcije i ostalo, za to usrani DPS nema krivicu?

E dje ja zivim... Vise ovaca - vise novaca, rekao bi M.Djukic.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

a da te ne postujemo rekli bi da malo smanjis postove sa guzicama,jajima,qrcima,cesanjima,etc,no eto, pa te postujemo...
    Poshtovani Minjo,

Ja pobjegoh iz Brskuta, ali Brskut iz mene NECE,
    kad se krecem po ´Danskoj, nikad ne ispraznim pepeljaru iz auta na asvalt ili parking, nosim je do kante za smece,
    kad DRZIM GOVOR BIRAM RIJECHI,
    ali u mojoj VUKOJEBINU CGu,
    koju RATNI I ANTIRATNI PROFITERI,
    razbucashe ka`PRASE VRECU,
    da ja idem do kante za smece, kad su deponije smeca i ljudskoga i *****voga na svakome coshku, JA NECU NITI MOGU,
    ne mogu sebe silovat, da gazim u ***** da bi dosha do WC sholje u balkanski klozet, nego se po***** na pod, samo da sachuvam NIKE PATIKE i ne ugazim u *****.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Da ne kvarimo trend...
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

barem je klopa dobra
    Last edited by minjo; 28-03-10 at 17:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    OSCARE, sjutra bi tebe glasao da pobjedi ,,tvoja struja" u SDP-u.
    međutim tvoji lideri su previše involvirani u ,,DPS MAŠINU" tako da se bojim da nikada neće izaći iz nje.
    Način na koji ti obrazlažeš, pričaš o politici je primjer za druge. Ne znam koliko imaš godina ali ponasšaš se jako racionalno i korektno.
    Fala na finim riječima! Inače mi nijesu neke godine ali sam već dugo u politici...
    Ne postoji zvanično u SDP-u struja koja smatra da neke se neke stvari ne odvijaju onako kako bi moglo, nego se često potrefi da se oko pojedinačnih pitanja okupi određen broj partijaskih aktivista. Uglavnom je u zadnje vrijeme vrlo izvjesno da je 95% mlađih od 35 za samostalan nastup SDP-a i politiku koja ne zatvara ni jedna vrata. S druge strane, gotovo po pravilu, za zajednički nastup i čvršće veze sa DPS-om su ljudi koji su u lokalnoj vlasti sa DPS-om, i pojedini funkcioneri iz drugog ešalona....Ne ka što se često misli poslanici ili ministri po difoltu.

U svakom slučaju u dijelu opština (Kolašin, Cetinje, Andrijevica, HN, Kotor) je stasalo mišljenje o tome da SDP treba da nastupa samostalnije...U nekim (PG, NK, BP) je to misaona imenica, mada SDO iz BP-a dobro pritiska starije kolege za samostalan nastup. Rožaje, Plav, Pljevlja pa i Berane su se dokazali već par puta, viđet ćemo kako će bit.

Nadam se da ćemo imat neko rješenje za izbore u narednoj neđelji, jer ostaje još 55 dana kapmanje, pa se treba ozbiljno pripremit za svaku opciju.

Po mojim info, priča oko zajedničkog nastupa opozicije ne ide baš dobro, po nekih formulama, PZP bi recimo, u PG dobio 3, 9, 21 mjesto na listi, što je njima neprihvatljivo. Isto tako mislim da neće pristat manje partije (NS, LP, DC) da nemaju odbornike u parlamentu, pogotovo što NS može do ulaza i samostalno možda u nekoliko opština.

Biće veoma zanimljiva neđelja, nije svuđe Veršigora dobri predsjednik OO SNP, ima tu gradova đe se vrše mrze no sa DPS-om.
    Last edited by OSCAR; 29-03-10 at 00:44.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

za samostalan nastup SDP-a i politiku koja ne zatvara ni jedna vrata. .
    Krenite u Petnjicu i u Rozaje sa vojvodom pa da vidite silu bozju glasova

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Krenite u Petnjicu i u Rozaje sa vojvodom pa da vidite silu bozju glasova
    Nijesam mislio na ta vrata

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@OSKAR,zelen si sinko,moras korak po korak,slusaj stare vukove,sto bi Brano Milacic rekao,ima jos deset kola do kraja prvenstva!!!!!!
    Last edited by minjo; 28-03-10 at 21:23.

Page 10 of 105 FirstFirst ... 678910111213142060 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)